嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿崩了!

穿崩了!

平時夜晚一向都會鎖房門訓教
( t) L, H  o# r- B琴晚唔記得鎖門(可能酒精影響)3 Z; G7 B1 f1 w, R! p! W5 p9 y
今朝又撞鬼...老媽子竟然入黎$ m& o& ^3 U. |+ G  a6 v
身穿睡衣o既我俾人發現了!
: @$ h2 Q7 [0 t  e, {D反應超大, 『你系咪傻左5 Z6 H0 e) C  f$ }
定系有病牙"!?』
4 B% v2 k  {  A. }  B7 W7 [  f) {『你去睇下E生!』
6 e) D) R7 a# f% {4 }之後順應意旨, 除左件睡衣落黎, 就系我面前掉左5 U# O0 {: H+ ~' \
掉左可以買過, 俾人發現個種感覺無得重新再黎
0 j4 B  c- w- r, ~( z; g1 q跟住系佢出門返工前中間個半個中
8 H0 ]9 x/ I8 a9 F2 ^9 N: u0 [好難過...D時間超慢...
  i3 K% T( K& z- h$ }, h一等到出左門我即刻將櫃筒入邊D女裝衫褲轉移地方$ y' K, f( ~8 o) O" {
驚今晚返黎搜房!
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
幣傢伙啦
. u9 m- w& p0 [) f咁唔小心都有既& G$ _7 Z$ T" y  D( p  B
你個時著左咩野衫啊

咁大獲?
$ O2 `& H% U( S1 d& N你個時著成點呀?你屋企人咁大反應GEI?

唉………討厭 7 Q7 Q# O3 t# [
搞到我地好似黎至第二個世界咁……

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-8-29 09:36 發表   
! r- j# p) ~1 B唉………討厭
1 W$ {9 t5 y4 U( ]/ K: N% N搞到我地好似黎至第二個世界咁……
# `! T0 I0 l  o) d小妹都有同感

我都忘了第一次被媽媽發現的情況了( \' }1 J. K$ m$ G
建議寧被她知道,都不要被她看到
' z) t) m  ]; _" k& F- T應該會平靜點的
/ M; p2 r6 [' \  H/ Z( f! h- ]! q8 s* m
3 _6 }: K0 N7 ]0 u[ 本帖最後由 oenothera 於 2011-8-29 13:47 編輯 ]

閣下遭遇, 深表同情, 如果你阿媽受過高等教育, 可能會諒解你, 否則.....況且俾佢知道後, 你又尷尬, 又唔知可以點做, 只有咩都唔做由得佢.

發現得一次的話,佢地會不停地留意你呀,以後小心0的喇。

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-8-29 14:55 發表   
3 n1 P; D: F! `閣下遭遇, 深表同情, 如果你阿媽受過高等教育, 可能會諒解你, 否則.....況且俾佢知道後, 你又尷尬, 又唔知可以點做, 只有咩都唔做由得佢.
; A# ?1 y0 v) ]2 v5 e5 u7 d
依家真系唔知點算...唉!

引用:
原帖由 kurt2228 於 2011-8-29 09:14 發表   & `* q0 N# Q: i( J
咁大獲?' q/ M8 d# b4 _: N4 _- [: X/ f
你個時著成點呀?你屋企人咁大反應GEI?
4 H8 A" j2 J9 J- {2 n2 {
我著住件吊帶睡裙訓緊教= ="
3 Z# D6 M) ^. ?. Q佢入到黎個下我自己都嚇親...7 _2 f& \( z8 `8 W; N
跟住先醒起琴晚唔記得左鎖房門

引用:
原帖由 cd_lover 於 2011-8-29 16:01 發表   ' E: G( F& [8 C. e9 S2 h3 B3 o
發現得一次的話,佢地會不停地留意你呀,以後小心0的喇。
* s& z4 V9 T5 B: ^9 D+ J- @! K. m6 X
我都有咁o既感覺...3 B) v0 _( G* Z* h
有時好想一個人搬出去住( \  K5 i0 ^! B2 w3 X0 A+ M$ M1 f
唔洗擔驚受怕...
  o9 c4 x8 _3 c: T% ?0 s3 R化妝出街又要等屋企無人
% ?2 y0 f. h1 A8 T6 f! P出左街要返黎又要等佢地訓晒先得...

依家唔想穿崩都穿左啦~ 你媽媽應該都唸到d嫁啦---因為見到無可能當見唔到既.- G7 Z  I' q* s
0 m+ z6 y' i  o9 U( P( a+ T
搵個機會直接問下佢對你著成咁有咩睇法囉~~
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 oenothera 於 2011-8-29 13:46 發表   8 t' p) a' b% z5 S
我都忘了第一次被媽媽發現的情況了3 f* g% Q; T# v& X* O" x" P/ [$ }
建議寧被她知道,都不要被她看到/ c/ {' T* i3 r* B
應該會平靜點的
; y. _& k( e6 C
* p6 `  W7 y1 X  e: I& j0 A
我記得第一次被家人發現時,也是全身冒汗超緊張的!真希望他們快點忘掉!

叫你媽媽睇下變身男女chokchokchok啦~
果凍好開心見到大家哦~~

你保重啦!

我一早同左我的家人講我有可能會CD~
+ }4 k9 ^9 [+ C) q8 r雖然家人不太喜歡~9 f( |( p$ c. ]2 k/ J/ @
但講左好過唔講~

認同樓上咁多位姊姊..
" _8 ]' w3 O- g% N4 |$ Z& U6 v
+ n) @* T6 a5 j& Z6 O0 ^有幾個做法5 [& X! Q+ `1 V, t3 t/ B  J4 X; z
1. 係照直講..此舉係需要好大勇氣..道出自己cd 原因..除非你cd 原因係好邪惡咁就另計..  P9 I% ]7 \8 |( J6 Z7 D6 P
2. 好似你咁將自己d 女裝衫衫收埋另一度..唔好被發現$ ]/ u& P- M, r: q
3. 扮冇野...之後係咁兜...
8 t" A' T! @4 s: F; z0 r# y8 R  B. ]/ \# h
其實我冇都咁大勇氣可以係訓教時著女裝..
1 ~4 s; P/ f5 l( H因為我會訓得唔好..訓訓下就會醒驚比屋企人知道.3 q3 ~. @* S; J
幾個鐘醒一次唔好受感覺& h: l+ W5 X* I  z5 w- a' a2 }: e7 r

3 g3 ~: B0 |/ ~6 z; |支持你sis
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 萌章機 於 2011-8-30 02:56 發表   / c- i6 S6 I. d$ T
我一早同左我的家人講我有可能會CD~
( E. b% K8 ?3 z2 m( J2 r雖然家人不太喜歡~9 L  k: x( m& T. r9 ~, F
但講左好過唔講~
% E4 ?/ H3 l; L, d. t! B
點解咁勇敢?

引用:
原帖由 oenothera 於 2011-8-29 13:46 發表   
' E& y6 J" i- Z& o我都忘了第一次被媽媽發現的情況了
0 x+ {3 L. [" u建議寧被她知道,都不要被她看到4 F! d: y: u# E4 {  O
應該會平靜點的
" [+ f$ m7 X. J6 Y& r
認同-3-
! M* {8 g  n1 i! [% P/ V$ E+ l" Q我屋企人到知 我喜歡 e d 野但未比佢見過-3-

其實我有方法兜,你話你參加左變身男女chokchokchok,所以要咁做訓練