嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

做呢份工 ...

引用:
原帖由 346 於 2011-12-19 21:19 發表   + Q' |* X; v# y' D
. ?  {9 q5 `; u4 b9 `% l
我都係機場做呀,不過係做地勤個郵長
( j- s6 A# e7 H" Z0 a

9 F  Y" L  i0 r* j* U7 U我都係機場做, 其他野就不便透露.....  宜家對住個上司, 真係就來神經衰弱.......

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 willy 於 22/12/2011 09:00 PM 發表   ) S. o( l! N; @9 \) j

" w9 O* X5 A1 S8 Z& S4 |
1 r1 v5 q. j8 k# f3 E4 I; x$ K我都係機場做, 其他野就不便透露.....  宜家對住個上司, 真係就來神經衰弱.......
& ^( u! d, {9 Y7 Y+ t# [機場工,有邊個唔係咁丫 ~

我日日著住公司提供既女裝恤衫開工,著係面
% W; h* D% l/ I" i# k# \1 H仲有(圍)裙著,都係著係面; |' |+ w! b; S4 _3 t, A
經理繁時叫:「姊妹幫幫手……」我唔夠膽唔應機喎4 h" Q0 s# G2 t: T) W/ Q( Y) I
副經理話,你去(著開衩)頂公關姐姐個位
& v8 k/ N' w, y( o* \( H
7 l( |, |1 l. z& [- v, e/ x仲有一個早午市兼職替工位,唔嫌三嫌四,你都可以
暫停寫入

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2011-12-23 18:40 發表   ' L! ~( ~" c5 C0 v+ @7 J* ]
2 E0 V' B+ M& Z' w$ f
機場工,有邊個唔係咁丫 ~
) V/ ~; e$ x# Z% T/ Q
( A9 ?3 O# K! i* Z1 Y/ n+ j0 s
我個上司, 連隔離組d同事都睇唔過眼話佢日日係度雞蛋裡挑骨頭.2 Q: k7 e2 U& f9 a: q% e/ p( o0 O
唔埋佢堆就係佢敵人..... 我自己出來做野禁耐, 真係第一次夾唔到7 _0 W( O) U& o  x* C! `% v2 d

引用:
原帖由 willy 於 24/12/2011 09:11 AM 發表   
: b/ o4 r* o: q- C0 G& a
7 E4 f) a+ i9 G" p7 ~2 _0 e0 N8 I/ ]
  T0 f* o! f8 f" s0 r我個上司, 連隔離組d同事都睇唔過眼話佢日日係度雞蛋裡挑骨頭.: ?! t: O# O, D: C! S$ ^, L
唔埋佢堆就係佢敵人..... 我自己出來做野禁耐, 真係第一次夾唔到! B: X) Y5 ?" P( ]4 r6 b3 V
  {2 ]9 t: y9 F! H3 L; I
我響機場都識幾多人 (HAS/SATS/JATS/HAECO/CASL),唔介意的話,你PM我講下你做邊間?

引用:
原帖由 uniformx 於 23/12/2011 11:36 PM 發表   
; S8 y3 |4 K* }: h我日日著住公司提供既女裝恤衫開工,著係面
5 A& m! Q  z4 z) Y9 ~# l仲有(圍)裙著,都係著係面
$ `5 t: b; u$ q2 q經理繁時叫:「姊妹幫幫手……」我唔夠膽唔應機喎
- k: {: a$ T0 f  p: Z7 J副經理話,你去(著開衩)頂公關姐姐個位  E+ U) M0 w% f
% {- i& V+ J& f* ?: d9 k- j4 V" G
仲有一個早午市兼職替工位,唔嫌三嫌四,你都可 ...
! o3 n  h1 w% P1 n( q5 p" z# e
你係咪響T1果間Daily France度做架?
) N4 y/ n0 _& }2 f; q: d8 `  A果度有位姊妹係著女裝制服開工架 ~

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2011-12-24 12:38 發表   3 @: T; s) S% E- a7 l" `, h$ U& K
& @9 b' n; J/ J9 e* g
我響機場都識幾多人 (HAS/SATS/JATS/HAECO/CASL),唔介意的話,你PM我講下你做邊間?
( j0 w8 ]  z6 M( ~2 J# A7 u2 l  K6 u% Z
唔係以上呢幾間. 我係係後勤區出沒.

樓主係渣車定牛奶仔

引用:
原帖由 dvcamman 於 24/12/2011 01:39 PM 發表   , }# r2 S( B6 ?# P3 T, ?( y
樓主係渣車定牛奶仔
+ Z4 ?6 z3 \; k以前係揸牛車仔同loader ~# a! G' }; J0 o* ~
宜家轉左公司囉 ~
# \9 R5 |7 Y) a我睇你都係機場友喎

引用:
原帖由 willy 於 24/12/2011 12:43 PM 發表   ( P' `9 k9 b1 c  w6 b
( k& B1 e1 w. E1 N) h" ?# d/ V. A1 l

, H7 B3 N, V+ F: H! i/ x唔係以上呢幾間. 我係係後勤區出沒.
/ X5 X  g6 U0 _7 z# K9 d! D. e% C1 e
... D仔/GSEL/航媒/CX Catering/LSG ...
0 Y8 D3 K, G, `查實機場好多公司都係一team一team咁做,撞著個阿蛇頭唔好咁就惡撈 ...

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2011-12-24 14:18 發表     {7 U0 d; k9 l+ G1 e" s# k2 a, M3 `

; ]/ B% |/ ?+ m# X- l... D仔/GSEL/航媒/CX Catering/LSG ...  z9 j2 j- z8 E* [5 B
查實機場好多公司都係一team一team咁做,撞著個阿蛇頭唔好咁就惡撈 ...
& O: a2 f8 M, `! l. a/ ?
" s$ w1 a" j4 d
唔太方便開名, 因為一開親就好易比人知真身... ' f9 ~: _+ k! b( d9 M+ f& h) ]
只可以講我上司係女人來7 R$ j8 R" P% a* \$ i. k' B
諗唔到邊間野有個d字....

我都係機場做架:P

引用:
原帖由 willy 於 24/12/2011 07:21 PM 發表   
  Y( p) M* k+ s3 d3 C4 K0 ?  m& H) ?

5 q  g' ~6 D+ ~2 i; z唔太方便開名, 因為一開親就好易比人知真身...
0 }& O2 D& O$ E6 A只可以講我上司係女人來9 u7 w  i; c+ \+ t' V
諗唔到邊間野有個d字....
, A3 z  l& \+ O! ~" P
DHL ~. g* r4 F8 }2 f# S
呢度都幾多機場友 ~

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2011-12-24 12:41 發表
9 Q7 b8 c' s' C9 }你係咪響T1果間Daily France度做架?
  p% V0 ]- [' a) O/ Q6 T( W0 j果度有位姊妹係著女裝制服開工架 ~
樓主同大部份參與討論者係機場島開工4 F# }# K. Q+ J' T8 `8 G2 F
但係我係廿幾公里外既香港島
* K" P  C% f- tDeliFrance好似無舖面公關
暫停寫入