嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出讓女性荷爾蒙

出讓女性荷爾蒙

已賣出                .........5 ]1 ?6 g( V* O$ Z9 q% A5 U0 Y9 u

8 c6 s! `( }7 P; V& f( P. @* T[ 本帖最後由 sdfwdf34 於 2012-4-21 22:11 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
食左會多左個胸?2 t" {; Z3 w+ ~

. D: r, P5 @# S2 l8 I[ 本帖最後由 stg12345 於 2012-3-26 19:24 編輯 ]

大腿會變胖 !?7 R3 v  K8 V2 |2 P
慘了

原價你買幾多錢

買的人就留下MSN吧 我不想多說

點解你賣比人仲貴過出面既?

引用:
原帖由 stg12345 於 2012-3-26 18:57 發表   5 l) u5 B" c+ L
食左會多左個胸?
% p+ D* G* R, [- t) E  N* B

1 g, J. S1 p. m9 T  o6 [4 b& a唔係話,人得兩個胸,食咗再多個胸 咁我就唔食喇 <--純碎講笑,不悅勿怒

我係SSP買都係90咋嘛....
msn: [email protected]
(我係夜鬼,夜晚十二點後先搵我)

我都係藥房買呀!但係我都唔洗醫生紙喎!

請問妳地邊間藥房買架?可以pm我嗎?

引用:
原帖由 08miki08 於 2012-3-27 08:29 發表   + P* o4 k% a  o6 }& i' d/ r; N( G: }
我都係藥房買呀!但係我都唔洗醫生紙喎!
+ Z! f* S  A# q1 G) b* z; R2 p
本人是個素食主意者
+ ]) m0 W& p$ P5 x; ~2 \所以我想問閣下是否有無植物性的女性荷爾蒙呢xdd' X3 ^# o! B; i+ D2 K) T: F
還有價格多少呢xd

我唔知呢隻藥係咪植物牲喎!

引用:
原帖由 08miki08 於 2012-4-2 12:03 發表   8 X( F; Z# |1 E( b) Q# W
我唔知呢隻藥係咪植物牲喎!
' m% P: A& ~2 w* v, k
5 C' C" F/ C7 ]4 a  z  g6 |) D8 ]嗯哼) m# H3 A1 Y# b* \
是這樣啊
( u' H; U: ~: c" |# o: v本人已知曉了
$ J0 C9 y7 B: h' f/ i4 @( T謝閣下

植物性效果吾好喎

圖中果款聲稱係天然natural既材料, 不過唔肯定係味植物性...  (natural既意思可以包括動物)

去邊間買?有冇攻略?

how to bye it

真心想問下食左會有咩變化呢?食幾耐先會有明顯變化呢?

一年至兩年

引用:
原帖由 Ashley00 於 2012/4/16 12:49 PM 發表   
! s% b9 K+ n$ ]6 G6 b7 X一年至兩年
4 t7 b" ]( {! \, A
食左會有咩變化呢?還有用法同用量又係點嫁呢?