嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的最愛學生鞋

nice shoes

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
超正啊! 不過可惜我如果著起對學生鞋會不倫不類,你就好啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

唔好意思,上次我去觀塘廣場唔多覺有鞋舖喎,係咪有投注站果個場呀?

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-1-20 12:31 發表   8 K: W/ B7 c+ F- S. w( T/ V
入到去 , 一眼就望到自己想要ge款
8 }  h% Q; A) u+ }! Q' k就指住o個堆鞋問老闆:呢d女裝鞋最大有幾多號
0 q- O! h& n9 q$ l. C8 j' [1 w老闆:有d有41號) w2 c/ _% M2 {& i2 b
我就指住想要o個款:呢款有冇
4 l9 X) {1 c  T: \佢就話好似冇,之後就入左去搵
: z( K. E& Z( ?3 G搵左對 40 出黎
/ C! w; q+ d0 L) o$ f# S之後又搵多對另一款o既 41 號出黎 ...
5 L9 U5 x/ M1 {1 K0 X  x9 t
我都試過買 對話都差唔多 你試下去葵涌廣場/南豐 個度D鞋比較大@o@: J& N, r# V" N5 W0 X3 P1 n
著出街 我都試過 不過係去D冇咩青年人同大人個D.. 即係得番D好細個同老人 6 I. c) b1 C, D5 t0 G- X, v8 h7 [
我由以前到而家.. 買返學鞋 最少有50對   @. F* R& B' m- g6 m( R
附上3張相 ((日期唔洗理
) @: [$ m) |8 v; z) X. [2 m# j* d4 z) `7 a; I
: i$ I  C, ^0 Z% E9 J8 b" E/ D7 t
% j) K' r" p4 ]" r6 o2 E
想要其他相 pm我
6 p- w! o( E) p, _9 o! K+ W  {8 [0 I6 W# D  c2 ?

引用:
原帖由 regina1010 於 2010-3-2 02:24 發表   
5 t2 i# a2 {* ?4 n/ c. b唔好意思,上次我去觀塘廣場唔多覺有鞋舖喎,係咪有投注站果個場呀?
3 M4 E- b' z) q4 m7 o+ Y' B
! I! R' p" O5 e- M
係呀# z$ N8 _: d+ S* D
佢地話下星期有新貨

你就好啦

Excellent!

回復 1# 的帖子; x6 \. l: o  |7 ~' O4 r

+ F1 ^& n7 b& t* m# o8 |' Ge款我都幾鍾意,係邊買,我著37號鞋一定有掛
$ ?1 O* d( D" g  q+ V80$好平bo
% A% R+ F1 V0 L2 M$ Z, H$ U2 R  a1 H1 w4 |1 d) {
但我都係唔敢自己入鋪買,我第一對係yahoo 買返黎,都唔岩我心水,仲要收我240$
3 [* r6 H8 o! c1 q' N! D7 a我今次想自己買,你e對係邊到買,我自己去睇下! c9 q1 j: p+ W" m5 \! f( G9 G

- z5 y& Q" X1 f( Q  f
引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-3 18:45 發表   % q+ J& ?$ I. l

1 p* h& a$ C1 {" B0 Z我都試過買 對話都差唔多 你試下去葵涌廣場/南豐 個度D鞋比較大@o@
4 l: v* S4 i% v; T3 s著出街 我都試過 不過係去D冇咩青年人同大人個D.. 即係得番D好細個同老人
0 w3 B9 \  T5 ]" [; c我由以前到而家.. 買返學鞋 最少有50對 . N" J; k; Z; s, b, q( i
附上3張相:lo ...
3 ^; `! m6 p, Y
. n3 F2 p& i# K+ z4 i" K你e對係我最愛! N: n1 c+ l  b5 N" b" y

( \, c2 ?, g7 ^[ 本帖最後由 夢夢 於 2010-6-10 15:55 編輯 ]

我都係好鍾意學生鞋

又平又正~where買???

哈....同我既感覺一樣
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-22 20:52 發表   8 ?/ h; {9 @5 _* G
我有d女學生襪
" ?) r- G: E9 I* O+ M格仔既,超舒服~
! H; J* n) s. t% Q2 a

5 C; T6 ?" L# ~: e, s" L邊到有得買??
- C% x6 q9 D0 v: J$ K$ P我搵唔到

我都係唔敢入鋪買,第一對係yahoo買返黎,收我200$
7 H9 [: G8 c; K6 o" ?我都想自己買,不過都係有D驚...始終係男買女

引用:
原帖由 evide 於 2008-4-8 22:59 發表   
# }) @* _% m( Y; x7 Q2 h4 K! t' L本人一路都唔敢自己去買-.-
# a' e0 E, P- A3 p) W4 C樓主好野!
' ~, [/ [5 n6 d[回題]對鞋不壞喔 [/回題]
+ L8 p& R, C0 w

' d2 q6 s7 ]% B* Y正有此意~~

幾靚

個樣好覯呀

幾靚 如果樓主放 call我

kx77k3rvsf