嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問各位.......

請問各位.......

請問各位邊度有d大碼既高跟尖頭鞋?. N2 O& K7 K) M- Z! R1 g
) C' u% @! X: D7 P) E; ^
同埋幾錢左右?我著開就#42-45
3 K& M! F$ A% K+ b( P. S3 W8 y" N9 ~' v- L8 x4 y% R) y6 {$ p- Y! m
唔該各位!
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你著既size 範圍都幾大播, 咁你究竟著開咩size ga?
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 noel 於 2008-1-29 18:25 發表 : W+ [+ x& m7 S8 W; q. J
你著既size 範圍都幾大播, 咁你究竟著開咩size ga?
6 d. s8 S) Q8 h* k% y, g  J9 X8 Q433 ~9 c, }6 D' l$ g) L3 S0 d) w
3 [4 x' E4 p4 c( G7 U8 Y; p& G
我就想買你呢對黑色高跟鞋
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我呢對都43, 但係斷碼貨, 應該得返我呢對
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 12397 於 2008-1-29 18:03 發表
0 U+ x; e& D4 {請問各位邊度有d大碼既高跟尖頭鞋?8 {5 O" y" f: [2 g1 k

5 \  ?- g6 H: _% U同埋幾錢左右?我著開就#42-455 A; u" c  w  J! q" i6 b% I: d# y6 w  u$ a
4 Y- _. k2 e) x. i+ d
唔該各位!
2 c# y8 W% t8 l! L% L- E  ^) w
# u5 c: J; x. D. N+ nYahoo 有ar~
4 G  U+ w, m+ ^$ l3 l% m
; W3 z, _7 ~5 e最大好似係45

引用:
原帖由 noel 於 2008-1-29 22:47 發表
7 B- ~: U9 \1 {% a1 k) _我呢對都43, 但係斷碼貨, 應該得返我呢對
0 N! \$ e% m. C8 P
咁請問仲有咩地方有大碼鞋買?

引用:
原帖由 12397 於 2008-1-30 17:18 發表
1 J0 A: L7 Y8 G! |! @: S9 J, Q+ W( @0 t: C  f! R, y1 l
咁請問仲有咩地方有大碼鞋買?
  H, ]! S5 Y' {# L) c灣仔修頓附近有

觀塘廣場地下果間囉, 我都係0係果度買你想買果對鞋

引用:
原帖由 noel 於 2008-1-31 00:05 發表
8 }3 w1 x8 `1 H" |# T5 [' o- Q觀塘廣場地下果間囉, 我都係0係果度買你想買果對鞋
! u4 v7 H# V: p7 u+ u/ G1 C8 o4 |大概幾錢左右?

引用:
原帖由 12397 於 2008-1-31 17:58 發表 : v% M! \$ `8 I0 T7 U" w

1 O" B* e. j/ ^! N+ R1 D大概幾錢左右?
; O: M3 _/ _+ @1 F$ B百零二百蚊對鞋倒啦, 而且可以試

引用:
原帖由 noel 於 2008-2-1 00:57 發表 3 W: ~; E( ?1 x- \
" N( O# V+ A7 d: {
百零二百蚊對鞋倒啦, 而且可以試
! m- A) k- {* @: T; r: O+ q有冇詳細既地址??