嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人試過CD出街果陣......

有冇人試過CD出街果陣......

有冇人試過CD出街果陣踩斷高跟鞋鞋跟?# G# N( l6 v. T( c3 _8 r; o

' c' s6 m* k9 o' B6 l/ U5 I今晚唔知咩事戚起條筋9 t9 I9 u2 q' I) B
夜晚晚見屋企人訓晒/ l# g; U5 `. L( s* C
換衫化妝落街下) c$ c' T5 a, V3 |% s
日頭日白我就真係冇咁既勇氣
5 i. Q: U) Z- s1 w6 ^5 O& R2 u3 h! n避開個看更出到去( u8 q/ N& v2 W$ w8 A
因為我只係想行下
8 k) ^" `! ]) }% N, |; l所冇攞手袋出去
( x% g, g6 M  C/ P  l. p" i銀包電話全部手拎住# j0 d6 @: |" H& a2 C
點知行左兩條街. u2 t$ b: }. S  d) k
一邊鞋跟啪一聲斷左
% r1 X% r5 d2 O$ F8 O1 b. G( n個人都跌埋響地之仲唔覺意叫左出黎
7 r8 M3 u" W" ~$ Z4 o% U好彩街頭街尾都冇人8 h, V" h: h0 E6 a' e" Q+ `$ m2 G5 Q
個人冇跌親撞親# V, a0 _2 N: ]
不過銀包電話跌到四圍都係9 {$ A! z' \! `) I0 l
電話跌到解哂體都冇壞
6 ^5 C, o7 J5 {0 u點知果條死人鞋跟半支插左入磚那7 @4 E5 X) `1 d. c: {' u
鞋面都刮花晒9 Q6 f4 d  |5 K
嬲死
* C7 n$ p" D9 x$ g索性整爛埋另外果隻2 z7 f5 J( C1 W! _9 f7 i
行返屋企* K4 e& v$ Q) |& l% m
化妝換衫搞一大輪
: H) J* t4 R% E, P# v. K, F4 Z1 b最後係掉左對鞋 食左兩支煙又要返屋企; ^* \% h: T' L* M5 R+ I5 E; n

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真係慘 =o= 豆零踭???

有冇相睇下係咩鞋同點爛法~?

食煙唔好啊~
9 h6 P% z( L1 A( S
7 ^, n: X" t' C9 r) z' ?9 b0 \

引用:
原帖由 xcctvb 於 2011-9-17 01:35 發表   9 D  J$ E& K. [& s
有冇人試過CD出街果陣踩斷高跟鞋鞋跟?, B1 p7 q# h; h1 A; k2 y4 Q
6 P1 q$ y/ w9 |$ D/ x- E7 b' m( O
今晚唔知咩事戚起條筋
' J+ D2 a& e$ C夜晚晚見屋企人訓晒
' Y: K- S1 \6 s. M0 r換衫化妝落街下
- I. ~+ c) K5 j' s% D7 A日頭日白我就真係冇咁既勇氣5 {; d1 K  x8 V& }. v8 C, l
避開個看更出到去/ _7 B6 X& S+ j! [8 L9 r9 s* X
因為我只係想行下
1 s, M8 ]/ T: d2 ]( F所冇攞手袋出去
: r2 y, O. g& h& i7 D! W- }0 u" \銀包電話全部手拎住 ...
, L( G3 g( Y* R) c$ o! L
% U( c* q! Q+ Y8 h) \, s& p
你唔驚返屋企時吵醒屋企人穿崩嗎?   我試過一次著新買既高跟鞋出街, 個跟腳被地上街磚刮甩D皮, 第一次著就衰咗, shit.

小絆是台灣人,頂多勉強看懂〝踩斷高跟鞋鞋跟〞
0 u3 u1 W- Z3 [, F; KCD出門偽街時,真的很辛苦~~. G8 @2 b4 v4 S4 V+ n
給樓主一個大抱抱~~
藍川絆的幻想
目前偽聲練習中

依位小姐真係慘

我沒有cd出街過~所以不會有這種困擾

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-9-17 02:00 發表   
. }0 v9 o) d2 W- \1 U* @: D+ a真係慘 =o= 豆零踭???
# J& J, z: i9 d1 t6 Hyes 3吋: j8 y3 z( }2 _' h( n% p; C$ B
: r" t$ P+ \4 j/ d" B9 T3 h
引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-9-17 02:33 發表   " M# y# G% k. S1 K- P0 G
有冇相睇下係咩鞋同點爛法~?
, @5 G, Y; p( H- P
2 l6 z0 R" y9 Y( g: M" q" P% p2 e$ b尋晚行到屋企樓下個垃圾桶掉左7 N" q; ?3 w1 _  x% J) R8 {
3吋漆皮豆零踭$ w" ]0 s) }" J6 `
個踭圓柱形有螺絲牙扭落去個鞋底個座度& C% e: T2 }7 f# {- w) O
不過就係個座爛左! e2 @0 _* k- h6 L: ]
5 k$ N6 s  q% v3 v) q' x
引用:
原帖由 傅千紅(KIRA) 於 2011-9-17 04:28 發表   
# ]$ s" Y, u' r: m: S食煙唔好啊~- D$ s6 u# m4 e3 Z

X8 y0 ~% X9 p9 M% r9 H
0 }2 L4 }/ ~* Y. C: y之前CD全日果陣食煙搞D成個假髮 D衫都係煙味' |- Q, Z" ~5 c' v+ P3 E: ^3 Q2 P/ {
洗唔甩掉晒5 w4 u3 B' f$ f$ H' ]- j
而家食少左好多
7 h4 Z4 G6 G9 x# _: J) a
6 B4 e* K* {. H7 [1 W) `
引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-9-17 15:38 發表   
3 L8 G# L  P! \1 A  t4 E$ G$ G7 ~/ @
( W9 G8 U5 `& Q5 Y) E- @
你唔驚返屋企時吵醒屋企人穿崩嗎?   我試過一次著新買既高跟鞋出街, 個跟腳被地上街磚刮甩D皮, 第一次著就衰咗, shit.
& {  y& u6 w5 R" U6 q9 \以前仲會
( \' D+ y9 Q& p5 g" z而家唔驚LU
; o6 z! t7 o  r7 B9 X8 C2 ?因為我都唔係最近先出夜街$ {  f1 q% `4 v. j7 [
我果對鞋好多年LU3 P, H; J2 a" l. p$ U
預左佢會爛
# r* h5 F$ w. p# p  Q$ P係冇預佢行行下啪一聲斷左
, [$ e- P0 V, E5 u
) i# K7 `  n, f8 q
引用:
原帖由 藍川絆 於 2011-9-17 18:41 發表   # B8 E7 G0 }" s) h5 |3 w- ~& N
小絆是台灣人,頂多勉強看懂〝踩斷高跟鞋鞋跟〞
# v: A2 d8 T9 G$ @CD出門偽街時,真的很辛苦~~
1 N& i# t% I! r4 }3 `3 W4 R* }4 |給樓主一個大抱抱~~
( @7 x; u$ y! B5 ~+ a總之是昨夜上街逛逛) \6 h+ k: U$ E7 o# Z
走不遠鞋斷了摔倒% S7 Q* u) `+ h" z8 p
被迫回家吧
3 d7 L; S4 L+ b. A  b$ {% H3 j8 U; t9 Z; I
引用:
原帖由 maywong8899 於 2011-9-17 18:47 發表   
+ `: L: h5 F: E0 ]. U依位小姐真係慘
3 @/ H( A1 v6 d2 O

9 H) |; ^' w: O其實都好小事

幾好嘅經歴吖、知道D女仔穿高跟鞋時需要留意D乜
唔鍾意女人。只鍾意女仔

繼續著多幾次. 就得架啦 ;D* C' A# p+ T/ C2 ~' e- \
約埋其他CD 一齊出街丫麻. 應該多計傾D ~^^

爛鞋未試過,忘記戴返口罩就試過一次,有一次清晨CD學生妹果陣,正席SARS時期,小妹認為只要有口罩便不用剃鬚,就係這樣變身後忘記戴回口罩便行動,被兩個唔同校的女生見到,她們呆望著我才知穿崩

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-9-17 23:07 發表   
) t' r; A* D/ A. f幾好嘅經歴吖、知道D女仔穿高跟鞋時需要留意D乜
. w+ G' V; t7 ~6 T" y5 v" _  F
) W( t  r9 `" i. n9 Z其實你有冇幸災樂禍?
8 H# u4 c, ~0 ^4 E; ^" T
引用:
原帖由 紫;;] 於 2011-9-18 07:08 發表   
- Y7 w8 q& S5 N繼續著多幾次. 就得架啦 ;D
5 R4 Z' F& Y& x) Q$ b* i4 U約埋其他CD 一齊出街丫麻. 應該多計傾D ~^^
; r! F  I4 R9 v; l) _" D& F8 n . _" P0 D9 t6 I" y, G
傾計?/ @# \2 Z3 c* `
比人聽到我把聲就死得9 u8 t5 K  s# ]' b$ g: u5 n' l
引用:
原帖由 regina1010 於 2011-9-18 07:46 發表   
. ?" Q; b" U4 O3 F, o# A9 j爛鞋未試過,忘記戴返口罩就試過一次,有一次清晨CD學生妹果陣,正席SARS時期,小妹認為只要有口罩便不用剃鬚,就係這樣變身後忘記戴回口罩便行動,被兩個唔同校的女生見到,她們呆望著我才知穿崩
& X$ B6 L' j) Q
我最憎戴口罩

at least u get some experience

當我穿過高跟鞋,才明白女仔的辛苦。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2011-9-21 00:00 發表   7 G$ M, n# V( f2 W0 i
at least u get some experience
3 L, ^; a: ?3 U3 e" |
要注意落腳點) h8 E" I" f* b3 |; v; ]  F
引用:
原帖由 applebaby 於 2011-9-21 00:44 發表   / R% v+ c  D* ^
當我穿過高跟鞋,才明白女仔的辛苦。
5 Y: C3 r7 ^: ?- q# w( e& x6 h女人唔易做

我都試過一次下樓梯斷了,差點滾下樓梯~好在我朋友扶住我

引用:
原帖由 露姬 於 2011-9-26 11:53 發表   
4 g6 s( I- Z- S) C; |我都試過一次下樓梯斷了,差點滾下樓梯~好在我朋友扶住我
+ {5 x4 D: t2 Z7 G2 h樓梯我轆過半條8 [: y! ~, b6 J- C+ l; r0 D; g
扭到腳成個禮拜唔行得