嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一間好到唔知用咩topic 黎形容的時裝店(可試身)..(已加相!!)

呢度d鞋款多唔多

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
OK囖,視乎你中意邊種類型嘅鞋啦,你著開咩碼ga,如果43內嘅鞋款就多D,你可以睇睇圖先啦,有D仲未update.[https://www.facebook.com/media/s ... 81735254&type=3]

廣造 ??

引用:
原帖由 misslady 於 2012-4-18 16:24 發表   
$ u2 g& e$ j3 z8 j  h7 T+ F; {廣造 ??
: Z& C, i2 J2 B" X
6 ]1 d; d. E2 F2 a& u
$ m6 G" m2 A% C2 N7 d6 K, U推介

OL西裝幾錢?會唔會好貴

真的好想去一次....
自回到自己一個人之後...也對一切無言地接受, 只在心裡儲着難過, 不想說也不知說了有什麼用。

得閑咩來睇睇囖,無緊要ge wor,我相信系門口徘徊個陣應該系有D驚嘅,不過入左來我會令到你放鬆ga. 第二次來就不會當一回事ga la。

回復 27# Beauty-Stranger 的帖子

你是老闆娘0口0"?
自回到自己一個人之後...也對一切無言地接受, 只在心裡儲着難過, 不想說也不知說了有什麼用。

“老闆娘”呢個稱號好唔習慣啊,都系搵食咋。你過來我會招呼你嘅啦,多多提意見!

引用:
原帖由 火炮狐0﹏0 於 2012-4-21 13:12 發表   
$ X3 U& x. _; q3 d你是老闆娘0口0"?
6 L3 j( @- c8 O% S3 h( W) V) O3 L* X3 K3 n4 \) t
上面我都講佐~ 因為我想方便大家發問% D* ^% @5 P" @
所以都叫佐店主姐姐上黎
3 c  S3 @* h7 u$ M( p5 [過多兩日我就可以post 我係到買gei 衫俾大家睇了

系啊,因為裙同鞋都要訂做,所以就要等耐少少,如果出來嘅效果系靚嘅,咁都值得等,我第一次幫CD搭配同訂衫,都好期待出來嘅效果系點。

重要的據點啊,4 Y( o0 b" i7 p) n. f
有間接受CD的服裝鋪頭其實十分重要
" }- ]& C9 ?$ X: }$ G" f而且相簿入面的衫都合心水1 p9 O7 R$ n# Q* k5 }7 R
5 n2 w; L8 H1 ~. C
返港後一定光顧

多謝你嘅支持,我相信我會越做越好。

經過間商場但唔敢入去

唔使撞牆wor 4 k  `7 }1 S  a0 c, |
你幾時經過架,你睇附近無咩人個陣就入來囖,入左來就定架啦9 f6 F5 R; B6 k* a  o, \& X3 W' _
你嘅心態系入來探朋友傾計,而唔系買衫
; y. Q2 W9 w  T" P  q6 d- _希望好快見到你

你店開幾點收幾點?

星期一至六,1:00pm ~ 8:30pm  (6:30 ~ 7:00  break time), 如果要約上午都可提前講聲,我可即到。

回復 14# Beauty-Stranger 的帖子

那... 請問高瘦型的有什麼合穿, 請建議...

你click 入睇睇,【https://www.facebook.com/pages/S ... ;type=1&theater], 高高瘦瘦嘅話直頭系model身材啦,著咩都靚wor.

引用:
原帖由 michelle666 於 2012-4-25 21:41 發表   
/ P! W* C) Q3 g' h4 p2 |那... 請問高瘦型的有什麼合穿, 請建議...
4 J( M6 ^9 o) n4 s1 e$ W. ~* f7 X# V0 M) E
高瘦著d 熟女d ~OL形個d 長連身裙~~ (not 黑色個d 都ok)  有女人味d % C+ ?- x& t8 \, h8 M9 s) C
# t# y0 d/ O9 ~! e- K8 a0 l5 z6 ]