嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝; ?0 o2 a- d5 ?$ t# f! ~
; X+ J8 V& ?- f$ D# n; J
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想問下姐姐你知唔知邊到有得訂造44碼既女學生鞋><
1 A, ^2 a" j7 I" K8 r" X/ S有冇留意到

已收帖. 謝謝!2 @1 }0 |: C( p/ Y9 V6 D

4 R" D$ O5 c, `# g/ m  @& h% [+ D& E[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:45 編輯 ]

如果腳大就實古到

買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o<

回復 4# 洛^^ 的帖子

冇得唔認係買比自己著喇-3-3 K+ m# y4 k2 c5 g
所以我一直都係好驚><+ N- O& t7 d) H. o3 R5 G2 N- d; ~
等約人陪我去><

引用:
原帖由 pippan 於 2012-9-12 03:08 發表   
; d9 f& H& g. V. C: [( F# }買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o
3 o3 ]" v( n3 @- c  U0 m* H7 w. F' ?" e$ p- K& ?0 A! b
買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試
5 X, ^% O/ N1 r; l7 @: H; d( M尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40! T2 n2 M  f0 X0 M, `
揾倒40、個款又唔靚
/ U+ B1 \( D$ i: `有D姐妹仲要係41,42碼. p% ^6 B/ e+ q4 I# l
7 O0 K/ _2 H5 P" T# E1 G
ps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
唔鍾意女人。只鍾意女仔

已收帖. 謝謝!
8 Q# K- x% {' X8 X( h) r0 A6 W  T8 }& }0 r4 E9 z, O& i

已收帖. 謝謝!
# j; b/ j! P; Z( ~
$ h9 F) l0 `8 a4 _1 k1 K[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:46 編輯 ]

你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。/ K3 b- r7 L# ~2 ~- u
我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.

引用:
原帖由 flexchan 於 2012-10-5 23:19 發表   - _( h3 @# a3 T  d. L
你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。  \# F4 k: u3 ~+ z/ R5 G
我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.
8 n& u" u6 o( j) c6 }1 Y! V
4 y$ s$ P0 o4 U, a3 P( p% m! {$ w+ O
咁你應該好易女鞋入手

i wear size 42-43 so difficult to buy..

I Wear 44 ~~ can't buy in mk centre! >_<~

回復 12# 13# 的帖子

已收帖. 謝謝!
* A1 Y: p. M6 G( b8 b5 B( j; s" N
5 @6 Q# f  C) l% K. H0 x0 ~[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:47 編輯 ]

好多cd都著大size鞋,你著39會易搵d既

引用:
原帖由 angela_fung 於 12/9/2012 08:18 PM 發表   1 r# Q. m2 o) p, t6 [4 M0 I" [2 v

0 L3 j( s- d  ~' j- r9 u% l' C( }) c, U- I: G7 w6 j6 T6 b
我唔係想CHALLENGE你, 不過我自己觀察, 而家好多女仔隻腳好大, 由其係著涼鞋果時, 好明顯係人矮腳大囉. 我好SURE好多女仔腳大過我, 我自己39都叫做女裝最大, 咁佢地點買鞋??8 ~5 u' G8 f! ^  X: \
$ G: x7 X: O; G- Y* H
補充一下, 而家興嘅BIRK**N ...
( [  m# R6 `- c) K1 I3 z1 y7 I' n8 ~. I- \$ n6 V8 z4 q
樓主著38,39 真係令人羨慕又妒忌......  (如果玲玲著39應該買到成間房都係鞋.... )+ T- x+ w# b: N. N) O2 |* l

1 y' m6 ~2 @2 I: [  t% L- j40以上係有, 不過的確要搵, 37-39係最common既size, 好多靚靚既款都唔會做40以上, 又或者講, 就算做到大size, 成個款同鞋型都變左, 就唔係果件事la....

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-9-12 19:10 發表   0 ]5 ?+ r9 u2 {2 }+ _$ D- N% _

; Z- n! B: z" x5 m2 f2 D+ \" u! c! m5 q* u. d& e3 M
買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試9 m! E# [% o2 ^/ f* G1 V$ P
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40; A2 l9 P" y# y" s5 s( A
揾倒40、個款又唔靚% r) t* ^1 B: Z9 [2 z" G
有D姐妹仲要係41,42碼# o0 |7 G, \( _7 S

3 Q% u, [3 C7 ~2 ?# ~6 H) _' rps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
8 g+ Z# K5 m7 d3 l+ _0 E  n, V完全認同.. 男仔通常都40up

已收帖. 謝謝!: O7 n/ s% ^' @$ S3 c& v

+ Q& x: t2 U" X[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:46 編輯 ]

寫得好詳細好正~
Dare to be Different~♡

寫得好好呀