嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Ceci今期極力推介的網上CD店舖!!!

Ceci今期極力推介的網上CD店舖!!!

今天終於收到我訂的大碼長Boot了! 是在網上BIT的, 交收時店長Cali姐很好人, 而且絕不岐視CD, 並佷樂意為我們訂貨! 超好人事啊!
1 W) G0 k- P  X8 Z那裡有鞋, 有衫, 有絲襪! 至於我對Boot質料好, 合Size又穿得舒服! 買前你著開什麼Size就話比Cali姐知, 佢會指點你迷津啊!) G0 ~' _' z; ]; h5 g! E
Ceci今期極力推介的網上CD店舖!!! - M2 B8 A* Y! c- D$ m& J

1 F. H5 m+ S; U, i詳情可參考以下網頁:-
9 ?: E' {" ^% _* W# ]# E. Shttp://hk.user.auctions.yahoo.com/hk/booth/cali210
/ o  i" o& ]/ p: w3 a8 K. R: [2 @# S
8 k  _3 J( w& X! g3 R希望大家搵到心頭好啊!!! ^^
% c% J) \3 v5 F3 |3 q; p0 I- N& }% e0 I9 |6 a% x* l6 h
Ceci
' q& U1 S% Z0 R3 |% T$ \( ]2012/01/05
$ D0 u' i$ v% T2 s" p' e* W

( ]& I: r! p0 `! w
7 m( l: b; ?* y2 ~; r6 L9 B3 a0 D著左影相啦...大家睇下O唔OK喇^^
4 N+ z) R; R3 f$ `2012/01/07+ O7 K  w5 B& t& f% R
/ R/ j( \7 I; x8 j$ U% J3 A
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
謝謝推介~~ . a! {3 R4 H! g0 x! o) ^" O
很久沒見妳出帖~~
0 Y1 _: ]; U4 C( W新年快樂~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

好似吾錯喎搵日光顧一下

引用:
原帖由 adam5354 於 2012-1-5 00:27 發表   5 f8 X8 T4 O' V$ ~
謝謝推介~~
) Q6 e" F. L. K+ T4 U7 y5 B很久沒見妳出帖~~
4 b- S! M3 J, Z2 ?7 b( _8 O+ j新年快樂~~  
$ z! Z6 u% L8 d5 X; h! h4 Z+ o0 ^3 B2 ?
Ha Ha 婷婷姐, 呢度冇見, 但係FB有見0麻!

真係好耐冇見你開post (唔想再用FB)! v6 M6 ^: Z5 i2 ?) K5 \0 k
" M  {) Q! \+ V# M
個店賣D野都好雜下喎
唔鍾意女人。只鍾意女仔

CECI... thank you for the information.  will check out the site.    HAPPY 2012.   "yeah i agree... havent seen your posts for quite some time"

著左影d靚相黎睇下~一定好靚姐!

真的挺好的

好久不見~最近好嗎?新的鞋子記得要拍照分享喔!

引用:
原帖由 judy 於 2012-1-5 20:23 發表   # J; S0 e6 y; B5 q! Z( @) H: k6 m. T
好久不見~最近好嗎?新的鞋子記得要拍照分享喔!
2 N! p3 Z) J( \* K
5 s3 q$ F3 C) v2 |
著左影相喇Judy姐...請原諒我唔戴眼鏡影相唔得, 我會變盲妹啊!!! 戴Con對眼又唔得...太敏感唔適合>_<

真的不错哎

引用:
原帖由 筱筱 於 2012-1-7 19:54 發表   
% C6 ]' |9 R& H3 e' q真的不错哎
2 S) c0 K( Y  {" W; K6 I# o
1 t2 r6 y" h+ Z3 l9 W' v" S8 g4 R0 d" ]
筱筱^^真的嗎? Many Thanks!

引用:
原帖由 CECI 於 2012-1-7 18:39 發表   4 y. L7 p7 T/ F; o$ P6 ~' m! L

" \* Q  t! T# U, l$ w* ^( F& C6 ~( X' _+ T( n6 C& `
著左影相喇Judy姐...請原諒我唔戴眼鏡影相唔得, 我會變盲妹啊!!! 戴Con對眼又唔得...太敏感唔適合>_
" }8 T  K- W# i3 j# t
穿起來很好看喔!害我都想買一雙來穿了~

引用:
原帖由 judy 於 2012-1-8 19:44 發表   ) u: v) j; }3 w8 v: L

7 K6 a: p2 g/ u( n4 G0 u穿起來很好看喔!害我都想買一雙來穿了~
" n% ~) C: x! x- ?! o. r& C7 r7 F0 o& `
妳得既Judy姐^^

seems easily to walk

seems easily to walk

呢個都賣得好雜下

really useful information

條裙......好靚

入去睇過,沒什麼合適的東西。