嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尼個forum係咪冇咩人氣??

尼個forum係咪冇咩人氣??

好少人講野咁....
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係囉.....無人理..

係a...應該冇咩人上..

引用:
原帖由 kylie 於 2012-3-19 22:00 發表   . F. q" X  Q. W- t! P
好少人講野咁....
2 ~8 @) @& j! }* Z* b小R係咪識得你架? XD
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

想揾個人傾下都難...

引用:
原帖由 Rachel 於 2012-3-19 22:09 發表   
- I& K* N* R( m3 Q( ]2 }" n
- l% B* V3 n* Q+ V, n小R係咪識得你架? XD
; I7 A% r/ p" H0 a

. F: I) e( `, ^+ P% K& O係a..你係識我.....

論壇不是有設置了“一小時內只能作出十個回覆”的設定嗎....前兩天想衝積分的時候就中招了...

管理員都不知到哪去了
0 |  m9 w: D1 p還不是沒人氣...

引用:
原帖由 mnrvid 於 2012-3-19 22:16 發表   ' H) P6 C" c- ?3 r5 e& a3 {
論壇不是有設置了“一小時內只能作出十個回覆”的設定嗎....前兩天想衝積分的時候就中招了...
* i& @; V+ {  A+ v
: ]4 V8 e% I! _, d# l& {; T  E( e9 w$ |咁ge設定都幾麻煩wo......

好似真係冇咩人咁
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 shanaslala 於 2012-3-19 23:36 發表   * I& G4 y" p# R8 v" {
好似真係冇咩人咁
. P, \" q$ ~; k& |0 g! p
0 I. y+ D8 t2 _* P9 b" x係lor...你地平時上咩forum??

好悶呀~有冇人系到-__-

有a~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

)/.....
msn: [email protected]
(我係夜鬼,夜晚十二點後先搵我)

我估人氣會有的,但睇帖的人或多或少會多過回帖的人。

引用:
原帖由 Sakarlize 於 2012-3-23 05:46 發表   
7 V/ y+ f7 Z( o我估人氣會有的,但睇帖的人或多或少會多過回帖的人。
% |/ x1 |: |  f( T7 u
$ {2 f5 a* P/ ^: F& K但係唔回帖邊有錢睇帖????