嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有cd係鍾意男性的

有沒有cd係鍾意男性的

如果係既話講講感受
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
嚴格來說, 喜歡男性的, 比較像是TG....
% P8 e3 S3 G9 v8 R% A* b) I2 B/ D
- c  r4 ~! _5 F9 ^我是CD, 但喜歡女姓, 或者CD

幾乎中途轉機了...........

細個果陣試過~ 但你想講咩先?
1 F# t) }3 v+ u; [
$ {, s' a8 R# U- @8 m; G剛剛回家, 好眼訓... 沖完涼訓醒聽日再講~- V* k( d  L) p0 W9 o
goodnight~ babe~

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2012-3-22 01:40 發表   & B& N) z" ^# d! u6 _
2 c/ R6 n* O9 _5 b/ J
- S9 A& `' P4 n/ h9 B1 i2 Z* E( J2 P% b剛剛回家, 好眼訓... 沖完涼訓醒聽日再講~
6 F5 K; t0 d$ F+ B0 c* g' Q& Jgoodnight~ babe~
* f  e: {1 H8 Q# X5 G
果種感覺或經歷都可以分享

我鍾意女人,但又想試同cd做

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2012-3-22 01:40 發表   7 l% k9 L" {2 {6 v6 E
5 J4 {- c" T6 w" p
5 n  l6 a3 `  A! G  L+ g6 y剛剛回家, 好眼訓... 沖完涼訓醒聽日再講~
4 L- w% I) ?% Sgoodnight~ babe~
( F" j# V8 f- W5 F' z1 L
& ]+ D/ R6 ]% d: h: q8 n8 H# e
# b- P8 R, P( L  c. U
我都係細個果陣試過…cd後同個男仔玩拍拖…
4 V! N- y7 Y# }感覺咪…自己好似做咗公主咁…乜都有人照顧…幾開心架

唔知呢到會唔會有cd 想同男仔拍拖架呢

引用:
原帖由 宥曈 於 2012-3-22 22:32 發表   
4 N! R# |' ~# a. q+ f唔知呢到會唔會有cd 想同男仔拍拖架呢
9 a% I  {+ `. \$ k: e/ P' N8 g我有時候覺得即使cd和男拍拖
# d' J1 L( \+ o" ?" `最後都只會成為發洩性慾既肉壺或者其他bad end

引用:
原帖由 口罩 於 2012-3-22 22:41 發表   
0 g2 V! Y, p) P  g  Z' Z
$ u; [/ s# ^. p. g2 d我有時候覺得即使cd和男拍拖; l* M0 m8 i7 [( i2 ]& d
最後都只會成為發洩性慾既肉壺或者其他bad end
; {- N1 q! s* J

' E, S: z2 k! _比起來, 男同性戀反而有可能天長地久,
5 @/ n6 v( Z8 l/ a) NCD同男拍拖, 當CD不再漂亮的時候, 還會被喜歡嗎

引用:
原帖由 mnrvid 於 2012-3-22 22:46 發表     _3 I1 w2 J8 r# |/ \: x
  E& V" E: \/ Z1 d8 |

; H7 Z# B+ ~1 f, O& @- Z5 X! C; j  o9 \比起來, 男同性戀反而有可能天長地久,
/ B- i6 Y9 ?/ a2 V: @' N- b' d* nCD同男拍拖, 當CD不再漂亮的時候, 還會被喜歡嗎
5 B; p. D% a7 c' J1 Q6 t, ]
' X( h# j8 F( a
7 b$ r! x# o) Y$ r你呢個問題 無論係 女仔定男仔定cd都好. H$ o8 a" r6 a/ ~' x' N0 y; f
都會有呢個問題

引用:
原帖由 宥曈 於 2012-3-22 23:10 發表   
. Y, Y" I& T; H3 y) c! T, F; p" l1 f2 p1 c0 k1 I% Y3 Y5 j( s" H9 y3 N& g

; V0 h$ K* L. F3 K4 a& o5 e; G* }: k  W+ I2 J: ?/ S9 T) }* Y
你呢個問題 無論係 女仔定男仔定cd都好$ W8 Z$ J; Z3 J+ q
都會有呢個問題
( I; {' A+ j" Z- [* S+ y
但係如果係女) A$ z# _( f$ m! \7 N6 {7 y+ ]
就算會禁都應該唔夠cd惨
0 S3 j& T, \# F0 Q; S男人真的會把cd當成女生看待或對他好嗎?

回復 12# 口罩 的帖子

我諗會少d8 m4 K/ u( h! q
24小時都要cd wo

引用:
原帖由 宥曈 於 2012-3-22 23:34 發表   
9 ?  ?0 _# R# ?9 D我諗會少d6 A6 x" w% b1 V. s& H# @
24小時都要cd wo
5 r# u& {- s# icd應該渴望是女生被男生愛的那種愛
* t- M$ c+ H4 K) Z5 r, U可惜...應該很難實現

如果cd喜歡男生,應該是同性戀

引用:
原帖由 口罩 於 2012-3-22 23:31 發表   , g6 B' T- g/ x0 ^+ Y
# t6 T* y7 j$ {; }! x% J, Y
但係如果係女
: }) k! W0 M6 N就算會禁都應該唔夠cd惨
- I9 N1 R* {  D4 _+ E- r8 e7 R男人真的會把cd當成女生看待或對他好嗎?
2 L) u" w3 w3 ~* b6 L) j% c0 `+ R

/ D6 }3 W3 t3 U+ }: T# J反過來想, 其實男人為甚麼會喜歡CD...

引用:
原帖由 mnrvid 於 2012-3-22 23:59 發表   / A' S: C0 K8 y- u
% O: T" R/ m% {: K
2 ^- F& ^2 ?( ]
. s7 W/ Y5 S1 ?( q
反過來想, 其實男人為甚麼會喜歡CD...
3 J( d7 b3 U, v5 Q: M/ q
) U! k8 N. j7 c4 h& f" m: F6 e, R4 }# Z$ E; j5 t

: U/ y4 i& ]1 b因為我覺得只有男性才了解男性
  b! j; p, z5 Y6 }* l) ]! ~* z  I  B但我唔中意男人

引用:
原帖由 mnrvid 於 2012-3-22 23:59 發表   
4 z: o' `9 f  W) L7 t; B/ p0 U/ L! o& N4 r9 l: ]* X; R1 u
+ O/ `" E) |$ j

; j9 E  j" m* A( k反過來想, 其實男人為甚麼會喜歡CD...
% m7 }- x+ s% P$ Q+ b1 G3 V純粹獵奇??

> 我鍾意女人,但又想試同cd做
! w. P" d- x  R! W9 d$ c- Lme too" O. D: M! c, `' K. {% ?- j' ?
愛o既感覺應該無掛, 性o既感覺就多好多,  近期打 JJ對像都係CD相同片為主.....
我不是CD, 卻最愛欣賞CD.
I love to jj with cd pic !

引用:
原帖由 宥曈 於 2012-3-23 00:15 發表   
6 t7 U% n6 Z7 D# P- O
& C: e! e1 S$ x$ x+ M; K/ n4 i9 |' `. ]# v
1 z5 r3 b) L9 V2 s3 S  x
8 W" ]+ T$ V+ n: R0 W& k
因為我覺得只有男性才了解男性, g: _1 Q* s2 |
但我唔中意男人
. W# w  `$ j# i8 b

~, I5 }$ O  E& {3 r7 |7 p/ X! z所以覺得CD吸引的地方就是,
% [4 f# C3 k+ S- y- C; u8 KCD的一舉一動都會配合到男生, 明白男生的需要吧