嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇CD 試過響 2%買3?

有冇CD 試過響 2%買3?

有時行過見到其實好多3都好靚
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
行過,但不太喜歡啲款,它價位來講,料過不到自己要求,料來講Esprit抵啲
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

2%的衣服又貴, Style+Cutting 又唔靚

試過. 我成日等佢季尾三折或四折既時候買嘢. 如果唔減價既話不如去 H&M 或者 Zara / Bershka / Pull & Bear 好過, 起碼價錢合理.

2% 貴! 款一般!
" ?6 v& P% ~7 o不過都幾鐘意佢d 2% x miffy系列

我覺得佢D款好有青春氣息

wing 姊 好似好high class 評d 衫衫..$ K7 D) f1 T; f
見過幾個post 都係咁講 呵..((講笑咁講..有怪莫怪))% s5 e* i2 K3 m; M; }4 U
: a5 }) |& o# o' K; R& I
好似我d 窮妹妹..我諗女人街 旺中, h & m 個d 已經覺得合適囉..
  m8 L* x. C: j5 f7 M6 S我諗返左工應該有唔同睇法...budget 多左..選 d 野都多d..
7 @' p, Q3 {1 n$ d- v. c" S1 T- y' D7 A) w
仲有想問問有時quote 左人地講野好似有bug咁..打咁多字會冇晒既@@"
) \% {: u( |9 x, I其他論壇quote 左都冇事..
, q- s, c( J) @) i5 A$ g0 Z+ k, s, g6 u6 m
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 怯~~ 發表於 2011-6-7 02:14
& J% v# @4 ?; k6 F; ^: cwing 姊 好似好high class 評d 衫衫..4 F1 f( G& Y3 q* B) F' Y1 ]$ I3 ~
見過幾個post 都係咁講 呵..((講笑咁講..有怪莫怪))
" s0 |7 A( p3 }# d7 [
) o! b3 e" d; Y% S" @/ h& r好似我d 窮妹妹..我諗女人街 旺中, h & m 個d 已經覺得合適囉..( X# {" ]- ^6 T: d( h: M
我諗返左工應該有唔同睇法...budget 多左..選 d 野都多d..
, V% Y/ k7 r, x仲有想問問有時quote 左人地講野好似有bug咁..打咁多字會冇晒既@@, R/ ]* y& m1 J4 X' Q
其他論壇quote 左都冇事..* O: H7 M# ]2 Y6 E& ]% j

2 ^) G. L1 ?) c5 w) W7 y[ 本帖最後由 怯~~ 於 2011-6-7 02:16 編輯 ]
0 l0 W/ M* {2 P" C0 [5 u+ s! x  q6 Y; |2 r$ ?) \$ Q5 ^
無介意 " {  V! v+ s4 ]6 c7 N
我自己事實係要求高左啲,我要舒服不要多,搵錢甘辛苦當然要對自己好啲。
+ M: W6 v1 O4 _: y- b% o/ Ycopy内容再用代碼引用就可以全部内容都引到
' k0 x# c. Y5 }* b4 b0 W4 C8 Y[quote][/quote]
% M4 _1 u$ o( z3 A$ k
3 w4 g! R* W) v/ Z* @: i  [[ 本帖最後由 w-wing 於 2011-6-7 02:26 編輯 ]
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

[quote]無介意 我自己事實係要求高左
本sis叫奈奈姊!~

試試先..謝謝解答喔..# U, D" f. y7 V5 y7 s+ n/ m
cd 過先知..明點解有時女仔係愛靚唔愛命..
# K! T& Q6 n2 D' r舒服當然重要...但我宜家心態都係靚行先..
7 B2 _7 |, ]5 i- J3 S好似高跟鞋咁..明知著10cm 會好痛行2個幾鐘..但都要著..
; @3 t" R% A4 {! V# ]3 H4 n5 |# i因為真係好鍾意..係鏡入面見到對腳同鞋鞋好靚..9 }+ U6 L; A7 [5 U/ @
( F5 R- v, }( V5 c, T
男身時就掉番轉 舒服行先呵...靚唔靚冇所謂宜家心諗..
6 b; Y9 Z( z% u1 u
# N# m* _) j6 y/ l. {' z呵..小妹好笨..還是不行呢.
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 怯~~ 於 2011-6-7 02:42 發表   
+ Y3 O3 Z0 A( T6 Z- W$ J" Z試試先..謝謝解答喔..
4 q, j$ E& V! B; A) h1 I4 icd 過先知..明點解有時女仔係愛靚唔愛命..
: x* b8 _( j: s" Z  T; `舒服當然重要...但我宜家心態都係靚行先..
0 E3 J  `# G+ b; y  M7 v好似高跟鞋咁..明知著10cm 會好痛行2個幾鐘..但都要著..9 O/ P9 @9 s5 W1 J: R1 p$ M. y
因為真係好鍾意..係鏡入面見到對腳同鞋鞋好靚 ...
+ p0 u  H3 M: w8 W. e* s" y
: [! g! V2 h' {如果可以又靚又舒服就最好
9 ?+ i9 @. ?8 P  Y3 S給多次我引用你文的相你看,你好似漏了個尾碼
, g+ n+ b9 O7 r) ^" _
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-6-8 16:07 發表 8 _5 |6 g" P6 O' F; ]) X7 T
( w# O7 Z  W$ p* e  e
如果可以又靚又舒服就最好
. a; |0 x" `! u2 ^給多次我引用你文的相你看,你好似漏了個尾碼
+ T5 t- l! H4 H- A$ I' P
2 U, o6 d2 w: U
, F5 \7 A" F* }0 v8 l( N0 S9 }1 a
試試先 謝謝wing 姊
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-6 14:41 發表   
4 f4 G6 s7 y8 ^( S; P1 M) {試過. 我成日等佢季尾三折或四折既時候買嘢. 如果唔減價既話不如去 H&M 或者 Zara / Bershka / Pull & Bear 好過, 起碼價錢合理.
$ \  ?- \  q/ E; }& YPO 下D戰利品LA