嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人係夜貓子???

夜貓子.....呢個term 咁文皺皺既.....
! ^7 \# t0 x0 a% G3 g
8 Q/ Y, _* p" s: b- k* M我係夜貓LingLing
/ O) R& Y& E6 N( F5 u. h' W, w# h: P% V  t) z; [7 r
其實成日夜訓對皮膚真係唔多好, 不過由細到大都慣左夜訓, 早又訓唔著....

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 LingLing 於 2012-3-26 04:30 發表   
' W5 j# E4 V; k8 L夜貓子.....呢個term 咁文皺皺既..... 3 q; @1 ^: `, [+ b
; o' d7 h+ S# g- O0 E( }
我係夜貓LingLing
/ a, j0 j2 g; t% w+ X5 x" Y* p
2 A' f8 [: {7 ?+ c其實成日夜訓對皮膚真係唔多好, 不過由細到大都慣左夜訓, 早又訓唔著....
8 Q9 @" Y$ ?9 ^3 ^- p! G5 F4 ?6 p0 J
我係尼排先夜訓........

我平時好早訓,因為要返工,但係今日失眠睇黎都係病假算

鍾意深夜既感覺, 覺得寧靜, 逍遙, 又冇壓力....

引用:
原帖由 PONPON 於 2012-3-26 04:35 發表   
3 Y# h$ A( }! e3 t我平時好早訓,因為要返工,但係今日失眠睇黎都係病假算
6 N- x: v. D! p1 m% O, O

. ^9 B# k# f8 Z5 C; J2 S失眠真係好慘....不過尼個forum真係好悶..

引用:
原帖由 PONPON 於 26/3/2012 04:35 AM 發表   4 s) @# M% o; R8 |  g6 N
我平時好早訓,因為要返工,但係今日失眠睇黎都係病假算
6 h3 K. C4 v+ Z- p9 Y

9 L$ x+ G( t) B; W& ?6 w& W0 a7 e詐病呢家野好易上癮....

都係嫁,基本上你唔post相真係無咩人理你,最多入黎望下你寫咩就算

引用:
原帖由 PONPON 於 2012-3-26 04:40 發表   % @2 m$ i: G& H1 W7 D
都係嫁,基本上你唔post相真係無咩人理你,最多入黎望下你寫咩就算
. P" g. N0 O  x; C9 r1 M& v5 H
0 q4 E, S% P/ E! B7 U我唔想post相.....

引用:
原帖由 LingLing 於 2012-3-26 04:39 發表   
, P% J6 i# Z8 z8 p1 \5 [  J; c' ?; J' R- g. s, r1 A
6 t8 W3 h5 W9 ^4 i/ b1 j' t2 ~: X
詐病呢家野好易上癮....
2 ^% }+ W4 v7 v- z6 x
我無詐病,我 真係失眠同係咁流鼻水

引用:
原帖由 PONPON 於 2012-3-26 04:43 發表   
  {) h/ R6 `+ [# D; R5 w8 F( q- |7 W# {( t+ K# K4 I
我無詐病,我 真係失眠同係咁流鼻水
3 {( K6 R* K, ~/ }# l6 f" @3 E" N/ `+ ^  @
咁你d早休息..

訓唔著

引用:
原帖由 PONPON 於 2012-3-26 04:50 發表   
% l0 I8 c% F5 F2 m# p訓唔著
. {. N3 {9 T* o3 i- s9 P

2 _* W0 A: t' l4 X" ]- f1 d' q- U5 x我地傾下計...

引用:
原帖由 PONPON 於 26/3/2012 04:50 AM 發表   
. o4 Q" _5 F4 I, w訓唔著
) p3 V' l6 F; ]8 a) C3 }# [) z) X* s7 t$ C: i4 E4 C! A# m
send 個sms 請假, 跟住食粒感冒藥咪易訓d lor

我淨係想快d天光去睇醫生

lingling有冇相??

引用:
原帖由 kylie 於 26/3/2012 04:59 AM 發表   " E! L2 B7 g: m8 k) a9 q
lingling有冇相??
8 _) d6 B: Y# A( r
* ~" s  v; G" ~+ R4 s
有相, 不過點都唔會post

引用:
原帖由 LingLing 於 2012-3-26 05:01 發表   
- \  [- B0 ?' g/ p4 }- r4 r& J4 u% P) U3 V6 C
$ b% y4 f  \* b" O6 `. B/ \
有相, 不過點都唔會post
4 ^! \9 l/ n# o& y6 ?; g" o8 T* e% }2 J
我想睇下~~~~

引用:
原帖由 kylie 於 2012-3-26 05:02 發表   
! W6 P7 [5 C$ y6 E* [" U$ q
- [, {* D. N& X8 J3 F! \7 [, @! ?, U8 B3 B; `+ O6 R
我想睇下~~~~
: _. g* M0 |1 h  @6 H. f我都想睇下

impossible la, 我係點都唔會post既......(我亦唔會cd出街)
+ K/ m5 t* x# W. s3 l# s- s) y% _) I' P6 W, }
明知個社會又唔接受, cd對我黎講只係solely personal interest, 俾識既人睇到就真係大檸樂.....

引用:
原帖由 PONPON 於 2012-3-26 05:05 發表   
: \; I! v* m) a. F( ]; t. ~$ r$ g# q) F
我都想睇下
1 N5 [" g( T; _% y# E9 l3 q
$ X1 y7 W. l: m) e3 }我都想睇下你..