嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

開始服食避孕藥問題一問

開始服食避孕藥問題一問

點解我食了一個月避孕藥,好像變化不太大,請求各位姊妹幫一幫我解答喔@@
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
以我所知, 食藥既身體反應應該冇咁快出現到(不過我冇食過), E( F8 D; k' K; S

- v8 ~6 H# A) {3 @6 W但係食藥對身體同心理都冇好處, 可以唔食就不要食了

引用:
原帖由 bbkululu 於 2012-3-7 00:23 發表   
) U6 `9 @+ g. m2 h- F+ K2 N點解我食了一個月避孕藥,好像變化不太大,請求各位姊妹幫一幫我解答喔@@
% o5 G% h% t+ j
4 Q4 Q) x3 w0 X$ c# R
" x* ^" m0 K- U死~!!~ 千萬不要以為避孕藥就可取代雌激素!!!!! 好可能會激發身體分泌更多雄激素的!!! 快找相關資料~!!!

不知妳所謂變化是指什麼?
1 N: n# l! I' d8 p* g如果是指出現胸部, 那麼食一個月沒啥感覺是正常的,
; F. p& J# X9 Q( B. H/ i& h- s因為避孕藥的程份濃度並不高, 也就是說藥吃得不夠多,   z9 [! U1 V4 a) r% P
如果你正值青春期, 那頂多就痘痘少些而已,+ `/ `. t9 p$ @5 C
要有變化出現, 而且是原本不會有的變化, 那就等於體質改變了, 所需要的藥量要很多才夠,
0 p8 {  d% L" F當然, 非常傷身, 副作用很大, 超過想像,
. {2 r! R! {+ a0 e4 k3 [7 Y0 K也必需花不少錢買藥,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

你想食一個月避孕藥就睇到個效果? 唔好發夢啦!" T& U. p  Z4 m6 Y0 E
我食咗雌激素幾個月都係得小小效咋!
6 D+ i. `. l& }* p: X2 d6 a你要食好耐先會有效嫁!

不要亂吃比較好~ 找醫生吧

引用:
原帖由 08miki08 於 2012-3-7 18:00 發表   , ^9 @- u; p* M# V- X6 A
你想食一個月避孕藥就睇到個效果? 唔好發夢啦!
* d) p2 u; c+ s5 _3 u& C6 L/ L我食咗雌激素幾個月都係得小小效咋!
8 w9 T$ V' t- }7 v9 \/ O% M你要食好耐先會有效嫁!
3 u+ K0 V8 P3 d雌激素唔條e要有e生紙先有得配嗎??

避孕藥真的是不能亂吃的!

引用:
原帖由 bbkululu 於 2012-3-8 00:13 發表   
5 M4 T, [* j- @$ h( r4 [" S
4 S/ v$ Y( r8 k: L雌激素唔條e要有e生紙先有得配嗎??
5 m/ V) [/ k( M2 v0 ~
0 m* d7 o  ~8 O7 A- A有D唔洗醫生紙都買到!不過唔係間間藥房都有!

引用:
原帖由 08miki08 於 2012-3-8 10:09 發表   - u+ m! ]$ J( b4 v% @1 C$ C
; E8 ?4 y6 p: A4 }/ G7 y
' ~& l' X; g% r$ E1 N
有D唔洗醫生紙都買到!不過唔係間間藥房都有!
5 m" z7 t- O4 ?3 a2 X7 M* `
咁事後丸=雌激素嗎?

引用:
原帖由 bbkululu 於 2012-3-9 00:05 發表   7 x  x7 {% x, i! |
3 \  c- D4 N6 A
咁事後丸=雌激素嗎?
# q' `0 ?8 D" N: _6 I2 @! T
( P% Z$ N" g& q/ w咁我就唔知啦!

引用:
原帖由 bbkululu 於 2012-3-9 00:05 發表   
. A5 Y! ~9 C, P1 p1 d3 \- S  m
4 V6 x- a. @: w, `咁事後丸=雌激素嗎?
$ g+ P- k. e1 E( ]0 C2 z8 W
% a% B- w! p0 N+ b  f
咁我就唔知啦!

如果想靠服食藥物, 令身體更接近女性的身軆, 一定要持續服用很久才有效果, o9 A( d( u( [. E8 b. O

9 C/ w% v0 R( [) z但相對的, 男性機能一定會受到影響, 假若後悔了, 就算停止服用, 也是來不及的9 |; F. U- f6 N) ?. X
; y, f( {7 m1 ?- ^
所以作出這類決定時, 一定要三思而後行啊.....

變左太監就5好了

除非你做好準備要過女性化男生嘅日常生活先好食藥! v3 l3 E% f  v! g
同埋只要你仲有旦旦,身體都會一路出雄激素,即係要食好大量雌激素先得0 }8 p+ k3 ^# y7 o$ a
比變性後無旦旦食雌激素傷身好多

引用:
原帖由 Sila_Ko 於 2012-3-19 09:06 發表   
8 B& _+ r9 y' n/ k除非你做好準備要過女性化男生嘅日常生活先好食藥
! [5 G; |, S$ y8 d0 X1 Z同埋只要你仲有旦旦,身體都會一路出雄激素,即係要食好大量雌激素先得8 @) d9 ]! ^" H0 {6 \
比變性後無旦旦食雌激素傷身好多
5 G+ C1 \) Z5 y& ]/ k
0 \7 N! [/ i8 \" H; b
無錯!講得好好!食咗好難返轉頭,食得多仲係一條不歸路!如果唔係決定變性千萬唔好食呀!

呢排我開始冇食了....

食得多...有可能會用唔到你把手槍

希樓主你要保重身體,唔好再食避孕丸啦!好傷身呀!4 F! X6 O/ j9 W/ h" K" ]
多多保重

我係男,但我覺得要自己另一半獨自去做安全措施唔係太好。: C' ?& c' S& W6 W$ D$ @2 G
用個0.03好辛苦咩?
) A9 O! f0 R# @; S$ n! L! p廣告緊係話食藥無野,
, Z+ z) y7 Y) w4 M4 B: P但……