嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

炎熱天氣.送上相片幾張

炎熱天氣.送上相片幾張

送上2張醜惡的素顏照
* s6 e- M/ ^9 f( U/ e就黎到夏天係時候要注重一下美白了1 r& U2 z6 Z# M' X% c7 Y
真的討厭夏天.  t" I6 N" H. w8 W4 L; l
9 M. d" L0 k/ o: z1 F2 c. H
5 S/ t0 X2 c0 B% I
) x, f% P7 [; `9 N  ]0 J4 l

+ F0 ^8 F' o% @: l0 \/ l[ 本帖最後由 BabyMooN 於 2012-5-3 11:04 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
光到唔知你著緊乜....
msn: [email protected]
(我係夜鬼,夜晚十二點後先搵我)

靚cd一名

妳真的很美唷!!

新面孔、第三張好鬼
唔鍾意女人。只鍾意女仔

眉修得好整齊呢

係真髮?你平時都係女裝生活?
facebook: https://www.facebook.com/hahaMiki
twitter: mikihahaha1
tumblr: mikihahaha
instagram: mikihahahhh

引用:
原帖由 qwe123asd123zxc 於 2012-5-3 20:59 發表   + ^* N/ q  k! k# M! z
係真髮?你平時都係女裝生活?
! b" w- y+ j5 L. ]對唷是真髮來的!

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-5-3 18:37 發表   4 X3 S, F5 G+ S+ l5 ^
新面孔、第三張好鬼
: l! \+ _$ M# ]6 z# ?
鬼既意思係?貞子果隻?哈哈

You're very beautiful!

番工都係女裝?

引用:
原帖由 abc3322 於 2012-5-5 00:46 發表   , Z; e3 j, Q) y3 ^4 M/ Y
番工都係女裝?
7 x. N6 z8 A4 W6 M
間唔中

You're very beautiful!

髮型好正

99%似女仔丫........

引用:
原帖由 BabyMooN 於 6/5/2012 06:11 發表   * w" x% d; c0 ?6 S7 ^! _, O, Q: i
7 H8 s3 C* y& I( \' U
間唔中
( W/ d  ~. T) ^9 |
咁你返咩工
2 b( ~0 |5 \  x& b: I, i( r間唔中女裝都得?/ Z( o! ?. z/ l$ s+ d3 i# k
男裝又長頭髮點處理?

引用:
原帖由 GEM 於 2012-5-7 21:24 發表   6 U* ]7 U8 p; N# j4 M2 s1 v# A
, w- w5 n1 w" }; C' _7 q
咁你返咩工
7 G( A! ~8 ^$ E$ D間唔中女裝都得?1 H4 u% k* s, }" q! n# X4 X
男裝又長頭髮點處理?
; q3 I3 ]' c6 `: }2 J0 e返salon6 {+ M6 ?/ N7 V  |6 V
其實我男裝果時都唔算男既..
. J/ H3 H+ C  A) [. i$ h! f  M都係中性d 打個底妝 所以頭髮都係咁=.=

您係女仔黎呀嘛.....@@"點睇都似喎..

引用:
原帖由 大浣熊 於 2012-5-8 10:27 發表   & {7 J9 F( n0 N" Z% @
您係女仔黎呀嘛.....@@"點睇都似喎..
, @; s" F5 k* M  c7 W我係男仔