嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

開始服食避孕藥問題一問

開始服食避孕藥問題一問

點解我食了一個月避孕藥,好像變化不太大,請求各位姊妹幫一幫我解答喔@@
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
以我所知, 食藥既身體反應應該冇咁快出現到(不過我冇食過)0 n, {  R8 w. C! }+ d

5 P  D' r/ U* i0 w; l+ R- c但係食藥對身體同心理都冇好處, 可以唔食就不要食了

引用:
原帖由 bbkululu 於 2012-3-7 00:23 發表   
( Z$ O1 U/ ~  h' l: w. f點解我食了一個月避孕藥,好像變化不太大,請求各位姊妹幫一幫我解答喔@@
. n4 s' d& t# P5 j' @, S' O, R  u4 ?$ I6 }3 U

; q# d+ l6 n# S死~!!~ 千萬不要以為避孕藥就可取代雌激素!!!!! 好可能會激發身體分泌更多雄激素的!!! 快找相關資料~!!!

不知妳所謂變化是指什麼?
: t2 c9 o0 J5 J9 D( o7 B如果是指出現胸部, 那麼食一個月沒啥感覺是正常的,
8 V4 I5 ~/ M9 D5 `* r6 P/ q因為避孕藥的程份濃度並不高, 也就是說藥吃得不夠多, . w3 n1 {- A, o+ S) b. \1 r9 G6 x
如果你正值青春期, 那頂多就痘痘少些而已,6 R! g6 ?+ \* H: g1 o
要有變化出現, 而且是原本不會有的變化, 那就等於體質改變了, 所需要的藥量要很多才夠,4 @! Q2 C/ S/ Z9 Y
當然, 非常傷身, 副作用很大, 超過想像,
' g+ U0 c% {3 ^8 a也必需花不少錢買藥,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

你想食一個月避孕藥就睇到個效果? 唔好發夢啦!
- B* u+ \8 m( L我食咗雌激素幾個月都係得小小效咋!
$ x. G9 _5 n2 o9 N0 d, ?% l6 _你要食好耐先會有效嫁!

不要亂吃比較好~ 找醫生吧

引用:
原帖由 08miki08 於 2012-3-7 18:00 發表   
  N, Z. h0 S: D3 w$ h3 U你想食一個月避孕藥就睇到個效果? 唔好發夢啦!
6 a+ B9 T- _6 T6 z( T; E' p; `: }我食咗雌激素幾個月都係得小小效咋!
  C, f* |( f1 Z0 k' N  s5 `' K你要食好耐先會有效嫁!
4 k# q; c  A/ q4 @2 [雌激素唔條e要有e生紙先有得配嗎??

避孕藥真的是不能亂吃的!

引用:
原帖由 bbkululu 於 2012-3-8 00:13 發表   
9 E( B+ L' O! b* D) y2 V' H5 b  ^; D8 ?0 \
雌激素唔條e要有e生紙先有得配嗎??
% p' ?/ f& w6 z' l. Y; r( }% r( y0 }# ^; b1 @! A, y& }# \
有D唔洗醫生紙都買到!不過唔係間間藥房都有!

引用:
原帖由 08miki08 於 2012-3-8 10:09 發表   4 D- Y+ x4 T4 i2 w0 a6 q9 d9 q
4 @5 p1 G& M. q9 K( H* N

( i- Y2 X4 x+ G- `9 C5 K0 F: G有D唔洗醫生紙都買到!不過唔係間間藥房都有!
3 O# X; E$ r8 a咁事後丸=雌激素嗎?

引用:
原帖由 bbkululu 於 2012-3-9 00:05 發表   ! G0 T9 ?4 Y* _( {2 w- H0 T
' S. w7 v, B; z6 @: J9 ^  H
咁事後丸=雌激素嗎?
/ W; w) g3 c7 Q9 F4 }6 H) F2 c/ J/ G: r$ h9 n& E, z2 x
咁我就唔知啦!

引用:
原帖由 bbkululu 於 2012-3-9 00:05 發表   
8 N0 S$ x' i# A! r2 T% O$ c$ e# u& K9 h3 l
咁事後丸=雌激素嗎?
( S  \6 l( k$ p1 j; x: Q# E0 ^* w* Z9 W% o( X: q* C9 h
咁我就唔知啦!

如果想靠服食藥物, 令身體更接近女性的身軆, 一定要持續服用很久才有效果4 H4 U6 S) D0 R2 M$ ~  n3 V5 p
! b: {1 E: E+ P  Y' f
但相對的, 男性機能一定會受到影響, 假若後悔了, 就算停止服用, 也是來不及的
* w$ x6 l2 m1 W( _& N6 \! J( {
& R5 l! H) l6 |$ l+ U+ R所以作出這類決定時, 一定要三思而後行啊.....

變左太監就5好了

除非你做好準備要過女性化男生嘅日常生活先好食藥4 A6 q) y" v4 R( z3 r3 ]
同埋只要你仲有旦旦,身體都會一路出雄激素,即係要食好大量雌激素先得
9 a* j$ Z! b. C比變性後無旦旦食雌激素傷身好多

引用:
原帖由 Sila_Ko 於 2012-3-19 09:06 發表   ' R: ?3 D1 K* S9 i# i
除非你做好準備要過女性化男生嘅日常生活先好食藥
, h0 X$ T) B& d同埋只要你仲有旦旦,身體都會一路出雄激素,即係要食好大量雌激素先得  i- x2 z: t' n! |$ I  k3 B
比變性後無旦旦食雌激素傷身好多
/ F+ N- U5 A; t0 L: D2 `5 w, V, v, z" N) X
無錯!講得好好!食咗好難返轉頭,食得多仲係一條不歸路!如果唔係決定變性千萬唔好食呀!

呢排我開始冇食了....

食得多...有可能會用唔到你把手槍

希樓主你要保重身體,唔好再食避孕丸啦!好傷身呀!0 j( |7 W0 P- D4 c8 q
多多保重

我係男,但我覺得要自己另一半獨自去做安全措施唔係太好。
, d/ n. I# x6 z* n+ G4 V* V用個0.03好辛苦咩?- G$ ?, E6 f8 X$ g# d+ p# P
廣告緊係話食藥無野,
/ T  ?  y1 ]  w7 d: J( q. I( W但……