嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位sis 有沒出面可以買既雌激素既藥介紹

各位sis 有沒出面可以買既雌激素既藥介紹

唔知有沒藥係降低雄激素呢
6 z9 }# J! v# e0 j) s. U0 E$ Q0 Q如果有2隻藥一齊食會唔會好d
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
避孕藥有雌激素   但對健康有影響

點解你要食先?

我有就有 但係你點解要食先....% j7 J4 ?# ~5 [, O: ^0 n8 N
亂食冇諗清潔 好大件事架喎

點解會想食 食左會有乜後果 要了解清楚先好食

決心要做個cd而食

決心要做個cd而食  >>你分得清CD & TS? 食左可能會降低CD 既意慾。

唔好為cd而食喔

如果為CD而食,我唔贊成你食!

引用:
原帖由 08miki08 於 2012-3-27 12:33 發表   
9 ?/ r& J; N) `! A如果為CD而食,我唔贊成你食!
! }/ l6 y7 |& n& Y6 X: i: l" b; p同意!/ Y- d1 @0 ]# e3 B
另外,減低male hormone的藥是有的!

甘如果我係為ts而食呢

你一時又cd一時又ts 我唔係唔想講
# `. m& A, i- p5 W如果你真係諗清楚, U* _- Z1 r8 B- H2 r4 C% J: Y
就咁係雌激素 量少都仲有得返轉頭$ D  x' o+ V4 V# o' N9 p) ?& v
抗雄真係三粒包出事
# P4 C- {3 A; N三粒已經可以拎你升旗後冇之前咁勁架喇6 L& O; W# X9 B& Z
食多d 就完全冇用 唔係嚇你 係真的) B/ @6 H4 ^2 y, s' f
我兩樣都有食 我完全係知道會點

引用:
原帖由 anthonyhk 於 2012-3-27 16:25 發表   7 g9 C9 P8 S: W5 |) ?& \# u
你一時又cd一時又ts 我唔係唔想講
: ]9 w) ~( a. e& H, p+ [如果你真係諗清楚5 w8 J6 m7 z+ P# @
就咁係雌激素 量少都仲有得返轉頭; k* |& B( y8 y9 Z& a
抗雄真係三粒包出事
) D6 k7 ~: B9 H& z1 O6 o" Q三粒已經可以拎你升旗後冇之前咁勁架喇; ?' ?7 Q" L7 g8 R
食多d 就完全冇用 唔係嚇你 係真的
# x  C8 Z( b2 q5 U" _- T我兩樣都有食 我完全係知道 ...
% L1 u. B; m. N4 i; e" L/ g

; ^6 b0 r' l+ c1 n同意!食之前真係一定要諗清楚!我都有食雌激素,而且都食咗一段時間,份量仲幾大!我可以同你講,我已經無得返轉頭,不過我都無諗過返轉頭!如果你唔係決定行果條路,我建議你唔好食!因為當你後悔果時已經太遲啦,無返轉頭嘅機會!

都係O個句, 先認清本心, 再決定食唔食,  食左就冇得番轉頭.

引用:
原帖由 08miki08 於 2012-3-27 19:27 發表   
% r) ^& u# |$ e: H5 {3 ?/ l' u2 j  Z
5 T+ Y( W1 X1 P3 l" j3 U
" y  @' S; `/ A5 W9 U) d同意!食之前真係一定要諗清楚!我都有食雌激素,而且都食咗一段時間,份量仲幾大!我可以同你講,我已經無得返轉頭,不過我都無諗過返轉頭!如果你唔係決定行果條路,我建議你唔好食!因為當你後悔果時已 ...
1 k; h9 D# L) w' `. I5 V; {( o

5 H! R+ ]/ T; L! I* l1 X
0 d1 b' B! D" z- Y. _: Z當然決定左就唔會後悔

引用:
原帖由 宥曈 於 2012-3-27 20:34 發表   
6 F2 _" c$ D* M
$ V. j+ I: j" _- X
+ I7 q+ l' p( J7 z! S$ I3 i7 c
# _5 }4 B9 X' I! m當然決定左就唔會後悔
+ D- ^8 A! g# Z4 H: P4 Y. j2 u
咁不如你去見左醫生先決定啦

引用:
原帖由 宥曈 於 2012-3-27 20:34 發表   
. M. B% h8 Y4 B! a
2 A2 j, a0 k- {2 q; u7 p' r2 L; g, t) ?1 d( x  e' j
9 ]4 h* I# i& l  C  D
當然決定左就唔會後悔
0 u6 }, a4 N0 M- |

7 y3 @6 U* q5 u! [0 `5 j' POK! 咁你pm我啦!