嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

迷里倉

迷里倉

有冇人用迷里倉5 u( O8 f: G: X& Y$ F9 j% P
平平地,深水步區又唔洗住址證明?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
乜租用迷你倉都要住址証明嫁咩? 係邊間啊?

小妹暫時唔使用迷你倉住ar

引用:
原帖由 schoolchan 於 2011-10-10 05:08 發表   * u9 Z4 i5 Y( K0 c1 |
有冇人用迷里倉
9 a" y$ m/ C) \3 i7 O* b2 C平平地,深水步區又唔洗住址證明?
( z- r: n: ]  n1 d2 X# d  Y
' ^( m! g& I$ l! m' M, B5 z" [3 u
3 B4 K% x5 }& [7 f9 X$ I, O; L長沙灣先有

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2011-10-10 09:38 發表   7 y1 e* n$ u5 M( b. p
乜租用迷你倉都要住址証明嫁咩? 係邊間啊?
( P' \6 d. s9 b! c
儲x易

引用:
原帖由 aliceman 於 2011-10-10 19:22 發表   
6 G/ P4 c3 X, g$ z2 K$ |
; W8 L- q, [4 `# e2 R! \/ G8 e. h" f1 g- x2 p/ V6 a) V- ^

& n6 B8 a+ W" s2 G( V; X) }長沙灣先有
) j& L8 s! ~+ I3 y. v$ F1 M邊間 6 Z$ A4 D% D" W5 j9 ^
講比我聽得唔得

我自己租個陣都唔洗呢樣野, 不過深水埗真係唔覺有, 荔枝角嗰邊應該有.- K! J+ p7 q2 n% |, y
因為個邊多工廠大廈.

引用:
原帖由 willy 於 2011-10-10 20:23 發表   
, P& o2 O1 Z& r% a+ ~6 A2 k8 |我自己租個陣都唔洗呢樣野, 不過深水埗真係唔覺有, 荔枝角嗰邊應該有.
" t$ K- Z, s7 y/ v; J8 v! V. t因為個邊多工廠大廈.
% F5 J- p+ H- S! @
姐系邊間: Z' ^' r8 }% A2 h
有冇用過?

引用:
原帖由 schoolchan 於 2011-10-10 05:08 發表   # v9 @- B, R. ]% g8 M
有冇人用迷里倉
: m/ P4 O; r1 |% ?3 o5 i: W平平地,深水步區又唔洗住址證明?
/ w/ R% f7 L; o: U+ h7 ?8 N4 K& E4 A" r. d8 g, `1 m
我記得我以前答過話我以前用那間係荔枝角,唔知你有冇興趣
+ I8 D& d9 v. f  C
0 A# q1 f4 k/ ]4 d但係之後無左下文,仲以為你租左添

引用:
原帖由 schoolchan 於 2011-10-11 01:02 發表   
, `( S  ]) F7 @& G5 f! \3 ?( F
2 k0 w; v! t5 R6 T) O姐系邊間0 r. @& E6 E) A1 u5 O
有冇用過?
; D8 G" Q5 j3 N( T
% L( O& Q* w. }) U' Y我自己就係租___果.4 o7 o: r- l" F& l1 e! i
不過唔係係荔枝角, 長沙灣.

引用:
原帖由 se800i 於 2011-10-11 18:42 發表   9 `( j: C) _  Y, B% V! T! U
% Q# E' F. n% E' I/ {: B

* U6 v4 t. k9 p) ^我記得我以前答過話我以前用那間係荔枝角,唔知你有冇興趣* v! R2 z' k2 Q1 l$ e2 q1 Q( p
5 J- ~. J6 J5 [# g+ w5 b
但係之後無左下文,仲以為你租左添
4 x7 }! @% w5 v$ G
味呀
6 v4 D$ F* U$ D2 p" X, l# p- G: [你系咪有好介紹?

引用:
原帖由 schoolchan 於 2011-10-12 01:12 發表   
# Q. E3 X  i; D+ @3 T2 e9 o6 h4 I2 ]4 b6 A; N
味呀
6 z1 D1 M) r9 q" Y- L你系咪有好介紹?
# Y7 s1 \% |9 t0 D; E0 \% A& J/ }' d3 D. Y6 Y% n- e
介紹就唔得上,旨在分享下
5 @0 Q6 A2 B5 B& E其實我用過2間,(當時)一間係荔枝角,一間係觀塘$ L, @5 `0 R# Y: [
2間都唔洗我地址證明3 k  c$ w  u6 a5 U2 u
" @4 b+ j8 s5 F. ^
如果你唔想屋企人知你開倉,咁荔枝角個間你真係要再諗諗4 X2 Z2 ]) Q/ e* G& x
$ B$ J( A7 x/ H, B2 C# O% Z
觀塘個間有信箱服務,佢D服務真係幾正,佢地知你有信/貨到會打電話溫馨提示' L- C( m$ |" l  P$ |2 x+ t

& z& C* C( w4 a/ m8 \; B) ]% k[ 本帖最後由 se800i 於 2011-10-13 14:53 編輯 ]

引用:
原帖由 se800i 於 2011-10-13 14:35 發表   9 U& s- ]9 z% t! ~7 Z1 V4 e

) B7 z0 L9 E% q/ v1 V/ `
$ S( e1 [7 `2 P' X介紹就唔得上,旨在分享下
" l3 h: V8 }+ f) P- \) t其實我用過2間,(當時)一間係荔枝角,一間係觀塘
5 }; u% J& [) e) x' l( Q2間都唔洗我地址證明2 i4 O0 a& D9 k: r3 `. q, c3 |- p

0 A9 M1 q7 t9 x( h5 p% ]' V8 i如果你唔想屋企人知你開倉,咁荔枝角個間你真係要再諗諗' F3 o% y9 ?5 J2 h" q9 }( V4 u
) X% N" Q9 ~7 `7 l2 K! `
觀塘個間有信箱服務,佢D服務真係幾正,佢地知你有信/ ...
; @  Q8 n/ s; o* |& u
/ `% z, S1 U9 C( b. C4 ~觀塘個間我問過; 代收信同貨好似係600一年; 當有貨/信用通知你去收.$ L+ D! ?- O0 |' B" H
宜家我自己等手頭上D錢無禁緊都會用, 因為有時買野唔比人知, 所以禁會安全D

引用:
原帖由 willy 於 2011-10-13 20:07 發表   
$ q% k, c% ~) R7 n7 o% e
! h( B/ A# u. B- h! S: [, C; T
1 `5 c* M# H* O1 l% r觀塘個間我問過; 代收信同貨好似係600一年; 當有貨/信用通知你去收.
. k8 e7 o9 z, P& |* u" o9 g宜家我自己等手頭上D錢無禁緊都會用, 因為有時買野唔比人知, 所以禁會安全D
4 }$ Q1 T1 e: O2 Y8 B3 G
4 `# V6 ?: b  E1 a
當初我都係有呢個諗法而去開番個.
) n- P" `5 F. j話雖600一年,但計埋按金可能要過千,小心失預算!
, D6 J% v% T- A% ?, {2 Z# v' P9 D( P; ^  r" Z; E7 Q

引用:
原帖由 se800i 於 2011-10-13 23:12 發表   
5 ~2 F: y. N3 }0 s
2 Z* J' s$ K* Z$ d
+ B3 f: @1 A  n' w7 L當初我都係有呢個諗法而去開番個.
+ S6 `0 t! f5 ~; L# k, J話雖600一年,但計埋按金可能要過千,小心失預算!
8 L" g. h# z. @- j" W) t' k
已經平啦....租倉講緊係600一個月!!!

引用:
原帖由 se800i 於 2011-10-13 23:12 發表   
$ z: P0 y. {0 ]( l
- k/ c* F1 v( q# ]7 o! V; t0 ]7 p: n- o
當初我都係有呢個諗法而去開番個.! F  {2 M) z5 A; J0 \
話雖600一年,但計埋按金可能要過千,小心失預算!
4 V2 \# ~$ P$ |( i) p8 s

* Q& x. f4 S$ M/ `; x我問過佢, 代收信就唔洗按金, 只要一比比600就ok, 但locker同倉就好似要一個月按金

酒店有D都係呢個價喎
晶晶

引用:
原帖由 willy 於 2011-10-13 20:07 發表   2 m1 Z0 }  S( `( Y- x; ^! `

* z5 G& E3 }, h. V% ]
6 d3 W% A) a7 }$ `8 ]  U觀塘個間我問過; 代收信同貨好似係600一年; 當有貨/信用通知你去收.* I9 Z( r0 t, x+ n" S# O
宜家我自己等手頭上D錢無禁緊都會用, 因為有時買野唔比人知, 所以禁會安全D
: \/ |# l: x* H) r. c  G6 J/ W: C$ I7 e9 g/ I# ~
有得代收貨咁好?
& z# {! z3 q" X- l不過觀塘好遠...