嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位sis 有沒出面可以買既雌激素既藥介紹

各位sis 有沒出面可以買既雌激素既藥介紹

唔知有沒藥係降低雄激素呢5 t$ K$ h, y) y7 M' L8 d5 I4 U
如果有2隻藥一齊食會唔會好d
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
避孕藥有雌激素   但對健康有影響

點解你要食先?

我有就有 但係你點解要食先....
6 H0 e$ q$ r% g1 A亂食冇諗清潔 好大件事架喎

點解會想食 食左會有乜後果 要了解清楚先好食

決心要做個cd而食

決心要做個cd而食  >>你分得清CD & TS? 食左可能會降低CD 既意慾。

唔好為cd而食喔

如果為CD而食,我唔贊成你食!

引用:
原帖由 08miki08 於 2012-3-27 12:33 發表   ( B' f2 S6 f# O; ]8 b8 |& d5 H
如果為CD而食,我唔贊成你食!
& _: L/ t( ]4 g  m; X
同意!
5 Z( J1 H% j" {5 n4 W另外,減低male hormone的藥是有的!

甘如果我係為ts而食呢

你一時又cd一時又ts 我唔係唔想講
8 T2 ^6 v* a% W. i, T# }( x. j如果你真係諗清楚# e+ X/ s$ L; m8 T. X! q( J5 t
就咁係雌激素 量少都仲有得返轉頭
6 }/ D4 N3 b/ t0 R+ `2 l  Y抗雄真係三粒包出事
+ L1 Y. g; t2 Y% U  J三粒已經可以拎你升旗後冇之前咁勁架喇9 A8 W1 `* ?1 _4 \5 e
食多d 就完全冇用 唔係嚇你 係真的
' Z0 j" t1 ]1 p5 l1 B3 l我兩樣都有食 我完全係知道會點

引用:
原帖由 anthonyhk 於 2012-3-27 16:25 發表   8 Q7 E5 ^9 o: B
你一時又cd一時又ts 我唔係唔想講
: a" k: r/ I: x* ?1 x! g6 \$ C% V如果你真係諗清楚
) Y6 u9 B0 s. g: S" P9 d  g就咁係雌激素 量少都仲有得返轉頭) w6 t7 |# Q* ?1 b" k& p1 o5 J
抗雄真係三粒包出事) b! T2 L( U1 B0 h" j
三粒已經可以拎你升旗後冇之前咁勁架喇
. \8 r, G. _. T+ g5 l' ]食多d 就完全冇用 唔係嚇你 係真的1 e( T; @: G! i! J8 m2 l- d
我兩樣都有食 我完全係知道 ...
: R4 w4 o% K! q9 A' W; m5 X

0 f( K; ^7 h& y3 e. B同意!食之前真係一定要諗清楚!我都有食雌激素,而且都食咗一段時間,份量仲幾大!我可以同你講,我已經無得返轉頭,不過我都無諗過返轉頭!如果你唔係決定行果條路,我建議你唔好食!因為當你後悔果時已經太遲啦,無返轉頭嘅機會!

都係O個句, 先認清本心, 再決定食唔食,  食左就冇得番轉頭.

引用:
原帖由 08miki08 於 2012-3-27 19:27 發表   
) S- c3 Y$ l- O5 _: R
3 ?. n( [0 u6 q# w
: Q9 j$ L. T# F, l同意!食之前真係一定要諗清楚!我都有食雌激素,而且都食咗一段時間,份量仲幾大!我可以同你講,我已經無得返轉頭,不過我都無諗過返轉頭!如果你唔係決定行果條路,我建議你唔好食!因為當你後悔果時已 ...
) a$ G' `) b1 L# O
" X4 \8 J! ]; |
2 a$ ]1 W4 X& ~
當然決定左就唔會後悔

引用:
原帖由 宥曈 於 2012-3-27 20:34 發表   
) g. ?3 q1 \2 }9 L5 V" t* u! p7 Y3 i3 t" ?8 |. H0 k

. D( b% F/ ~9 a' S4 y' G+ K. F) G5 k2 A" L0 r7 c
當然決定左就唔會後悔
) _' Y( s+ L. t1 f
咁不如你去見左醫生先決定啦

引用:
原帖由 宥曈 於 2012-3-27 20:34 發表   
- N; q& N2 {# x, D7 D% `/ T
3 h3 L# o. @9 K4 \$ n5 L! G) S9 z+ }. T2 M
' p1 h# I. c. G/ k
當然決定左就唔會後悔
0 h$ o( C: p' z( U  e7 r, X( o+ v3 b, N
OK! 咁你pm我啦!