嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

厚度問題

厚度問題

近來買了120D 深綠色襪褲, 但發現一屈腿及腳踭位肉色全都露了出來
6 Y7 A0 F) |! m# i4 V$ u到底有沒有那種是完全不會露出肉色的?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你的身形係唔係有番咁上下分量

引用:
原帖由 fanny 於 2009-1-21 15:38 發表 1 S/ Y( n( x- f" b5 ]
你的身形係唔係有番咁上下分量
! M' M( x+ L7 a& ?; o  P
高lo, 我發現露肉情況多數都係係轉彎位先出現, 我自認大脾都粗, 但係就咁睇, 露肉色既情況絕對唔夠腳踭同膝頭位咁明顯

回復 1# 的帖子

除非著個個太瘦,否則灣位通常見到D肉架!
Z6X21X5(A)

引用:
原帖由 yingkit2008 於 2009-1-21 20:41 發表 . r0 D! [1 q% z) I! {/ Y) E
除非著個個太瘦,否則灣位通常見到D肉架!
, j3 q; h8 T% J4 K3 f2 f7 I) Z& D唉~唔知點解硬係唔鍾意著襪褲個陣露到肉出黎

著多對或者著棉既

引用:
原帖由 fanny 於 2009-1-21 22:25 發表
9 ?# g2 X& C0 Q& }0 T2 R2 Y% r著多對或者著棉既
" |: W3 ?0 m2 g3 X$ z3 C
但我見有好多棉既都有花紋, 定有D係淨係得直紋的?

我覺得有少少透更美 !!

一係著綿質的,如果唔係都幾難避免

引用:
原帖由 jojoon9 於 2009-1-22 13:24 發表 ( F& P6 ]) Z2 O: {  ~
一係著綿質的,如果唔係都幾難避免
4 y8 I6 I, T* T1 k; E
棉質, 成人size有沒有白色?$ `3 t' s" N3 J
我見白色好多淨係得童size....

白色有隻叫FCK 華貴既,台灣有白色嫁,你可以上yahoo 台灣打fck,好多地方都有喎

引用:
原帖由 tsuick 於 2009-1-23 03:06 發表 / p) j( s$ p# M/ I+ r- _$ t6 A3 u& c
白色有隻叫FCK 華貴既,台灣有白色嫁,你可以上yahoo 台灣打fck,好多地方都有喎
4 T$ v) Q5 b1 |thanks, 我遲少少試下先

咦, 華貴送唔送貨黎香港架??

台灣有D網站會寄黎香港,我試過買,但要先寄美金現鈔過去

引用:
原帖由 Yoshihk 於 2009-1-23 16:49 發表 : h. ?4 K4 Q7 e; o( y
台灣有D網站會寄黎香港,我試過買,但要先寄美金現鈔過去
, N) j; Y0 g, g 有點麻煩.....

唔使寄啦,大部份襪鋪都有得買,我以前買過一隻白色好厚身,佢寫50D但應該有成90D咁厚嫁,好舒服但買唔番了

引用:
原帖由 tsuick 於 2009-1-24 10:43 發表
6 F5 G. P% Z- G7 V) J: p7 _' p: r* T唔使寄啦,大部份襪鋪都有得買,我以前買過一隻白色好厚身,佢寫50D但應該有成90D咁厚嫁,好舒服但買唔番了
' E7 p. J5 q9 g8 h) q* h4 j( F8 i% m但係每次都俾人望住晒, 好唔自在, 加上有時要買到返去著先知透唔透到....

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-1-22 14:37 發表
  C# C% F- Y% N; ?6 G! l3 H* \& I
# s0 `, r3 z7 x0 `棉質, 成人size有沒有白色?, @! B# S+ n- H* m' a% G  A
我見白色好多淨係得童size....
( K( }0 c1 Z3 B* X

- g6 b; {$ v& r/ L' M$ P棉質有成人size,但好少見!; `% e# h" w7 i- T# w0 b8 r
而且棉質褲襪彈性比較差,
4 u! D3 r3 `* `如果係高或者肥,就會著唔落!
4 U% {$ T. t$ ?2 b$ o/ @. _) r1 J8 K8 k
雖然棉質o既真係唔透肉,而且比較耐用

或者試下買對280d,,如果咁都仲透,咁你試下買d深色d既,

引用:
原帖由 白天 於 2009-1-25 13:10 發表
2 C/ ~4 ^7 B/ W8 y0 J或者試下買對280d,,如果咁都仲透,咁你試下買d深色d既,
+ H2 U1 ?* p! i% s; n
邊到有得買280D 要訂做嗎?