嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女同事的絲襪

哦∼但下次唔好咁曳曳喇,俾她們發現一定會俾呀sir罰架。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 1677 於 2009-2-22 01:18 發表   % k, U9 O6 @/ z8 \% B! f$ d' a( x" l
偷人野真係唔好,可能冇左份工之餘仲會俾人拉!
* b2 B9 h7 D" Z! a5 H8 Y' c) K不過......垃圾桶入而執除外!8 f0 G4 {. ~8 D3 \* e) g) e

; Z& d3 X7 h+ h) y當然,自己買就最好啦
. ~3 x1 l0 t0 X% r+ I" n佢地都無話偷,係著完放返原位之嘛,無話會拿走。

沒有....不夠膽--

回復 122# bbyuki 的帖子

甘拎你個D   lor   

回復 125# iloveevanna 的帖子

我穿舊左果d 要去堆填區搵啵
$ b: Y* \, ^  S- U& m1 a
6 l3 T' }# L- R2 _) k4 L& d[ 本帖最後由 bbyuki 於 2010-2-28 16:44 編輯 ]

回復 126# bbyuki 的帖子

甘浪費嫁你~~~

無呀!!!

好正常做法,唔使咁大反應嘛

引用:
原帖由 bbyuki 於 2010-3-1 23:12 發表   
# P( g+ U* w7 p- k好正常做法,唔使咁大反應嘛
; z- P2 s, I/ o3 u/ f
環保啲啦,,交比我就得喇

麻煩你唔好意思嘛

引用:
原帖由 bbyuki 於 2010-3-2 23:07 發表   
2 |0 U/ c  u+ O/ E* m2 _% M* m麻煩你唔好意思嘛
0 r# X: f6 {! n我想為絲襪環保出分力呀

你咁環保,絲襪行業咪前景暗淡

引用:
原帖由 bbyuki 於 2010-3-4 22:13 發表   ) I  `% E8 I& \: C- P/ l
你咁環保,絲襪行業咪前景暗淡
3 p5 l# f5 I* I. T. F+ |% j
吾會,我會買架,係忠實絲友

你張相轉左啵,著得對絲襪幾好睇喎∼

引用:
原帖由 bbyuki 於 2010-3-5 23:19 發表   
' V. p- ]3 N# ~) x% x$ E你張相轉左啵,著得對絲襪幾好睇喎∼
" s* W& t1 |9 O: o; G3 U* z- u係呀,thankss~但我自己睇反都係舊既?

no guts

點拎 上佢屋企偷定係公司捉住佢除
/ ?9 A! y$ V# H4 K加上我都冇咁既興趣

妳好, 怎有幾會呀

沒有....不夠膽--

沒有,不夠膽