嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

做呢份工 ...

引用:
原帖由 346 於 2011-12-19 21:19 發表   6 q$ a8 ]( a* g( ]" S! I5 h6 c
: ^" X9 ?% Z9 |# h. U
我都係機場做呀,不過係做地勤個郵長
2 B' K; m4 D$ j- Q  [" q1 T/ J0 M5 B* o4 T9 s1 g8 L# J
我都係機場做, 其他野就不便透露.....  宜家對住個上司, 真係就來神經衰弱.......

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 willy 於 22/12/2011 09:00 PM 發表   
" Y8 R9 x$ V) B5 Q* I+ ?/ l; o; }# I8 \! e
+ [: E0 _% m9 P* s; K' p
我都係機場做, 其他野就不便透露.....  宜家對住個上司, 真係就來神經衰弱.......
7 q9 ^! R; X7 a9 o機場工,有邊個唔係咁丫 ~

我日日著住公司提供既女裝恤衫開工,著係面
0 g  x3 U0 \9 ]' \) `仲有(圍)裙著,都係著係面: v1 d3 t# j2 q) V. W
經理繁時叫:「姊妹幫幫手……」我唔夠膽唔應機喎
) g! [% O; z1 F, f+ g$ V! z8 k副經理話,你去(著開衩)頂公關姐姐個位
6 \5 q' f* |; R6 z) G$ j$ o3 v& Z% P% z- R$ q+ ?
仲有一個早午市兼職替工位,唔嫌三嫌四,你都可以
暫停寫入

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2011-12-23 18:40 發表   ' I# O5 s4 ]# Z$ N4 B
! `% X) G7 p8 _, L
機場工,有邊個唔係咁丫 ~
+ e! E6 H8 L; `4 d9 v0 r5 M
, A/ o/ E3 ~, W, z$ K; o/ z5 k. ?我個上司, 連隔離組d同事都睇唔過眼話佢日日係度雞蛋裡挑骨頭.6 q& A+ _1 Z# R" [4 v' s
唔埋佢堆就係佢敵人..... 我自己出來做野禁耐, 真係第一次夾唔到* l' k% k  y+ E, `0 X) c: b

引用:
原帖由 willy 於 24/12/2011 09:11 AM 發表   
" B7 O1 l6 `4 R0 |
2 T2 |" Q. q5 Q# e: `  D+ k
6 ?# t: a2 @+ J我個上司, 連隔離組d同事都睇唔過眼話佢日日係度雞蛋裡挑骨頭." }0 M, x8 H( X& [4 J
唔埋佢堆就係佢敵人..... 我自己出來做野禁耐, 真係第一次夾唔到% m! o1 r8 ]/ V0 V% }
% Y1 S2 t, e- P- d( p( E
我響機場都識幾多人 (HAS/SATS/JATS/HAECO/CASL),唔介意的話,你PM我講下你做邊間?

引用:
原帖由 uniformx 於 23/12/2011 11:36 PM 發表   
1 p2 |4 v8 g, y& X我日日著住公司提供既女裝恤衫開工,著係面. }2 u/ ~/ i/ b6 f7 N. P" Q, K5 a
仲有(圍)裙著,都係著係面8 ]4 {3 l5 J( T  k9 \7 R
經理繁時叫:「姊妹幫幫手……」我唔夠膽唔應機喎
/ |5 ^3 x1 ~9 x; D6 x$ f3 a$ R2 u, i副經理話,你去(著開衩)頂公關姐姐個位
' r7 K, ~3 ?* a0 _
+ A4 O- @2 c9 u+ ]1 n$ W( x仲有一個早午市兼職替工位,唔嫌三嫌四,你都可 ...
$ U7 y0 M1 D: c% r& i- l# M! j) f, `你係咪響T1果間Daily France度做架?) z. B) N& [  T4 h) f8 t7 B
果度有位姊妹係著女裝制服開工架 ~

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2011-12-24 12:38 發表   6 z! @% q* ^6 |; h8 y* R
/ K6 ~( P( F' L7 G% w% a
我響機場都識幾多人 (HAS/SATS/JATS/HAECO/CASL),唔介意的話,你PM我講下你做邊間?
: t- J# ], s1 Q! A8 {- [+ P7 K% d
- O/ f: }3 S* A
唔係以上呢幾間. 我係係後勤區出沒.

樓主係渣車定牛奶仔

引用:
原帖由 dvcamman 於 24/12/2011 01:39 PM 發表   5 g: b$ l# A1 }+ d  a8 C
樓主係渣車定牛奶仔
, }# L2 B+ s: [9 v6 F+ V以前係揸牛車仔同loader ~6 C. e; G+ ?8 d0 H
宜家轉左公司囉 ~
8 @! q( q  i  ~我睇你都係機場友喎

引用:
原帖由 willy 於 24/12/2011 12:43 PM 發表   3 M  @6 N# K, S- |# m8 @# H/ ~. `( Z' h

7 z) ]! v3 O+ @  O9 h+ M$ g  a1 K
# X6 I& E5 n: B唔係以上呢幾間. 我係係後勤區出沒.
3 m; ?# D7 r4 E- g
... D仔/GSEL/航媒/CX Catering/LSG ...
3 L& o: z7 [0 d) O3 q1 W查實機場好多公司都係一team一team咁做,撞著個阿蛇頭唔好咁就惡撈 ...

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2011-12-24 14:18 發表   : M5 p% V8 t" G
/ R) M4 l7 Z+ Q1 [& w% t$ l
... D仔/GSEL/航媒/CX Catering/LSG ...& ^9 x5 |% g: k8 I
查實機場好多公司都係一team一team咁做,撞著個阿蛇頭唔好咁就惡撈 ...
- \1 |2 \8 H- h. n3 d2 z" R4 o: A  y" A7 i4 g1 L6 k
唔太方便開名, 因為一開親就好易比人知真身...
4 l3 m2 i9 U* {% _只可以講我上司係女人來
. _1 U, Y) k' {6 N' ]  H" g諗唔到邊間野有個d字....

我都係機場做架:P

引用:
原帖由 willy 於 24/12/2011 07:21 PM 發表   & i1 T6 C& j6 M; c0 d) q

: d, L8 Q8 q$ F$ {( v% p5 L7 [# |9 b0 _: \: I: }7 B/ i
唔太方便開名, 因為一開親就好易比人知真身... / @$ ^* X1 y3 R
只可以講我上司係女人來
+ O: ~: ?+ W) `1 |諗唔到邊間野有個d字....
5 ?+ o. q/ E6 VDHL ~0 j. V8 ~4 M: i
呢度都幾多機場友 ~

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2011-12-24 12:41 發表
' D/ `) `: \+ }6 S你係咪響T1果間Daily France度做架?% B1 h# q" h; @9 s. j
果度有位姊妹係著女裝制服開工架 ~
樓主同大部份參與討論者係機場島開工
+ I& g% m5 q! {1 \但係我係廿幾公里外既香港島
8 D$ u0 R( \' W3 RDeliFrance好似無舖面公關
暫停寫入