嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於去了昌記校服(黑色日本水手校服圖已補!)

華德那套好正^^~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
搞到心思思又想買校服

nice student uniform.

好細件

昌記仲有邊D唔出名ga學校

宜家昌記愈賣愈貴..........orz

上智,呢間有冇得買?

岩岩先搵到呢個網站
$ n$ k7 h. U3 f* l) j" w宜家仲有冇新法校服賣

引用:
原帖由 polar2013 於 2013-4-28 18:32 發表   ! c# g# I+ W# [# z2 N0 n1 E' V
上智,呢間有冇得買?
. Z9 X  c7 ?3 d有, 但絕不建議去買, 以防中伏
) m! L  N7 ~' l. \初心者請到佑敦健身6 j+ H  a2 b1 u! H- }6 r. r
老手可到花墟火車橋
誰料你為了他可這樣不雅

引用:
原帖由 hime729 於 2013-4-30 13:53 發表   
/ Z4 E; z$ g% D/ q: l% m. l6 q岩岩先搵到呢個網站
9 C# b2 M; A3 \3 B) q宜家仲有冇新法校服賣
$ [9 A! l8 |8 B7 B# Z1 ~; R有, 但娼妓價過250
誰料你為了他可這樣不雅

引用:
原帖由 compmani 於 2013-4-30 14:12 發表   
8 p* Y1 _1 M  J) Z$ Z1 _- K* s' g8 a  F! t5 j9 T
有, 但絕不建議去買, 以防中伏
( C8 E! b, \" n/ y, e8 q4 o) h初心者請到佑敦健身
9 @/ m& g5 y/ g- u  ^1 j0 x, k0 }2 d& @老手可到花墟火車橋
, b! c) X, Y7 G" E6 Q/ t1 }
( p; U) {1 t( o. d0 h
唔明?其實,我買黎收藏望下同研究下佢個設計,本身唔係CD。

引用:
原帖由 polar2013 於 2013-4-30 20:33 發表   
, b8 y1 G7 h# ?( V. n! R
' @: m3 C* l7 S1 W0 \3 d; m: X6 m0 X; _" G7 q5 P! i2 V
唔明?其實,我買黎收藏望下同研究下佢個設計,本身唔係CD。
# Z7 g1 p( \" U% [; _4 ]1 `8 ^娼妓係來者不拒~~~但錯款布料差兼睇人開價~~~7 W' v: J" h7 ?" _# R
相近或更好質素服務價錢有更好選擇~~~請爬文~~~
誰料你為了他可這樣不雅

引用:
原帖由 compmani 於 2013-4-30 21:03 發表   
9 W$ G5 [; b1 r& ]# w& r/ D6 {
3 ~( K/ \8 Z  V7 `6 W$ g娼妓係來者不拒~~~但錯款布料差兼睇人開價~~~& k2 w7 ^2 g6 O4 a
相近或更好質素服務價錢有更好選擇~~~請爬文~~~
4 \: j+ Y. j/ o: P! P8 {% |
5 y% x! \) E9 W  l& P  P
你指的佑敦健身即係咩?

引用:
原帖由 polar2013 於 2013-4-30 21:08 發表   
/ h) V( S/ m# |+ B, ]$ B" y1 v# l0 ]. Y
9 Y- T5 C& C* ^6 N, A# I5 h9 Q) G5 J0 f9 V( y/ w& G
你指的佑敦健身即係咩?
) V; d6 @  J8 F/ F7 {" w8 }http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=14715
7 {9 E, h, c4 {; {7 p' V( thttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=8487
誰料你為了他可這樣不雅

引用:
原帖由 compmani 於 2013-4-30 21:10 發表   
) B/ S4 ]) ?7 O, C( v
( j9 O( a& f$ j7 uhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=14715
( y# S- X: T: k4 Khttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=8487
1 \* T2 c7 J" y% o: W/ a
1 k+ g1 k& r# `% s. h
下面條link,我未夠權限唔睇得。
% n( v9 q" ~# c3 x9 D9 q但健身個間似乎冇昌記禁方便都係等下呢度有冇代購算。

很诱人唷, 短的比較好看

我都想搵人幫代購

其實校服到到都好易買到* R" U7 l5 D0 h* u2 u
昌記宜家好貴, quality一向又唔好,
) g% j* h4 [; G7 T1 ~( ^5 }: f如果唔係到新法, 都唔洗去佢果到

我都買反套先,不過貴左少少

我都剛剛買咗3套,收我成$500蚊.