嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

變性天使被迫瞓公園

引用:
原帖由 amanda 於 2012-6-19 22:32 發表   & B. N7 ^2 s- F) O: c* p

' T9 f; F' c5 Q0 F7 R% z: Y5 X- ?點解佢咁唔自愛...
$ Z9 v5 w, ~; n5 O7 a; O哈哈到最後這件事揚出
) F) _  }. ^, R! z/ x5 G4 J) Y大家又更睇唔起CD/TS啦# ]: K  Q" s7 f6 P; o( V
咩女兒心.....車!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 口罩 於 2012-6-19 23:21 發表   9 d4 O$ B# ]: m( B) a

( r3 s9 m0 @0 }. ^2 P  s哈哈到最後這件事揚出9 B! b1 {4 E' ]& q7 m9 |- r3 @
大家又更睇唔起CD/TS啦. _% |4 I3 D: k/ z1 h9 O$ W3 e
咩女兒心.....車!
/ f& G: a- d/ g* U" Q7 t
- T, G* {, e9 e5 C- {$ I" J4 E就算佢真係有做過呢行,你又有無諗過佢點解要做呢行呢?
6 W) K- ~; z) W" U1 P) s" i人地嘅原因係咩你都唔知就唔好亂講啦!

引用:
原帖由 口罩 於 19-6-2012 23:21 發表   0 a. p; G7 y4 X: p3 A

% g) @4 D. h$ O3 ^6 O- H哈哈到最後這件事揚出
% Q  D6 _0 V/ F. j# P% H- Q" h大家又更睇唔起CD/TS啦# C/ R/ q& m* Z( K: a* y
咩女兒心.....車!
0 n+ j' c7 c! A8 \8 q
http://feminization4zh.blog125.fc2.com/blog-entry-79.html
# ]& t# z/ e% j* @- t呢篇嘢講得幾啱:如果連這些基本的女性化心理與行為都做不到,我不懂為何會有人就開始考慮荷爾蒙、HRT,或是用更激烈的方式,想要改變自己的外在,甚至去懷疑自己的性向。5 R) }, c; G, a, c. W9 n
雖然社會係睇唔起CD/TS,但係咪我地應該先做好自己先?

引用:
原帖由 08miki08 於 2012-6-19 23:49 發表   ' g* g$ x, ~- m7 Q

) l1 [6 I+ ^% K0 @+ e2 R/ l  G* J
就算佢真係有做過呢行,你又有無諗過佢點解要做呢行呢?# u. o" X% t, l1 [- X
人地嘅原因係咩你都唔知就唔好亂講啦!
: D7 ~+ i# N/ z$ v5 J# N$ @
你會唔會太激動呀?
8 B9 j5 K5 y) N0 _. n# [就係現實大部份一般人表面既思想,就係唔會點諗
  L' e5 }2 ?! }7 I# F( ?# I3 C佢上左新聞講到悲劇重重但係比人發現佢有個呢d經歷
' \* X+ K* [. f' z  n- n- y+ Z& ?我諗現實既人如果唔係"當時人"都唔會去突登點諗佢點解要咁做就比左負評先囉; _/ @0 l! {; Q+ w
加上我覺得佢有紋身個feel似乎唔太好...
4 c- O8 u9 E/ @3 {/ e) l$ u4 f7 `# p( c

引用:
原帖由 amanda 於 2012-6-19 22:32 發表   
/ h; G9 A) D/ f( z- [3 p
; \0 q0 J' @: c. k  T- r* Y點解佢咁唔自愛...
2 N2 t7 U+ ]% _# q: }$ Y
如果係有錢又邊個想做依d事丫...

引用:
原帖由 口罩 於 2012-6-20 00:56 發表   
# |) {* l0 Y) N9 Y
( J+ ~- k. @& P" B1 S* A. g5 X你會唔會太激動呀?7 A& S- v* u& m- U2 h
就係現實大部份一般人表面既思想,就係唔會點諗
1 |7 \3 k9 x% s: k' ~( D) S" P佢上左新聞講到悲劇重重但係比人發現佢有個呢d經歷
1 u, d  V5 F; d# b2 w我諗現實既人如果唔係"當時人"都唔會去突登點諗佢點解要咁做就比左負評先囉
& H3 q; @2 E$ t: b! P) X加上我覺得佢 ...
1 [+ M+ g" a; M" ~+ L
" J  j6 [$ r8 g' r; k4 e
點解要因為佢有紋身而比負評呢?就算有紋身都唔代表佢係個壞人嫁!

引用:
原帖由 Eva0313 於 2012-6-20 01:16 發表   
. I  s( L* N; x/ u  O1 q# p0 [$ Q- i- [$ q
如果係有錢又邊個想做依d事丫...
* w0 p2 z+ X0 Z
3 F+ G8 f0 e  |3 ^% p, }, t無錯!如果唔係走投無路都唔會做呢行啦!

引用:
原帖由 08miki08 於 2012-6-20 09:03 發表   ; x, f+ q! e) l) g5 S$ M* ?
& I) F2 {! {; t1 }/ J8 Y2 Y
, B1 C$ ~& i# [/ D8 R
點解要因為佢有紋身而比負評呢?就算有紋身都唔代表佢係個壞人嫁!
0 O& `, E; F; ^: p$ T
哈哈其實我都19樣
0 Q* f( U+ V  u2 K" A( o1 l; H: K但係佢有紋身真係比左d唔好印象...

回復 6# 月見乃夜櫻 的帖子

果下就開玩笑咁問你daddy如果係你既話, 佢會點做嘛~

紋身其實又唔算得D咩既... 佢果D都係"靚"既藝術性紋身姐~ 都唔代表佢壞人既~
( @! t) M! y; o0 [3 ^至於佢自唔自愛... 唉... 佢唔係搞成咁又駛咩行呢步喎... 都係試下盡自己既能力謀生姐...
4 @2 t( |( v- ]  v5 G% [8 w+ _+ a6 B/ _4 |& j1 _3 S
每個人都有權選擇自己既人生路, 大家應該尊重同支持佢~ 佢咁大膽, 我好佩服佢既勇氣~
2 A2 v9 d/ `! c0 G
+ O2 r, m+ R& i, \2 [  `係喇~ 係咪食左荷爾蒙, 把聲就會自然好似佢咁?

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2012-6-20 17:46 發表   ( J. a* V' y' p' t& ^
紋身其實又唔算得D咩既... 佢果D都係"靚"既藝術性紋身姐~ 都唔代表佢壞人既~' [2 m# v7 W4 h% F8 i9 Q
至於佢自唔自愛... 唉... 佢唔係搞成咁又駛咩行呢步喎... 都係試下盡自己既能力謀生姐...3 k/ {( x# {+ u# ?% h& p
3 D8 O+ |' E+ u9 y" [* q
每個人都有權選擇自己既人生路, 大家應該尊 ...
3 b, I5 E( C' d4 D! m, F3 N
! [  E" q$ H& f6 |! q# O
同意!3 l3 C6 u$ k( K  ]
食藥對聲線嘅影響好小,主要都係要練聲!

唉,希望佢搵到一條好既路la~

搵到工都好過冇啦! 唔駛訓公園都好好啦!
york

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2012-6-20 17:46 發表   " q! I8 e1 g# |9 M
紋身其實又唔算得D咩既... 佢果D都係"靚"既藝術性紋身姐~ 都唔代表佢壞人既~( ~, ?5 I- k1 r' v" d
至於佢自唔自愛... 唉... 佢唔係搞成咁又駛咩行呢步喎... 都係試下盡自己既能力謀生姐...
4 n+ `5 z1 ^) J: N- Q) k3 ]2 ^4 f6 a6 \2 N/ m
每個人都有權選擇自己既人生路, 大家應該尊 ...
* f% q- P2 @! _最佩服之處是食左女性荷爾蒙後,喉核竟然可以縮少咁好???

So bad at.......