嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人試過CD出街果陣......

有冇人試過CD出街果陣......

有冇人試過CD出街果陣踩斷高跟鞋鞋跟?
  K; s% |3 H* o2 {: Y
0 M3 P# R" }9 ^今晚唔知咩事戚起條筋
1 H: ?  t( l5 B, c夜晚晚見屋企人訓晒3 v" D4 w7 `2 C( {( O9 D
換衫化妝落街下
$ Z" ?2 W# e" D日頭日白我就真係冇咁既勇氣9 H% t/ Y1 |! C. T; l8 M! h
避開個看更出到去
/ r( s: C9 Y* f$ O8 c因為我只係想行下
# T0 F8 g; n$ ]6 m7 V( ~所冇攞手袋出去3 T. Z) y* c, Y; U1 @' p5 [2 Z
銀包電話全部手拎住# ^6 Y' u& ^+ _4 H6 `' N3 q
點知行左兩條街
( ~+ \/ D" d: D; k, ~一邊鞋跟啪一聲斷左
. }8 m4 U0 m+ ?% s8 ]8 L- ?% M9 g個人都跌埋響地之仲唔覺意叫左出黎
& T( X1 r7 q( B. A3 k/ P. K好彩街頭街尾都冇人
( ?* o3 w& s6 v5 R/ k個人冇跌親撞親) g' `( K2 j5 ]& _
不過銀包電話跌到四圍都係
! H9 c- _0 z# M: ~( c電話跌到解哂體都冇壞
% z6 M: q. s" E  ~2 k! L/ m! N點知果條死人鞋跟半支插左入磚那
9 o5 A% s2 d4 E" z1 Q9 Z2 C鞋面都刮花晒$ `3 V: ]) n1 n, x  L
嬲死
% {- ]9 C/ J& n" {索性整爛埋另外果隻: z& m: ?' }+ P
行返屋企9 W% a1 I" w: L  [0 T! N' e
化妝換衫搞一大輪
) M# ^' x* \8 t/ u最後係掉左對鞋 食左兩支煙又要返屋企2 T- ]) b3 v. x' U& Z6 |6 w6 q7 j

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真係慘 =o= 豆零踭???

有冇相睇下係咩鞋同點爛法~?

食煙唔好啊~1 }$ N! y# q2 V; ^6 S
! @3 y1 V* v6 [! ^/ u1 r1 g

引用:
原帖由 xcctvb 於 2011-9-17 01:35 發表   
. A+ g% F4 N- }8 m有冇人試過CD出街果陣踩斷高跟鞋鞋跟?/ v' h0 b% j. ~  j- C0 d' T

3 ~: n# S' u/ T% N" p( O今晚唔知咩事戚起條筋
8 G! r0 X; L3 b+ O夜晚晚見屋企人訓晒- G' q9 P% K3 {; v7 Z* A
換衫化妝落街下
0 Z1 C! b- {: Q日頭日白我就真係冇咁既勇氣
% G$ [. F# \0 M避開個看更出到去' K" A8 U8 m7 }' p$ E" T2 v
因為我只係想行下( F, U; E& D; Y( n- Z* C% M5 p
所冇攞手袋出去
' d7 ~1 ^! ~4 R% m7 X銀包電話全部手拎住 ...
# O( M& I. o9 U6 J: O1 H
& U9 v# m3 k( u7 P" U1 Q6 [
你唔驚返屋企時吵醒屋企人穿崩嗎?   我試過一次著新買既高跟鞋出街, 個跟腳被地上街磚刮甩D皮, 第一次著就衰咗, shit.

小絆是台灣人,頂多勉強看懂〝踩斷高跟鞋鞋跟〞
' D6 v6 ~$ l( b( K" O0 ICD出門偽街時,真的很辛苦~~
; |( H7 ~2 |$ G. r4 A給樓主一個大抱抱~~
藍川絆的幻想
目前偽聲練習中

依位小姐真係慘

我沒有cd出街過~所以不會有這種困擾

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-9-17 02:00 發表   
* q5 ?) Z) o; ?9 D真係慘 =o= 豆零踭???
! ?  B, |! T4 b" iyes 3吋" Y( r) b; M, `' r7 M- o7 d/ Y; \
$ Z& t) C: ~; @9 c& d
引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-9-17 02:33 發表   . g* o" q5 Z+ j% Z+ r* z" P
有冇相睇下係咩鞋同點爛法~?
8 o% Q! E2 C, u' I) k3 c4 L
2 C; s: E3 ?; U7 t/ M6 ~. R2 d/ T尋晚行到屋企樓下個垃圾桶掉左" a& I: d, @7 R: Q/ R7 Q3 [
3吋漆皮豆零踭
0 v4 }" a4 X& Z' T2 x個踭圓柱形有螺絲牙扭落去個鞋底個座度, N! Y/ y9 ]; _
不過就係個座爛左
. G$ a0 P; |6 f" ?" }/ }" r# V) e7 [. H, ]; Q
引用:
原帖由 傅千紅(KIRA) 於 2011-9-17 04:28 發表   & ]: |: G, B. v% p* F5 k
食煙唔好啊~2 [! \. L- N- S& S8 i) Z5 k
6 v2 h4 h/ S3 ^' L( v
% b7 [* D+ ?. X9 y& F* `
之前CD全日果陣食煙搞D成個假髮 D衫都係煙味% _# a1 @# h9 _' T0 o6 T
洗唔甩掉晒" R( `- N9 k, q' I% X$ I
而家食少左好多
: _, m$ j+ N; w$ S  `- n. I2 N! M: M% D! W* z" L
引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-9-17 15:38 發表   8 v4 X# D. L6 L, E  c! Z% }
( x+ \* L; l! A$ @9 }

5 k; J+ {% @8 Y/ }8 ~/ \你唔驚返屋企時吵醒屋企人穿崩嗎?   我試過一次著新買既高跟鞋出街, 個跟腳被地上街磚刮甩D皮, 第一次著就衰咗, shit.
. R% T) y$ a7 ?1 c8 [" Q* N以前仲會
8 f) t1 `5 e$ w. d而家唔驚LU
, ]1 m( o' e! D$ @! {3 p# v因為我都唔係最近先出夜街. f7 ]0 g8 O' z: p% ^
我果對鞋好多年LU
) O- K8 ?( f& \" a5 }. d5 B預左佢會爛: ^( m  v  J, ]$ I
係冇預佢行行下啪一聲斷左
3 f" O6 g4 O" V7 ]9 @+ g# {% T
引用:
原帖由 藍川絆 於 2011-9-17 18:41 發表   
, w1 R0 _5 g# k% K/ Q) w小絆是台灣人,頂多勉強看懂〝踩斷高跟鞋鞋跟〞 3 x+ j  n& }! c' n0 N* B- w
CD出門偽街時,真的很辛苦~~+ |# e$ ?9 ?5 [7 y4 a
給樓主一個大抱抱~~
  W! T- K% e9 k4 B6 X8 @) A( c
總之是昨夜上街逛逛
, Z  Z5 N, E) @; w* s8 D4 m1 Y$ J1 i走不遠鞋斷了摔倒
5 J. Q, N" A8 `! z被迫回家吧
0 R/ i% m6 E& _5 b' O8 E4 {9 ]
  V6 Z% P& q7 x9 E" G
引用:
原帖由 maywong8899 於 2011-9-17 18:47 發表   
+ W) b$ _7 y6 g: [. S依位小姐真係慘
8 B  ^& y/ o1 ~# z# o& i  q

& M6 O# L* H# d& t; J1 h/ n其實都好小事

幾好嘅經歴吖、知道D女仔穿高跟鞋時需要留意D乜
唔鍾意女人。只鍾意女仔

繼續著多幾次. 就得架啦 ;D
: i& J8 g1 X9 g9 ], ]( s& u1 S約埋其他CD 一齊出街丫麻. 應該多計傾D ~^^

爛鞋未試過,忘記戴返口罩就試過一次,有一次清晨CD學生妹果陣,正席SARS時期,小妹認為只要有口罩便不用剃鬚,就係這樣變身後忘記戴回口罩便行動,被兩個唔同校的女生見到,她們呆望著我才知穿崩

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-9-17 23:07 發表   
8 v) |* r+ G% N& @, F' w; ~幾好嘅經歴吖、知道D女仔穿高跟鞋時需要留意D乜
# a7 V& q% D, g$ M5 n5 S2 f% B  f 6 I0 Q. K2 Q. g8 D
其實你有冇幸災樂禍?
) K  S% g9 n7 Y/ }* C' K9 p
引用:
原帖由 紫;;] 於 2011-9-18 07:08 發表   
+ g+ u4 K' m/ B0 b! o# d繼續著多幾次. 就得架啦 ;D
! ~/ W" M8 [* S5 X  k6 s# O" h約埋其他CD 一齊出街丫麻. 應該多計傾D ~^^
1 O! Q; F& W3 H3 C( v 5 ^& }. j% t. {" X/ G. s
傾計?
$ I( J: e) y2 c9 ~. A: S& ]/ H9 w比人聽到我把聲就死得
  J" G; i+ n* o/ O8 {. |! F
引用:
原帖由 regina1010 於 2011-9-18 07:46 發表   " v& B7 w, ^8 @* A$ X7 s4 g# `
爛鞋未試過,忘記戴返口罩就試過一次,有一次清晨CD學生妹果陣,正席SARS時期,小妹認為只要有口罩便不用剃鬚,就係這樣變身後忘記戴回口罩便行動,被兩個唔同校的女生見到,她們呆望著我才知穿崩
5 b/ B; m! H* Q0 ]% k8 O4 j我最憎戴口罩

at least u get some experience

當我穿過高跟鞋,才明白女仔的辛苦。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2011-9-21 00:00 發表   ; ^& k. C! W2 G1 M
at least u get some experience
- t. C( ~1 j8 _: I 要注意落腳點
% J* M! u5 E! {; R' H5 E7 j2 d9 W& F
引用:
原帖由 applebaby 於 2011-9-21 00:44 發表   
7 ^2 s6 f. o( g當我穿過高跟鞋,才明白女仔的辛苦。
* r+ p6 L- t3 @  X4 Y( H
女人唔易做

我都試過一次下樓梯斷了,差點滾下樓梯~好在我朋友扶住我

引用:
原帖由 露姬 於 2011-9-26 11:53 發表   - \7 r( i& Q# S' T% d
我都試過一次下樓梯斷了,差點滾下樓梯~好在我朋友扶住我
7 a- v  b7 |+ Q, _1 ?) e
樓梯我轆過半條
! K8 z6 l1 q, Z% s扭到腳成個禮拜唔行得