嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我想搞活動丫~=]

我想搞活動丫~=]

而家開始凍嚕~* u8 ]0 e6 W! Y7 T5 ~
搞到我都多左想出街既感覺~
# b# r1 D2 {; d5 G一黎冇咁辛苦~
5 g0 I' E' E# R% _二黎可以多d衫姐姐染染~
& l" [- r: _4 v但都唔知搞咩好……
% f: z8 E& K6 S! ?# v* M唱k去ceo有獨立廁所~化妝換衫~
( |8 C! u/ {* c不過化定去都得~<----如果係去我會
) e+ ]! f6 M& }/ D$150~250(多數夜晚10:00到早上)5 T: t* q9 J: k' J6 o
去渡假屋玩就自由度大好多~不過就要預多少少時間
* M/ m/ j* K2 `3 J! Q! Z! P價錢就要睇下幾多人同租咩屋~4 p& O& w5 Z7 A7 x3 e4 d
以上兩個活動都已經進行過~1 h' J: g( G( n! g
個感覺都良好同開心~
6 f9 n. t) Q7 D9 R$ ^7 a所以黎緊希望可以再同大家見面~3 _3 M- f* u9 C6 U4 g1 c
同埋開開心心玩返晚~=]
) H( z4 }: C  f3 f( X0 p. p大家比d意見啦~
覺得好的就按一下感謝吧~~

當然渡假屋好啦~

由我識suki開始, 搞左十年都冇成事既CD K
2010-09月25日 1 st CD...suki

Halloween 蘭桂坊 4 [, m  v, ~( A# H% O8 N
3 `& F( Y  u/ B$ T
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

反而我比較喜歡搞渡假屋多d,起碼玩兩日一夜,d人都易就d,想早d一齊入去玩又得,真係有野做收工後一自己入去又得,同埋覺得真係大家有多d時間吹下水丫嘛~

啊~ 只係諗起西門講講下無下文...

引用:
原帖由 ckn1031 於 2011-10-6 20:06 發表   
- l. c/ _4 r" v反而我比較喜歡搞渡假屋多d,起碼玩兩日一夜,d人都易就d,想早d一齊入去玩又得,真係有野做收工後一自己入去又得,同埋覺得真係大家有多d時間吹下水丫嘛~
2 \( w+ C0 }( d" e) |
" Q' F# s5 {5 M. q8 I0 E# e6 t( r( V/ E係係係係係~~~XDDD& N$ w; Y4 i0 ?& U
心儀又不見人了~

渡假屋會好好多. 又多D時間見下大家
" V: d0 [  {, Z0 R1 Z3 j2 g2 Y之前D渡假屋活動冇左GEI?! i1 I! u6 C( [% W. }4 u  B
不過有活動的話未大膽到公開影左D相

啊!我要報名, 幾時搞呀?

我又想去WOO,渡假屋好DE,可以交qk 5下DE衫穿

樓主快DE搞LA

引用:
原帖由 abc2010 於 2011-10-6 10:44 發表   
0 z; I8 y3 \. N  `1 m由我識suki開始, 搞左十年都冇成事既CD K
/ O2 {% L( L  [9 e( I 原來識左十年咁耐...
' Y) Y' g  ~4 E% O7 i6 `話說suki快d搞返個啦... 心儀又取消左啊..

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-10-6 01:17 發表   
" q" V* A8 \1 j7 A5 W( V6 Y而家開始凍嚕~
2 }, D) O; m5 z  x. \) D' |5 W搞到我都多左想出街既感覺~
5 p. d& M" q6 S6 Y9 e一黎冇咁辛苦~
5 r4 w' F5 K2 B" {4 [6 Z二黎可以多d衫姐姐染染~
- x7 ]# S* ^$ N. i但都唔知搞咩好……
4 b. v# \  S$ Z$ B& C$ o: H唱k去ceo有獨立廁所~化妝換衫~. p: @6 s7 G- g4 S
不過化定去都得~
6 q8 c8 C- Y, K$ G6 V0 U1 ]CEO 外可到NEWAY CITY 大房 都有廁所