嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想問大腿襪\

想問大腿襪\

有時睇__片會見到d好長既棉質大腿襪
: ]9 H6 ]: \! |( K* P咁係香港邊度有得買?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
前幾日經過吉之島有間條襪

係咪長到大脾1半架@@?

醫用果隻壓力襪埋係lo

引用:
原帖由 雪映 於 2011-12-4 01:16 發表   
- M% B( |/ L; K& ?" @- ]- Y醫用果隻壓力襪埋係lo
" w6 L& @+ Z6 m我想搵普通果d

引用:
原帖由 banana0525 於 2011-12-3 23:23 發表   
6 W. k$ |6 j; F: B+ ]- v4 a( _& j係咪長到大脾1半架@@?
8 j% X7 ]9 \! O$ H

( ]  H: `% {4 V$ E個人唔高會長到大脾2/3,屈完效果勁些,自己先去睇下長度是否合適
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

引用:
原帖由 banana0525 於 2011-12-3 23:23 發表   
6 ?5 z4 J9 I! H, G- h8 }係咪長到大脾1半架@@?
1 X- Q. R2 y$ C3 u) R1 A 只係經過睇到無留意到... 你自己去睇睇..

這些女人街大把,但是一般香港女仔唔高,可以著到大腿,男仔高過5尺7的話只能拉到膝頭上少少.
- z' i+ S) Q( I# |+ K只能去一些商場賣襪專門店才能買到較長的,較貴和看你夠唔夠

引用:
原帖由 kl2006 於 2011-12-4 17:59 發表   : n5 H) U- {" g$ d
這些女人街大把,但是一般香港女仔唔高,可以著到大腿,男仔高過5尺7的話只能拉到膝頭上少少.; L3 D) k7 K+ J% J! ]
只能去一些商場賣襪專門店才能買到較長的,較貴和看你夠唔夠
! W/ {2 J( T2 h# O6 o2 X  @' G信和有間賣襪....唔知有無+ t: Q( s- E4 ]* x+ M9 S
如果有  但係好多人點買

引用:
原帖由 banana0525 於 2011-12-4 19:39 發表   
& q, P% u' w- _- j, p4 }3 j; d; Q
0 [2 H5 s& D8 X4 H$ ?0 L信和有間賣襪....唔知有無( l3 i9 Q1 p- Z3 c# c6 w) H/ R1 o0 {
如果有  但係好多人點買
- B2 g! h8 A/ R! J: Z e家仲有咩... 我記得有檔好似之前執左...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2011-12-5 07:15 發表   ( N* y) R1 V; B1 O

# V4 v( |7 _8 ~ e家仲有咩... 我記得有檔好似之前執左...
; u# m9 Z7 ^, t& @9 e太子聯合廣場好像有間,唔知有冇執,我在那裡買過.