嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的最愛學生鞋

nice shoes

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
超正啊! 不過可惜我如果著起對學生鞋會不倫不類,你就好啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

唔好意思,上次我去觀塘廣場唔多覺有鞋舖喎,係咪有投注站果個場呀?

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-1-20 12:31 發表   
& U: x5 H7 @2 q# f* t5 [2 P入到去 , 一眼就望到自己想要ge款
' k  b. A0 E0 a6 @6 ^# V2 ?就指住o個堆鞋問老闆:呢d女裝鞋最大有幾多號
" V3 G( n. |7 d9 @1 H3 B. U老闆:有d有41號
, h1 j4 U8 k; g' ]/ w" X' F% [我就指住想要o個款:呢款有冇
& I- k* r; S# Y9 N, K佢就話好似冇,之後就入左去搵
$ O. X9 Z" S3 u! a9 ]; t# }9 v8 w搵左對 40 出黎2 v1 E- X" g2 m+ M8 S
之後又搵多對另一款o既 41 號出黎 ...
4 L3 \* s: q; q- a! U2 D4 m
我都試過買 對話都差唔多 你試下去葵涌廣場/南豐 個度D鞋比較大@o@, R6 P* p, Q- P. H2 A
著出街 我都試過 不過係去D冇咩青年人同大人個D.. 即係得番D好細個同老人   Z3 v: g  G% K
我由以前到而家.. 買返學鞋 最少有50對
* h9 L6 A6 o# b附上3張相 ((日期唔洗理
; @. h- H# W# y# B: D) p  U# z
( d: d4 c5 i0 H/ H: z1 C8 g% z* h3 d% v8 _8 z) `
8 u+ }# B% C* Z) J4 |
想要其他相 pm我- S* s- l1 O) b- c1 |

8 j- _& q+ n+ J% N1 U# [[ 本帖最後由 小夢 於 2010-3-3 18:58 編輯 ]

引用:
原帖由 regina1010 於 2010-3-2 02:24 發表   
# n/ D9 a$ I6 ]: X: T6 Q( z; @" U$ {唔好意思,上次我去觀塘廣場唔多覺有鞋舖喎,係咪有投注站果個場呀?
4 ?' Y1 x$ t, s$ x% D: D2 d1 j: u
+ {! |1 C* v* Z. O& \9 v係呀/ ], u. A$ @% d0 ?0 K" E
佢地話下星期有新貨

你就好啦

Excellent!

回復 1# 的帖子0 S# [1 k  x9 W
6 e, S7 Y5 V1 w7 d% g( G' E
e款我都幾鍾意,係邊買,我著37號鞋一定有掛
$ U! r0 R5 g' D  j: N80$好平bo9 z; O% C0 c9 f- |

6 A0 H0 Z6 }* S5 N. ]" M但我都係唔敢自己入鋪買,我第一對係yahoo 買返黎,都唔岩我心水,仲要收我240$) Q' G  |0 p& e' K. k; p
我今次想自己買,你e對係邊到買,我自己去睇下
$ z' B4 D4 T0 X' y- B$ k  O! t0 ~* {' m, c: I
引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-3 18:45 發表   3 m/ G& c0 T4 |' t

' K# ?; g5 T, Y- w: \* Z) F我都試過買 對話都差唔多 你試下去葵涌廣場/南豐 個度D鞋比較大@o@
6 N- ]5 m$ B) r. ?著出街 我都試過 不過係去D冇咩青年人同大人個D.. 即係得番D好細個同老人
+ M* g$ m% L6 |& ]! L我由以前到而家.. 買返學鞋 最少有50對
. e( C% y. r% E0 P$ V  K0 v附上3張相:lo ...
0 L, @$ b, C; Z  n
0 E- \  Q4 s: ~! a' U9 v你e對係我最愛
1 o4 Y! u% {5 |; y- f8 a4 N8 Z1 j" X+ A8 ~# w$ I2 Q! H5 `! U6 E

我都係好鍾意學生鞋

又平又正~where買???

哈....同我既感覺一樣
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-22 20:52 發表   
. Y" K, T9 B; j9 P; O3 k我有d女學生襪
; M# X, m9 M  V3 }格仔既,超舒服~
  u. j6 ?+ }9 m0 u. l

/ ?6 M' J: B- F2 W邊到有得買??! ]5 y' x: ]5 S& {5 @
我搵唔到

我都係唔敢入鋪買,第一對係yahoo買返黎,收我200$
4 v2 ~7 ?% U" ?; V: Z9 _; ?我都想自己買,不過都係有D驚...始終係男買女

引用:
原帖由 evide 於 2008-4-8 22:59 發表   : R7 v* m& m4 c1 ^4 X1 z
本人一路都唔敢自己去買-.-, h+ k) s& Y6 T8 F- D' }
樓主好野!
: ^  g1 e0 Q' P+ ?[回題]對鞋不壞喔 [/回題]
+ ~$ R& v6 u- A6 n8 J' r* }
$ A7 C; d* M2 r1 B. ?
正有此意~~

幾靚

個樣好覯呀

幾靚 如果樓主放 call我

kx77k3rvsf