嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔草了,放售大部份...(另加st.paul校服連鞋)

唔草了,放售大部份...(另加st.paul校服連鞋)

另外加sell,st paul+鞋(不散賣)
hkd$450(只限面交)
鞋為女裝13號:裙為31腰上身為40XL,賣家必須係確定買後兩天內交易,如果唔係我可以轉售比第二個

[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]

上圖中除德呀中學同水手類,其他全部放售

自己出價,出價不能低於40元,可面交OR掛號,掛號另加30蚊,入數用中銀,入數後收到數就立即掛號,面交就pm留電話講底要邊套同交收地點,
星期一至四都可以係掛號後第二日收到e.g:星期一掛號星期二可以收到星期五有可能都要到星期一先收到

另外加sell,st paul+鞋(不散賣)
hkd$450(只限面交)
鞋為女裝13號:裙為31腰上身為40XL,賣家必須係確定買後兩天內交易,如果唔係我可以轉售比第二個

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上圖中除德呀中學同水手類聖保綠,其他全部放售

自己出價,出價不能低於40元,可面交OR掛號,掛號另加30蚊

size??????

what size??

同埋可否list埋有甚麼學校? 有d摺埋左認唔到噢. thx!~

回復 1# WING201314 的帖子

聖家同新法係邊度出品?

引用:
原帖由 uniform 於 2012-8-17 19:40 發表   
聖家同新法係邊度出品?
唔好意思,水手唔放,聖家係日日出品

東華三有冇腰帶跟??
facebook: https://www.facebook.com/hahaMiki
twitter: mikihahaha1
tumblr: mikihahaha
instagram: mikihahahhh

引用:
原帖由 qwe123asd123zxc 於 2012-8-17 22:14 發表   
東華三有冇腰帶跟??
有....................................

3連郵寄60 ok??
facebook: https://www.facebook.com/hahaMiki
twitter: mikihahaha1
tumblr: mikihahaha
instagram: mikihahahhh

size? 碼數?

7號校服待交收

引用:
原帖由 marylok 於 2012-8-18 00:09 發表   
size? 碼數?
請指明號碼,

引用:
原帖由 darkmage 於 2012-8-17 14:46 發表   
同埋可否list埋有甚麼學校? 有d摺埋左認唔到噢. thx!~
已編號碼,請指明號碼以便回答.............

引用:
原帖由 thomas813 於 2012-8-17 12:37 發表   
size??????
你好.....你講邊件........已編號碼........

引用:
原帖由 qwe123asd123zxc 於 2012-8-17 23:41 發表   
3連郵寄60 ok??
ok  thx
pm我詳細地址作跟進:

14 /19 咩SIZE? $?

9+14,咩size?

8,13咩SIZE?

9號同14號hold