嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

del..........

del..........; ]) g# m0 j  E; i# Z! M
: N3 o; L" W* X$ ^4 w! I
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
7 u. J0 R5 W3 R5 G; E4 p2 \- R0 P+ n

del..........2 S! v6 i& C4 Z) W& o+ Q

9 W0 P8 ^9 a0 w9 s[ 本帖最後由 思韻 於 2012-10-14 18:10 編輯 ]

小妹未用過taobao買野4 U1 G3 M4 T( z: C7 {  {* m
想問下唔用信用卡可以點買?3 M: Z. x, P) c! O0 U- E
運費又點計?

D高跟鞋好靚啊
  P% f. j/ \6 m0 A8 I1 |! F點解買咁多啊

嘩,樓主妳買咁多正嘢呀,好羡慕呀,但點解唔買埋假陰內褲呀,著咗好迷人㗎!

真係好多wo

嘩!!  除左錢  我要有位空置佢地都係一個問題!

引用:
原帖由 ilovetwee 於 2012-5-1 05:21 發表   ( |5 _/ B/ ?( R3 A6 {% _4 P0 g% Y
小妹未用過taobao買野
- W; f5 V/ L6 P& n  f+ u想問下唔用信用卡可以點買?
5 c- e0 {, |- Q( Y; Q# o1 ?. J8 g! u運費又點計?
2 d5 K7 c$ L1 F; ?" Y' T, [( D* o
* }) n4 Z7 S. c. d$ C唔用咭都買得/ l( D3 ]& {9 S+ J( ]; v
運費間間唔同
: J* I' E) T+ O6 ?買之前同佢地傾左先9 ~0 o) Q+ p( ^% P) V
首先你要開左淘寶同支付寶戶口
  O% Q- v4 J# H+ A+ W支付寶形式等同銀行問戶口咁# t9 V$ t$ X. k9 X9 T2 Z
跟住裝埋個"阿里旺旺"落電腦度
( o  O  j9 [4 d" l  |& G錢方面你可以係ok或7仔買淘點($200,$500,$1000,$2000)
, _3 X/ |, P* b/ w& B3 h& |買完就係"taodot.com"增值(詳細野上去睇啦)

唔怕啦~~~有咁多正野呀~~~

嘩~犀利啊.收穫豐富

連芭蕾高跟鞋都有, 真係大出血!
& b( H  X  h5 i: C不如逐對影上來見識下!

咁多鞋你擺系邊度啊

我比較關心你同女朋友點囉~ 做咩嘈呀? 無咩事呀? 你地好返未呀?3 `! p  R  G. y+ D, S5 b

, I8 Y0 |3 _: F$ D3 K, N不過D鞋真係幾靚~ 買左就開心D啦~

好抵xd~哈哈~
msn: [email protected]
(我係夜鬼,夜晚十二點後先搵我)

Good collaction!( u% y& f8 p/ p: Q
Well done! But, it difficult to store up!

d野又幾靚,唔緊要啦

買到心頭好咪得lor

del..........( |5 ?$ q. h. _, J6 e" h

: c9 I) `$ f( @& W3 [, l[ 本帖最後由 思韻 於 2012-10-14 18:11 編輯 ]

del........... G$ X1 O1 t3 S) B' q0 _
8 l4 C, I3 ]/ `6 d) W