嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買左對假乳房,十分迫真!

買左對假乳房,十分迫真!

我最近買左對假乳,感覺十分迫真!! " r8 Y; O8 |: L& ~# q: V9 [

! X% D$ L3 I, P* o簡單的只要放入胸杯便可。當走路時真係感覺到胸前有對肉彈下彈下。4 Q0 m3 s" ?  @" c4 H
7 l( p1 w* M9 l
唔知大家有冇興趣?
& Y8 B+ E  }1 h  T9 [- Z: y
% x5 S( Z1 Y8 l6 e3 J對假乳有興趣的話歡迎PM我 =)
1 @. n, Q, @1 C, T8 P5 |0 O' Q- e6 \! J
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多大尺码的啊?

引用:
原帖由 zheyang 於 2012-7-6 12:19 發表   
$ C5 V6 G) k: s多大尺码的啊?
  B5 Y# p# ?9 I! K& W- C; ]; Z" N

2 E: P+ P$ c5 o9 y# Z7 G我買既fit到落我個34B的bra cup裡。好好feel!!

幾錢?那裡買

貴唔貴GA?邊度買咁好FEEL?

引用:
原帖由 kurt2228 於 2012-7-6 14:18 發表   
! H- o4 w6 |9 u貴唔貴GA?邊度買咁好FEEL?
9 M0 y) i' f  B! ?+ Y  i/ J6 J, M3 I6 V

( n7 Y# b$ k% n: q幾百蚊,要網上訂啊!大約3-4 weeks左右送到貨比我!期待左好耐終於收到。真係正爆!!!

因唔清楚forum准唔准公開商業資料 (版主能否表示?),若有興趣的話留個言,我pm比你地。
4 `4 l4 [, P* b2 X! O/ F# ]2 ?/ A+ ~4 n5 W1 }1 b7 c5 u# y
或若可以在forum公開的話,我就响度列比大家

可唔可以整張相你帶黎睇下呢?

引用:
原帖由 cka 於 2012-7-6 17:25 發表   
4 Q& n% ]9 C/ _( }可唔可以整張相你帶黎睇下呢?
4 C( t+ o9 o! `& A% X) }6 s9 q. D" c

" D1 G) e4 ^8 c" X當然冇問題

引用:
原帖由 cka 於 2012-7-6 17:25 發表   
, v& B. h! M2 z& L  Q8 ~可唔可以整張相你帶黎睇下呢?
9 m9 P+ v) D4 [) g9 ~& G0 r# p4 m
呢張係take 2!

我覺得好似大左啲

引用:
原帖由 bbalice 於 2012-7-7 00:25 發表   2 b, Q! i3 L6 a3 D
我覺得好似大左啲
( Q! I. V. i. l" R
$ a2 O6 O, c5 S4 g8 R  N1 |/ f+ y
咁當然有唔同SIZE可買啦!我買的係B cup % T! _6 ^3 `' m0 o6 i
而且著衫係有方法可以隱藏到,出街啲人唔會覺。就算唔出街,自己一個人著來CD玩下都得!

引用:
原帖由 kr_12 於 2012-7-6 12:11 發表   + N: d/ w  P9 k
我最近買左對假乳,感覺十分迫真!! ( O% e6 O  q: D- ~

. Q- _# H  K9 o( O" m: ?簡單的只要放入胸杯便可。當走路時真係感覺到胸前有對肉彈下彈下。) g: c- Y: w4 e( k" W6 I

4 u% S  `2 X% B: d& [7 ]3 m唔知大家有冇興趣?
& l1 M; W* S3 r/ k  e( [8 P" E
咁咪可以著LOW CUT、低胸裝~~又有事業囉~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2012-7-7 07:48 發表   + |  N4 ?: \& m' W$ x( f; Z0 m

. U% K2 Y: a/ Q$ m6 h咁咪可以著LOW CUT、低胸裝~~又有事業囉~~  
/ h  e+ E8 k# w2 g, g! N- j' c2 K$ t# q8 o
係架!有時我冇打底都會露左少少gap出來... 哈!

PM我~ Thank

是不是好像FREEBRA這樣用隠形貼貼上去嗎

引用:
原帖由 TIFA 於 2012-7-7 21:49 發表   - I- ], L# P% A$ T6 _6 F
是不是好像FREEBRA這樣用隠形貼貼上去嗎
: e1 b3 N( t2 z  @" c& v8 v& J0 q3 U
7 Z. Z& H% C' m$ G; ?' O0 c  Q' T6 w  L
你指nubra嗎?其實放左入bra後,對假乳會隨住體溫自自然咁輕輕黏住皮膚,所以先有咁真實既感覺

pm pls!!!!!!!!!

回復 1# kr_12 的帖子

very good stuff

Thank you!
4 G$ |: u8 s- L  u2 \已pm了資料給大家!希望大家能買到心頭好!