嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有人會用校服、制服自瀆嗎??

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2012-8-11 11:10 發表   & @2 |% v8 G1 C
( N% O7 P, N2 O  ~5 v4 D) [  i

2 }$ j3 h8 k: g0 y8 ^' M# S' S+ E0 D正呀, 玩左咩衫?
$ W" V  m2 U* F( ^/ t* x' d, d. C6 O* X! o
玩左幾件校服
. r- X' @% ?" ?1 o# {, h+ G但只係比人射左一套

引用:
原帖由 alexander 於 2012-8-11 16:52 發表   
2 f/ M6 ^) b1 e" u
" |% Q7 g/ M! n. c
+ }3 E/ q8 |" t, a& i) n1 N0 d依個幾好玩咁喎!
- x' i9 V* i6 @7 L* Y# _5 N: h

. t) C) D1 o" e- b, f& h7 ]* n係架,跪係地下等人射果下好開心

引用:
原帖由 bbclt 於 2012-8-12 00:59 發表   8 \9 U: K0 {( c; f5 m5 D: q% f

1 m% `7 t* V: `9 _& r4 ~% s/ [* K9 O& f  N9 M
一起玩啊~ 射曬係佢度~
; h& ?; _+ j2 q. [& b# f5 A6 C" ~0 Y
幾個圍住我射仲好
  O" p, ~0 D# l. _9 X可以輪流玩

回復 23# MUI 的帖子

嘩~正wo,我都想試下添~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2012-8-24 20:23 發表   
- f' S9 z0 `" p' c嘩~正wo,我都想試下添~
' p" j) S  b5 H, O; c# D7 p1 x- _& a& U& l3 r) f. r! W7 l# }. H" {
我試過一次比兩個CD射,原來好好玩

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-25 12:10 發表   : J" C5 T* z0 `% v; g: A9 L' a
2 m0 j. `( P( u1 S: S) _' {
8 k0 M) \( v3 p# q4 H
我試過一次比兩個CD射,原來好好玩
; p) \1 v' D8 w: r6 f% d
即係全部人都cd? 都幾得意

我經常都會咁做 , 不過如果只係用校服上衣就唔夠HIGH ,% B  ^# k6 `, ^$ t
多數都係用泳衣多 , 制服裙都有 , 超爽

引用:
原帖由 MUI 於 2012-8-10 19:14 發表   ; d4 H+ T$ i4 ^# x7 }/ x
我而家鐘意著住校服,比人對住我打飛機,射落我度。
( L) F4 m, A0 s9 `' m; w  W( {
8 {! P6 X; \( D. G3 f

o* i9 [; i0 u" K$ [  E. L好正咁喎 , 不過我覺得要多幾個人先好玩

引用:
原帖由 passerby-b 於 2012-8-25 12:39 發表   
3 H8 U, q7 v4 V0 U6 Q6 E" p( H  y0 v. z( ^1 p& G
即係全部人都cd? 都幾得意
2 F. e: R( Z* C) G! w
& A3 }. }, ~+ X. ?% X; J2 H6 i係架,仲要三個都著同一套校服

著住人地套校服來打,好鬼正

回復 29# MUI 的帖子

我都想試下添~

你想射我定比我射?

好像很刺激的

引用:
原帖由 MUI 於 2012-9-6 07:35 發表   
8 W7 \0 q0 m6 \1 S你想射我定比我射?
! k  B6 R# ~! {/ f) l7 i+ j# n5 V' U1 m4 z' s  u
好想射你

回復 32# MUI 的帖子

你射我同我射你,兩樣都得~

[悄悄話]我又要
暫停寫入

不如約埋出嚟,著同一間學校校服互射啦

回復 37# MUI 的帖子

好呀,我成日都想,只係無地方...

有什麼地方可以呢?

回復 39# jacjac 的帖子

最好有d單身自己一個住,咁就可以節省好多租房既錢。