嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴, 8 O  t; h/ q; \9 l7 u
我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.: r% {# w, o! M, y2 V
雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...- e+ z  _( i: k- r2 G4 q
: D( W2 r0 L8 g8 \( V0 T
依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋
6 s1 H& s5 @, ]我都搵左好耐4 ~9 P+ b7 y5 c1 z
都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   
) s: B) M1 ~. e1 f$ `2 O/ hAll are yours or u took photo at shop?
! M( N( {7 ?' N$ \0 R9 ^# g; X9 F8 a0 t) P, N5 B
唔係呀, 係我個collection 嚟架
( r" \" j* n% K6 S& C0 S0 j不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   
$ K; y& F& C0 w- ~' [居然有咁大SIZE既鞋; O$ O9 S& O- a# L
我都搵左好耐
/ ~$ p" N# m9 T, l; \) e) U) _5 C. T都搵唔到~~
" o. o+ s+ ^! K0 C) E
) N9 `5 k7 d+ `" i0 o
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,0 J( T* x1 S: n. R8 m1 v
我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表     u0 f- I4 r2 l4 d
原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
+ B: t% v0 f6 j" c; M- |8 N/ Y6 x# g7 B& D$ x' l. v* S
大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   * C/ c- F2 }2 x+ l& b

5 I  l8 b, a) F
# M8 Z4 E( h" o/ c3 ]有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
9 x/ L+ X; B3 p5 i( R8 A. H6 S1 P我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
3 r" {2 I# d0 Z# D8 n3 L  f2 V" e) S* K# c) J0 A% u; j$ @9 W8 q* Z9 u

+ u/ c* X# P5 z+ }係呀* \  f& L, @; r* @0 m
咁邊度有得賣呀?
! t4 u6 s/ f0 F$ _" x款又多唔多?2 N; W6 a- G# o. k
貴唔貴呀?
3 h- K, D" Y- c* b& _5 a( ^- X我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   
/ k: c$ @, v( N& g" e. R
" s. q1 U5 q- g! r& [" S" _- h# Z( I, |8 |

- N6 t* R  f% X+ X% o2 A$ U係呀
) k3 ]8 M7 n# a# ?3 i咁邊度有得賣呀?
$ e: z) C- \& _+ v* S8 Z- W! g/ w# i款又多唔多?1 g3 P& b7 I# Z5 i% A2 r9 o! h- F
貴唔貴呀?
' f; r8 ~- X! N9 a2 [我都想買對
! R. [/ ?) j: ~& e" H( e) Z% i

8 S3 L$ D: s0 J0 [/ C% u/ B) N去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
$ ?1 d; s/ `8 r; A4 W  n不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   * x3 O" ?6 b0 a+ J, A, T

1 ^6 M; |% o9 w; e- i$ R0 F, Q4 A8 p
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
# b& E7 q8 \9 [6 `不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
2 K$ S! A  L  R% X- m) i3 L9 o  D& ], G0 e# t

$ ]4 K( j" \8 o3 o我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   
# ]0 n# M5 p$ J- y9 i
: e* m+ e! S# S" n8 C. z# L3 {  ~# f

( ~: z. v/ D! Y: q7 J# L+ V我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
" j; A/ K5 f! v' ~0 j
& n8 ^  {* F2 {幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配