嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

炎熱天氣.送上相片幾張

炎熱天氣.送上相片幾張

送上2張醜惡的素顏照
  @* r* q3 b/ q7 P  o9 ^就黎到夏天係時候要注重一下美白了
* j3 U9 W8 f6 C, H  g1 d7 i真的討厭夏天.% ?/ L: v, m0 r; x3 j

5 C6 w: E+ [  v
8 ~1 x0 W8 _4 }$ m" c( t& Z3 n* c
$ T! {* ~3 \6 p" q4 Y3 O  M
( l. ?9 k5 I- `' P' }. b4 e) z[ 本帖最後由 BabyMooN 於 2012-5-3 11:04 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
光到唔知你著緊乜....
msn: [email protected]
(我係夜鬼,夜晚十二點後先搵我)

靚cd一名

妳真的很美唷!!

新面孔、第三張好鬼
唔鍾意女人。只鍾意女仔

眉修得好整齊呢

係真髮?你平時都係女裝生活?
facebook: https://www.facebook.com/hahaMiki
twitter: mikihahaha1
tumblr: mikihahaha
instagram: mikihahahhh

引用:
原帖由 qwe123asd123zxc 於 2012-5-3 20:59 發表   
1 ?: R0 z4 A+ a0 F' D5 T係真髮?你平時都係女裝生活?
( }8 d1 H1 l: m, _$ l對唷是真髮來的!

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-5-3 18:37 發表   
& w$ A7 k* s. z/ f! F. S$ j新面孔、第三張好鬼
- p6 i- X9 P+ c8 K9 |鬼既意思係?貞子果隻?哈哈

You're very beautiful!

番工都係女裝?

引用:
原帖由 abc3322 於 2012-5-5 00:46 發表   
& j1 D' A1 }4 s3 r2 u番工都係女裝?
0 j5 e1 c" v- R4 x$ b! T間唔中

You're very beautiful!

髮型好正

99%似女仔丫........

引用:
原帖由 BabyMooN 於 6/5/2012 06:11 發表   
8 @6 [' Q+ U; S' z; K
' A. G5 i3 z' P9 C間唔中
- e: W8 I: t9 O$ Q% H8 w$ n
咁你返咩工
3 w0 f4 e- ?1 v# U: M間唔中女裝都得?
" _- P( J  J4 o男裝又長頭髮點處理?

引用:
原帖由 GEM 於 2012-5-7 21:24 發表   * u) p- Z. {5 |8 O

/ g% `2 {' o! V( v3 A! H; ?咁你返咩工
* s' q$ L- {" E( y! F- {間唔中女裝都得?
$ [6 x/ |9 M' U4 ?- ]男裝又長頭髮點處理?
8 B5 |1 L/ s* A+ \! W, k返salon! {* q" j8 h% Z: [
其實我男裝果時都唔算男既..
7 Q; u: V$ r  M都係中性d 打個底妝 所以頭髮都係咁=.=

您係女仔黎呀嘛.....@@"點睇都似喎..

引用:
原帖由 大浣熊 於 2012-5-8 10:27 發表   8 w+ Y  K( s# X0 X( u$ Q# x) \4 s" k  B
您係女仔黎呀嘛.....@@"點睇都似喎..
. f% h8 U: q' |: s4 m: i' I
我係男仔