嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日行過內衣部...

今日行過內衣部...

行黎行去都唔敢去買
, `/ P- _6 C5 [" R好多人係度% Y! O* F* ?; C# v% L6 S: `; J
如果扮幫人買會唔會easy d???
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔敢買呀?驚咩呀?

幫但定,去買,人地問到話送禮物俾女友

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-23 21:02 發表
# D; u; U& }0 T4 v4 M( ]7 q6 b3 T行黎行去都唔敢去買3 u7 R" c' z: g2 K( o9 T8 y
好多人係度8 V* U/ {( {0 Y2 |1 M
如果扮幫人買會唔會easy d???
$ t2 @  N$ \4 x. Z/ W) C

( f1 ^& g% i/ c( \唔通一副買黎自己用o既姿態去買咩?
: E3 m4 G* `; m, E其實你唔講人地都會以為你係買俾人架囉3 f: d4 T0 x- @" `  b- _
俾 d 膽量啦

而家聖誕節,賣野果個都當你係買禮物啦!
# q: a1 E# n5 Z  o, m俾D勇氣,Go!

如果問你size 你地會點答???

係丫   宜家係聖誕嘛..

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-25 02:02 發表
7 J& c  x' V( b' r+ s9 Q9 l如果問你size 你地會點答???
* L. u$ ~. e+ P( _) \* D

9 I7 D, d' f9 f5 M; Q$ c只係話比我細小小

引用:
原帖由 lliang 於 25/12/2008 02:02 發表 & H5 W3 c7 o. p
! Y* H) o  E+ p& y( n
* D0 N7 M4 }. O- C$ s" x$ x
我會.....
; O! G: t$ M( Zer....唔係好記得wor, 大概(你自己咩size/覺得自己咩size), 或者我買左番去俾佢試下先, 到時唔啱再換OK ma?
! m$ ~( {4 f" O7 q  E) _& K( l, C# `; A- k; ]
通常都會得ge, 唔得ge 就唔好買, 走人算

size呢樣野,搵條軟尺度下自己幾多寸咪得囉!
9 |* `4 M$ s- z: j' U
; d+ [; L+ t+ i) C; }2 c' T唔好忘記個bra扣有幾格,同埋有彈性嘛!( h1 N, P& j* l. P$ [( m4 y
& z/ H9 X# `- b3 Y
至於乜cup,睇係想有乜效果囉

多謝大家% w$ c2 Y! r1 i5 S1 @% b% z
琴日終於買了一套粉紅色ge bra 同under

回復 1# lliang 的帖子

可以早上去,少人一点

yes most liekly

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-28 13:08 發表   # V& n) F. \! \
多謝大家
" X: t% Y% A% ]% p- }$ ]琴日終於買了一套粉紅色ge bra 同under
# g! p2 V+ Q9 W* d( a1 `9 B5 M, a: S比心機!!
晴晴Jessie

一係朝早 一係夜晚2 U8 ]7 b! x* o5 C4 d
通常都無咩人買1 I- {: J  [, O" x+ N  ~+ G
; c3 ~& d& }5 J; i9 _, E$ `8 f  I$ I
Cd去買都可以

係喎,等節日去買咪得囉

唔使諗人地點諗,光明正大行入去買,正常買野使咩驚其他人點諗,就當俾佢地估下係買俾邊個

雖然我也還不敢
; n. J/ o/ u( J7 Z9 G& d# ?但要我做的話我會挑比較遠的 人比較少的店
8 {0 C7 N9 y% O8 K/ Z直接進去問

引用:
原帖由 lliang 於 2008-12-25 02:02 發表   2 V9 C8 \9 S/ i' a3 w+ p) Q1 |
- {, T+ z: r* _; W* W9 z' g6 o
6 C/ h. w! ~* M8 u" F如果妳有假乳的話,就可以順便買妳自己要的尺寸囉!