嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買校服....

買校服....

我想問除左昌記之外有邊到比較多校服買
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去"健身"
/ Y& y3 e  ^: G) }4 [) F4 H4 hDG, MF*-M*S, 手機公司,長衫果D佢地都有
2 F1 [: G3 l, o5 Q/ d0 ^如果冇可以俾相佢做

引用:
原帖由 peterxx 於 2011-9-19 01:49 發表   
2 e; g7 F9 @3 _8 [" W& T去"健身"6 S2 |$ U9 Z% p3 z
DG, MF*-M*S, 手機公司,長衫果D佢地都有- _$ ]- f! x8 N( J
如果冇可以俾相佢做
9 l7 q% s; s  f3 A! S1 p" @係邊到泥,有冇長細地紙

寄生蟲不爬文8 b: }% s: |/ m7 J- x: e
渡船街boss commerce ctr地舖9 J' c3 S! }0 m7 ]% g
(八文樓對面)
暫停寫入

引用:
原帖由 peterxx 於 2011-9-19 01:49 發表   
" R6 E; J; f: L$ Z7 E/ g7 `/ c去"健身"- \4 l* U( A$ N8 ], e, y
DG, MF*-M*S, 手機公司,長衫果D佢地都有$ i$ y3 E+ a% g
如果冇可以俾相佢做
6 H! Y8 N; ]* V. ]+ U& w

$ c& I$ i1 Z1 u; y6 n如果比相佢地都做到, 禁睇來我有一套想買好耐的冬季有望

引用:
原帖由 willy 於 2011-9-19 20:27 發表   
$ x- ^0 L8 y( F( k. {/ x" M; s! Z9 H3 A) p

* o+ T8 e: m- b如果比相佢地都做到, 禁睇來我有一套想買好耐的冬季有望
# B4 V+ `9 P9 V) y$ V% X
+ J* p! M4 H  o3 a
  t% ^! x: F; j
我試過俾相佢地做一間已經唔再有GEI校服, 老板看了D相問左D問題 (係咩領咁... )就畫左個圖俾我睇
! M; R7 M, B* _% x佢仲拿了D校服比我睇 配下D色
# t* y! Y/ [) X5 y過左兩個星期我去拿, 做到同ORIGINAL的一棣

引用:
原帖由 peterxx 於 2011-9-20 00:53 發表   , ?, j" a% E7 k

% T- r; ]- h: X4 D
. t5 ^; j+ L; x7 x7 `5 D' A5 Z0 b1 y" ^- A
我試過俾相佢地做一間已經唔再有GEI校服, 老板看了D相問左D問題 (係咩領咁... )就畫左個圖俾我睇
9 G# y7 o, F4 Y7 g% e2 ?佢仲拿了D校服比我睇 配下D色
  d2 ~9 Z; k3 T1 S$ R過左兩個星期我去拿, 做到同ORIGINAL的一棣
% ?  V: Y, a% _! B2 k
咁我都考慮下去做套聖心商科先

回復 6# peterxx 的帖子

我都係果度訂造過兩套 , 不過有一套拎埋板去都出左少少問題 , 不過唔影響穿著同外觀我就算了 , 不過值得一讚既真係d 料 , 著上身係舒服好多既

引用:
原帖由 zero2000 於 2011-9-21 21:30 發表   , I  H( S7 c! v% ?( ]) E
我都係果度訂造過兩套 , 不過有一套拎埋板去都出左少少問題 , 不過唔影響穿著同外觀我就算了 , 不過值得一讚既真係d 料 , 著上身係舒服好多既
$ D* W4 L8 c& t- A# Z& v4 t

+ [: J  e% X" ?% ]5 {; A! K/ U佢D料真係唔差, 係物有所值的.

引用:
原帖由 West 於 2011-9-20 01:05 發表   ! F, C/ Z2 M6 h6 b
0 o& ?3 E3 j6 A( |9 @/ s
咁我都考慮下去做套聖心商科先
7 k8 k3 c& e0 H! c  Z5 p
8 z" p0 s: n6 p8 u' ]你最好拎版俾佢好d....佢有粉紅直條既料既。

昌記最方便

等我去試下先

去豊昌順啦,咩都有

MK Tim記