嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

---Delete---

---Delete---

---Delete---1 U; e/ k6 }; m6 E' [, d
) D+ p" Y6 u7 e0 j$ F7 i
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under

引用:
原帖由 sinson 於 2011-8-11 21:00 發表   " a# }2 W+ b) J( c
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under
- i, \, I* P. a1 C- T9 R
但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視
  P* t" p  \' f; l連做任何事都有難度

而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...
1 s1 m5 S# v8 T! R0 h
* t& m( W% U; c8 ]9 }如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、
" z, u& o. T) b1 Z3 K( x7 }8 Y轉換心情係最大嘅好處
唔鍾意女人。只鍾意女仔

其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?
$ R" g7 ^) L$ A6 O我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd * ]- I8 Y: v5 X1 |* u  Q
但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..+ a& u' J: i0 z. w- H& q4 F2 e: a& r: O
可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔
. y& N+ C& s' \; H' g% ?+ t* g% P( K3 i" Z, b# j3 [% R
內地一個貼吧關於變性等等討論區... ?, Z" [) W' P% N' y2 i
其中有一個男仔((個時想做女仔)) 服用左成年女性荷爾蒙藥..
% ^5 W$ V. I, v9 S最後好後悔, 愈來愈想做番男仔..仲攪到自己男性功能失去((但有人講會可能會好番,如果停服既話))( U* ?5 H- d+ Y2 X
# k' G% x' C4 d9 I1 g
個人覺得做cd 好地方,出街真係好開心,雖然成日驚呢樣個樣,8 W' y/ a( W9 M+ k! A$ m
但真係可以放開晒煩惱咁去街街...呢樣係我唯一所鍾意..
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 怯~~ 於 2011-8-12 03:23 發表   
- M( y! q  K4 J# C( T6 Z其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?
2 J$ c8 X5 B0 @: z8 q/ G" Q8 a& W我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd
, Y6 @( @, m1 m& F/ F5 n* p但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..$ `# p8 a- ~0 Q4 _$ V1 _, M
可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔
: v* F7 `7 T- l5 k, g
+ B+ }/ K& j) X$ Y) R: W( D+ E, }內地一個貼吧關於變性等等討論區..
* M# N. ~; j; T! P. L  ?( I/ O8 c其中有 ...
- \+ ]$ a9 Z1 |$ W; K, I
' T' S% i6 }6 v  n10000% agreed.  I love CD, but i prefer to be a boy.  i encourage TS and TV go through transition.  it takes time & MONEY too.  a lot of US and UK transgenders.  just be yourself and enjoy yourself.

CD唔洗来月经 女仔就要

引用:
原帖由 1989 於 2011-8-11 21:30 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=457067&ptid=22690&rpnum=328686]! L' B2 V5 ?! ?$ o+ _2 P! L) A  r. u
但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視
- h0 c0 p$ @( m; @連做任何事都有難度
' H5 [" j- l9 F

* B" [6 M$ H0 [% V6 q你係靚既 男女 都有人 “關心”
, u8 W9 [: @% K3 X6 F6 D7 e相反一樣

love girls can me low B pak chi and other ppl still can say you Q

引用:
原帖由 riki 於 2011-8-12 17:43 發表   
0 \6 E) n* g* [/ n" @0 _CD唔洗来月经 女仔就要
2 e/ ~" S, X5 j6 K
其實我唔覺得呢個係一個好處囉...
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-11 21:34 發表   - J4 b6 u5 w6 l7 s$ S9 t' y
而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...2 \" J5 J! O+ v$ ^' q2 `  Y/ ?( `9 u+ Z
( h5 H2 c% ^# N# q" p  [  t
如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、5 ~1 {# _( L% \) k
轉換心情係最大嘅好處
8 \. w# x$ ]8 I, Q

2 `# X5 ]( [0 @' V  L完全認同ar~

CD有CD既好處' `, H& B, T; `' `" |. @4 `
女仔有女仔既好處
0 W+ j. V% ^9 X0 l- {8 i* b- |不過點睇邊樣好D就你自己點睇啦

我就覺得CD咗比正常女仔多D人望

我CD有一個好簡單o既理由:$ r) ^& ~1 K, z' ^
女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!4 `7 Z/ t$ t# Y8 e, `# B" r
著女裝真係舒服D架

做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追, D2 z$ e; t8 x/ R
不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
" q* m5 y4 Y+ l+ v" [
+ R* ~8 l1 I1 |1 X) s我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
7 W$ @' \" u" Q- B( S' w! \但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
; O: q/ z9 d8 ^自已好保守, 好想找個愛自己的男人, 但每次都只是一次過.. E4 _' A, N' o* p
做 CD 才知女人的痛苦, 男人無個好,
' x7 E% Q8 J! I4 [: i就算自已多尊一, 守身如玉, 他都會去找别人,一點不留情.7 {: D3 \! d/ E
如今我只在家穿來自愛, 無情就不再痛,

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   
0 b) a. U6 z/ s- s做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追" k; A: n, u1 a
不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
8 \# V. m' t& y; ?! A
7 [+ L1 M" d/ \0 M2 I( G我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
8 m8 ]# p% S2 u; f但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.0 r: {: z) f" ]: p7 C* c( L" h
自 ...
: P/ ^1 |; h/ f( O  y* u. v5 I
可以無情得幾耐=(

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   / B" J. h" u0 c. v5 g8 t& E# i; a. Q6 p. [
做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
/ H: A0 n# i' s) k& F, x不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
' H( h9 |$ i: g" X; T/ W
2 r# E4 E1 Y5 k* y, @7 U1 ^$ |我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,0 K9 Y  P5 s/ ?3 N. O0 u
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
; R. e2 R8 _. M, L3 [自 ...
0 Q4 g3 {  ?" R  U
巴打有個男朋友 ?

引用:
原帖由 1677 於 2011-8-14 03:40 發表   
6 x# k) R; J$ o8 k- F# T- M8 n我CD有一個好簡單o既理由:
; l8 r, ~6 e! Z* J1 `+ k  S女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!
% h" w' O& z! g著女裝真係舒服D架
. F# w2 T2 F3 ~  d8 r/ U

7 a% z) e" q/ b: b  e而且款式同選擇多好多...
. l* E* M, Y# i8 j5 W5 N; |Enjoy Shopping...
6 l* m: ?" W9 _# Z: k, c. v* M  Z5 d. }7 I4 g3 G' P

平日玩家中CD,減壓,但女仔會而且不能壓