嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

---Delete---

---Delete---

---Delete---5 D$ J9 Y0 z8 A7 ]8 r0 V

+ S6 V5 f, a( {/ x& X6 {[ 本帖最後由 1989 於 2015-9-16 02:10 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under

引用:
原帖由 sinson 於 2011-8-11 21:00 發表   
9 o8 i" V' R( z. G9 k真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under
2 n0 I5 z' T! z- p
但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視
! n1 e7 L3 M  E6 P連做任何事都有難度

而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...
2 t) E8 \/ [" g( F0 v4 j
8 t( P6 x7 y" z( {# t1 ?; V& U如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、1 g8 k& [3 G6 v3 b  c5 ^) E
轉換心情係最大嘅好處
唔鍾意女人。只鍾意女仔

其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?6 F# Y. w. u) j0 f  ~
我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd 9 w1 Z: k& k' B- o$ T
但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..
2 I' k# G7 c2 P$ {/ V9 t可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔9 [* v, _7 c' l1 d% `8 Q" l

P. S8 V1 W0 E% Q) j$ S內地一個貼吧關於變性等等討論區..
& W; ]8 @  ^* k5 H8 @$ O' G* A2 ?其中有一個男仔((個時想做女仔)) 服用左成年女性荷爾蒙藥..( z/ p% x6 ]& N+ @8 c: \8 E4 o
最後好後悔, 愈來愈想做番男仔..仲攪到自己男性功能失去((但有人講會可能會好番,如果停服既話))- ^) ~$ g% Y) `, \
8 W5 U: q  U3 ^% w4 z
個人覺得做cd 好地方,出街真係好開心,雖然成日驚呢樣個樣,; Q8 B$ O+ s" f+ ]1 H8 I3 i
但真係可以放開晒煩惱咁去街街...呢樣係我唯一所鍾意..
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 怯~~ 於 2011-8-12 03:23 發表   7 \  a) V# F, Y7 |; _
其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?7 K% I) V7 `- E: s% L4 h5 r
我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd
" j2 \1 E8 @' u但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..
( t- y4 v* G3 R( S% l0 F0 n可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔
0 C4 j8 N0 o( d- Q5 g$ a. k0 ^5 h+ G' C' ?' u# F1 z
內地一個貼吧關於變性等等討論區..: h$ R; A1 n' G3 F! Q5 J# ~+ i& C
其中有 ...
0 w( O3 q8 O: E. M
% L* C  Q. Y; r
10000% agreed.  I love CD, but i prefer to be a boy.  i encourage TS and TV go through transition.  it takes time & MONEY too.  a lot of US and UK transgenders.  just be yourself and enjoy yourself.

CD唔洗来月经 女仔就要

引用:
原帖由 1989 於 2011-8-11 21:30 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=457067&ptid=22690&rpnum=328686]& d# d* H7 B: e8 W1 y) b) H
但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視
( |  X4 R, T5 q7 L5 L. E; d連做任何事都有難度
3 p' e" h) g, U% u: ^
. R3 K! O, z4 o3 z8 R6 j- e8 E你係靚既 男女 都有人 “關心” ' X/ M3 f! t6 \1 o% o* z
相反一樣

love girls can me low B pak chi and other ppl still can say you Q

引用:
原帖由 riki 於 2011-8-12 17:43 發表   
; Z+ B5 F) |. T* L4 T; yCD唔洗来月经 女仔就要
4 t; j  I' H  y* I. A其實我唔覺得呢個係一個好處囉...
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-11 21:34 發表   4 U6 f2 V: I- K  f/ h
而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...; s" A" L. y" \$ e& T: K

1 s9 S- S- ^7 N( Z; J9 l! ]如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、
( s& {7 |3 Y1 H  s3 q. e& o* r轉換心情係最大嘅好處
& {. f7 h9 K# r1 w6 E7 r' P
9 X8 D+ \8 j$ p* P  Q, D完全認同ar~

CD有CD既好處
+ a# m2 |/ x, d女仔有女仔既好處
2 y& C; u6 N' }' n4 P不過點睇邊樣好D就你自己點睇啦

我就覺得CD咗比正常女仔多D人望

我CD有一個好簡單o既理由:
7 |- u& ^" H7 x女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!
* f6 \7 l7 M; }. `: v4 k著女裝真係舒服D架

做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
4 t  f0 J* b% x! G8 Z6 _6 j2 X2 f不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !: z9 m' O2 P% Y2 [) G: }

; O$ x0 W5 p; q5 M5 {# ^我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
7 M  M6 A2 w! o3 x5 ]% X" c但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
! ]0 Z6 G" o4 j, q自已好保守, 好想找個愛自己的男人, 但每次都只是一次過.
$ f* o" z. C9 `; B# U做 CD 才知女人的痛苦, 男人無個好, - B7 c% i6 k( D% P  }6 F" D  t
就算自已多尊一, 守身如玉, 他都會去找别人,一點不留情.+ Z. m% p# \1 i# m0 P( K. K2 E
如今我只在家穿來自愛, 無情就不再痛,

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   
  r: c& p8 n3 ~- K做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
$ d- ]7 W% b  W' c4 d1 |不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
4 f2 n$ M- v% a& s& a7 \
1 C  H4 b  y( P1 Q- t- S我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,+ s% i7 h3 A9 f  T; i
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
: e& W3 K! C2 W, H9 h7 m4 ~自 ...
9 ^6 t8 e4 c% R2 H/ O$ R. S可以無情得幾耐=(

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   ) g! W2 s& q. z& {9 d
做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
- v9 D. O& I* n不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
# r/ x* B+ ~/ J8 h! ~$ v" o0 j' W# h5 @4 ~
- |& m+ ~: ?- C& G- t3 G我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,8 n7 l% c9 W' n1 w0 s( }3 T
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.0 n  c) C* J! L' Q6 O
自 ...
7 f4 M* Y/ U4 y: Q! B; |% |* g4 o
巴打有個男朋友 ?

引用:
原帖由 1677 於 2011-8-14 03:40 發表   ) H9 F& s4 `! M: k3 K
我CD有一個好簡單o既理由:2 z3 J# [3 s! L* Z* Y- s; y
女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!1 `7 s6 K6 |6 c6 o( k8 a& Z
著女裝真係舒服D架
5 n1 V( ^; K- Z6 k$ Z
; P: W# y4 U2 v而且款式同選擇多好多...5 n/ y# F1 b  d1 R
Enjoy Shopping...) {( g* `! `' x+ R: }
* y$ ^4 ^. c) Q: y. X9 V. ^' U, F

平日玩家中CD,減壓,但女仔會而且不能壓