嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人同我一樣都係戀鞋戀絲襪架!?

有無人同我一樣都係戀鞋戀絲襪架!?

吾知點解我聞到果種臭味+汗味就好興奮
; b5 I1 |: Y* c! ?3 Z) o( U一齊交流下呀
覺得好的就按一下感謝吧~~

小妹是個戀絲襪狂耶

引用:
原帖由 陳美美 於 2012-1-3 23:59 發表   
2 O' m! M- O: c4 c: v7 d2 W9 R小妹是個戀絲襪狂耶
3 h$ Y# D0 C5 b
我也是哦!!我曾經在網上買了一對二手絲襪很臭的
' Q8 b# @3 \/ {; ]$ @可以跟你做個朋友嗎?

咦, 我都係戀絲襪同戀鞋架喎, 可以做個朋友嗎?

me also 戀絲襪狂...we all can be friends...^_^

引用:
原帖由 陳美美 於 2012-1-3 23:59 發表   ! L2 ]: d  x8 l/ e; L+ H5 N
小妹是個戀絲襪狂耶
  _& H- M. l' j% u7 N, r

2 Y+ w! x0 l" \4 q; M) y( q我都好鐘意絲襪o架, 尤其空姐壓力絲襪, 可唔可以做個朋友?
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

引用:
原帖由 winniegobby 於 2012-1-4 16:32 發表   / o: p$ U: B; }% T8 S  f) l) z
咦, 我都係戀絲襪同戀鞋架喎, 可以做個朋友嗎?
7 Z. M7 t$ K; Z0 ^0 Y當然可以啦,難得搵到同好
3 S; {  l# L7 `有msn嗎?

引用:
原帖由 Black_Pantyhose 於 2012-1-4 17:49 發表   
3 D2 x! K; f+ K! Q7 |me also 戀絲襪狂...we all can be friends...^_^
6 P, _8 {4 I: Q5 L7 M0 A+ t- C+ q

* T  c& a2 V& u2 `( {yes, 5 U% H1 ^1 ]2 B
Pm me ur msn

引用:
原帖由 ph2007 於 2012-1-4 17:57 發表   + y4 F2 V) ~, B- Z3 b

( V- N* H9 z  n. h( j) z0 f
' ~7 v' G: Q) [3 |3 C我都好鐘意絲襪o架, 尤其空姐壓力絲襪, 可唔可以做個朋友?
+ v$ _6 t: _8 e4 H# b4 w$ o: h
可以呀
+ \5 r5 J% \. E你個簽名好正 3 T9 p$ Z# C+ m5 W
Pm me ur msn ok?

樓主, 我已經pm你了.

引用:
原帖由 winniegobby 於 2012-1-4 21:18 發表   
" W( N! ~* |( x2 C樓主, 我已經pm你了.
6 n9 y  x4 Z  @
added

只要係黑色0既絲襪~~~不論咩花樣~~~~我都鍾意~~~~~~

引用:
原帖由 ilovesexy 於 2012-1-3 23:44 發表   
( Q' E- Q' V7 x4 Y吾知點解我聞到果種臭味+汗味就好興奮# J) e! t  t: J) Z
一齊交流下呀
. b# t. p. R' S) V) q師兄我都係戀襪~~~

回復 14# 愛腿之人 的帖子

我鐘意上體育堂的白色波鞋

我係戀襪戀鞋
. C4 T1 t' d7 NSAME WITH YOURS

我系超级中意丝袜同高跟鞋的

黑絲

引用:
原帖由 ilovesexy 於 2012-1-3 23:44 發表   
6 S% e& w0 e0 C吾知點解我聞到果種臭味+汗味就好興奮
; O, Y& K9 I/ l  u% y
2 I3 J$ {/ @: V4 n

! j* r7 |+ f" [% a9 q0 N
0 m) v5 |, c; \( C! @  m) g( t; a5 T; H6 C/ W

9 |7 r, c5 z5 y
  c( s9 x. p0 s5 Z+ z+ A7 E, X
! ^" b  p, h! O8 p2 R是啊!女性的物品總是好像有種芬芳氣味、叫人心神向往,確是惹人憐愛 - - - - - - - - 。 據說這是因為女性身體是會釋放出一種叫‘ 費洛蒙(pheromone)’的性吸引素,並散發到她們的衣飾物品上,所以女性的物品嗅起上來是總是「軟軟香香」的;要是cd們身上也有這種迷人的東西你說多好啊!
+ M4 w' D" R, t+ j: T( M' x& W. F" M0 V1 G5 T
請參看:$ v0 u" t/ ?  `/ f  ]; |) M
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35807&extra=page%3D1
9 E; J* O( \: o
) V3 n+ ?* I% k% `: b; Y; ^" Q1 i& G- `0 M

8 {* ~# x) v% D* a: u: ]: {# ?" d9 a
) M; D6 z, H5 z# i
.

偶是個戀絲的