嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

e件芭蕾舞衫點著?

e件芭蕾舞衫點著?

$ Z. r$ H: w6 w1 x# `8 n  E: O- H8 ~/ d
唔見有位著落去
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
下體部位有鈕扣 (呢啲以 bodysuit 機會較多), 又或者背部有拉鏈.

呢d衫因為佢有彈性, 所以好似一件頭泳衣禁著.

引用:
原帖由 willy 於 2011-6-24 18:15 發表   
, }/ t5 h1 g& `% c+ g- K: [+ H2 j/ K呢d衫因為佢有彈性, 所以好似一件頭泳衣禁著.
0 a; A# \3 K/ \( t  P
個領都唔夠大啦
7 l- i) O1 a: M1 V4 H下體位有扭扣7 z% R. Z! P; u' N. A
有無圖睇?. p% k3 ]# e9 c- f- x# Z
, F, f* l* C# ~: T, f7 h

我都好想知點穿呀!

跟我穿的緊身體操衣有點像喔!7 Q; x3 f) d( `2 h1 i' H5 X/ I# U$ r) {
2 i6 x- @/ b- o/ @( u1 Q& n
http://www.cdtv.coms.hk/viewthre ... &extra=page%3D1" R% R, \, a# J% @6 n

8 _. V8 C% {  O. c( W% x! _; L' u: _

) a6 p" P& S2 p& }1 I[ 本帖最後由 judy 於 2011-6-24 21:28 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

看過你的圖了,但還未知怎樣穿上... ' }" l' t/ M" G* Y! |
可否解釋 o下呢?

引用:
原帖由 cc.zizi 於 2011-6-24 21:36 發表   
7 }' t% B/ u, u; w看過你的圖了,但還未知怎樣穿上... 6 I% o6 [0 X- s4 @* F: V
可否解釋 o下呢?
0 i- R: c% _% a) F4 v
2 w8 E( f9 I( @: P
如daisy所說的下體部位有鈕扣喔~
# f# v/ ]4 W: N+ a/ W怎麼看完我的圖後沒有馬上發問呢?

引用:
原帖由 judy 於 2011-6-24 22:05 發表   
" }1 l+ e4 p; H5 _' b$ g
$ ^/ W$ h) h- O( ]2 Y6 I. I6 R* m) H9 {
如daisy所說的下體部位有鈕扣喔~
; h4 K/ Q6 K; l4 J! ^怎麼看完我的圖後沒有馬上發問呢?
9 g/ h6 W8 X: |8 S! B+ i8 P/ Y+ Z$ a- r# ^2 a* Y, R
我自己個兩件芭蕾舞衫下面係無鈕扣的,  我自己都想睇下圖, 研究下個構造.* e1 |6 ?! [5 m0 |& H) _
4 j! d! G/ T. f% z1 E! L) W; [
我自己都OK鐘意芭蕾舞衫, 因為鐘意著上身個種緊身的感覺.

回復 8# judy 的帖子

原來係下體部位有鈕扣果種穿法,明白了., z1 h7 b1 r) W: y
我都係求先見你覆先按你寫的link諗住睇o下有冇解釋 :-p

回復 9# willy 的帖子

新買無鈕扣的??還未穿過嗎?

引用:
原帖由 cc.zizi 於 2011-6-24 22:28 發表   
& @. K/ a# @/ b8 x) y" e. o新買無鈕扣的??還未穿過嗎?
. R% M) P; V, `- v) r' U) }6 I7 m, ^7 D6 \; t3 W: y- A

% S3 Q! ^1 d" X9 ~6 r0 R我自己個兩件就著過, 一件係前年買; 另一件係今年買; 都係無鈕扣的; 個兩件衫宜家放係迷你倉度.

引用:
原帖由 willy 於 2011-6-24 22:35 發表   
4 K' ~8 M1 ]4 H( k$ T8 ]
. }" E0 n* A" |& l
: |8 \- o0 F. i9 l" a3 d, g3 [$ r
我自己個兩件就著過, 一件係前年買; 另一件係今年買; 都係無鈕扣的; 個兩件衫宜家放係迷你倉度.
) R' T* w* I1 f1 W1 {0 I下體有鈕扣咪好怪?

回復 12# willy 的帖子

咁你係點著上身度架?由邊度開始穿呢?

引用:
原帖由 banana0525 於 2011-6-24 22:37 發表   3 x# ^; B: e, N  Q" c) \

4 B- e. u# E) r下體有鈕扣咪好怪?
2 m1 O; D, ^  M( K
. q  X8 s' U1 F0 G
所以話如果有紐; 我都想睇下相研究一下! P2 [; z( u5 }4 z; C% G

- A/ l# ?9 B1 j2 G* B5 D1 G
引用:
原帖由 cc.zizi 於 2011-6-24 22:40 發表   
2 ?6 D# Q# s: |! {  e: s咁你係點著上身度架?由邊度開始穿呢?
2 T' @" x# ^3 r1 S
* @. y; D7 N. _* {! R1 q% k9 \從下而上禁著. 先好似平時著底褲禁, 將對腳放入褲浪度, 跟住慢慢拉上來, 拉到盡就將對手放入去件衫個袖度(不過呢度可能會花小小技巧), 跟住就OK
  r. Q2 |& z. y) \% E& a$ }: o其實會同著一件頭泳衣無分別' 唔同GE只係有袖同無袖的分別而已.

引用:
原帖由 banana0525 於 2011-6-24 22:37 發表   
! Y; J6 o& S/ ]+ W$ X! S3 v/ N4 K8 X
下體有鈕扣咪好怪?
3 ^2 l- Z9 x3 g  }! |
$ \7 r) C0 U9 w* j7 C. i( m8 ^# P
其實是看袖子的長短及衣服的彈性來決定的~
' x" s- O0 c2 Z我穿的是長袖的!所以下體有鈕扣才能穿脫~

引用:
原帖由 judy 於 2011-6-24 22:59 發表   
6 K' H$ P4 k8 w3 q3 r& |3 p. v3 k8 M9 t: }9 Y8 e9 B

, e0 j' s' B$ y其實是看袖子的長短及衣服的彈性來決定的~$ T. h6 h1 @) v$ Y2 L
我穿的是長袖的!所以下體有鈕扣才能穿脫~
) C1 M- t' O: j我都有件係長袖 + t1 H3 i/ Y$ v  }; {  y
不過個領夠大係上面著6 l. d7 O% L+ Q. c# X% u
e件野好有興趣買黎試下

引用:
原帖由 banana0525 於 2011-6-24 23:27 發表   
8 d% I! k9 J  ?, E; Y  M% f, i8 I! ]2 r( f
我都有件係長袖 9 }2 m3 K8 z" p. q
不過個領夠大係上面著
+ D1 G/ c! W8 S$ Z( ae件野好有興趣買黎試下
) C) T' W9 l" `3 [. o

& v1 i0 W4 W3 N( d& n
2 T/ F! _$ b5 x$ g/ E: R6 V我自己個兩件分別係長短袖, 都係下面無鈕的; 所以呢件我都想買返件來試下.

小妹都未試過著芭蕾舞衫哩, 不過好想試下

我都有兩件,一件像黑色背心,另一件是長袖粉紅色裙褲的,幾靚下.