嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

.

.

.     . v4 V  e) t- t, Q: p4 X  f8 Q

m: j5 A1 W+ X  c7 C8 ~4 \[ 本帖最後由 lovegirl 於 2013-8-20 10:50 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
吉X島12元店有絲襪賣.............3 v; _7 {8 K  t6 `0 q
70D,80D 都有,又唔易走線

初著亦可搵下7-11.因fidylady 也有,,約30蚊,如你大瞻了,可去街術檔買,不過最好買多過一對。因為好易被奇視。著慣買一打半打根本沒人理。

引用:
原帖由 yan-1995 於 2012-9-28 18:19 發表   " Z' Q6 [1 u) P" \: B# t! p% C
吉X島12元店有絲襪賣.............
  |6 Y# N- t. x, M* l  \, {7 b70D,80D 都有,又唔易走線
5 z# n! u4 h5 i. p: ]( B" U. j我唔想坐車去買 因為我仲細; n/ D. v# c) `
其實我去呢d大型商店 會淆淆地…
! P. Q0 P, g6 O( ~話晒 我都係第一次買7 X; u, M/ Z( o& I* X' L! V

( t0 R* j8 Y6 ?" S+ i9 j[ 本帖最後由 lovegirl 於 2012-9-30 23:12 編輯 ]

日X城都有, 可以去睇睇, 有好多款網紋絲襪, around 30
* A& @0 K* F5 V1 E有 d 店某d時間冇乜人比較方便

好亂...有點淆...; x6 j  i- X! \/ v; q8 d

: r4 A; t2 ~8 u7 t[ 本帖最後由 lovegirl 於 2012-9-30 23:12 編輯 ]

吉之島12蚊店有好多分店,通常開9點-10點.......

有咩地方有得賣?
3 F3 k8 @+ b- e0 e" g+ t+ W; t. U4 u  {7 e/ @. n

引用:
原帖由 lovegirl 於 2012-9-28 22:11 發表   
# `3 [, m- b! p! _# `, {7 [我住港島區的) V# P+ A3 {! }% _' S" H4 c7 M
大家推薦d港島區既吉之島12蚊比我
! h' T& t( T- y( z0 ?  q, i金鐘 , 灣仔 ,銅鑼灣 .......

引用:
原帖由 yan-1995 於 2012-9-28 22:16 發表   
' U* S- F1 v2 e7 x. K, ~6 p
% C7 [1 T) L9 Q$ h* d' s2 N  A' |/ l金鐘 , 灣仔 ,銅鑼灣 .......
& @' x' k6 q, I4 K3 W5 B
我想買D厚D的....
. x% a* ^5 y7 f+ S. V9 k' J6 Z
6 D+ V% k' |8 z; ~[ 本帖最後由 lovegirl 於 2012-9-30 23:11 編輯 ]

Sogo 啦, 大百貨公司先冇人理你, 百佳呢 d 反而會俾 d 師奶歧視你
/ p5 e  g1 e; [4 t另外你可以去 CD 購物交流區睇下, 有會員都介紹過一 d 港島區 ge 購物好地點, 檔主慣左有男人買絲襪, 不會歧視你

百佳惠康D絲襪一向都唔掂,$ O5 ^4 G' b$ j
冇乜彈性,又易爛!1 E1 r; F9 Z$ P( D
根本完全享受唔到著絲襪O既樂趣!2 F- K( e# l' X

2 l' o% j4 W) v) r我都買過吉之島O既,都算ok" f' G1 I) X5 p/ _% T
留意喎,12蚊店唔係所有野都賣12蚊!3 f! Y$ p& |# y6 f3 b" a7 e
絲襪都係!

咁我放棄買百佳惠康的
4 w  n  @# B9 l( A5 C$ u我打算搵日買
! J" v+ x) i4 i6 h7 p但係又唔知幾時先得閒
) a( \! \, j' C$ B& y; j- C9 S我唔想比家人知道我買黑絲$ {- t2 x6 ]. \) h* }" ?- q
驚佢地話我變態……
# ^1 e6 ^" C3 A8 I) b7 l  C5 k7 u1 P0 X8 i6 W% {0 z

引用:
原帖由 lovegirl 於 28-9-2012 16:27 發表   
# \" c" z" w: l7 s3 N. _我想問一下大家& z( \8 M# Q, `+ p
百佳 惠康 邊d絲襪又平又好著?% {0 l$ D+ F: M. O. u" x# X
我打算試下買黎著 因為我覺得會好爽 好舒服! O( L' I+ F, K) ?' l9 w
我睇中左百佳 有個26蚊2對(20d)
! ?2 [3 r" e0 T' B- a$ T, ^2 M惠康就好似18.9 15d6 ?% ]0 ~% J- v
買百佳定惠康好?
千萬不要光顧惠康的絲襪,它們的尺碼過小。

引用:
原帖由 FS6573 於 2-10-2012 12:51 發表   ; Y3 B) k3 R- ]( _4 V5 Q
千萬不要光顧惠康的絲襪,它們的尺碼過小。
9 Y( y0 `- W% g2 W9 |& y

1 i3 x1 X4 C  j' v: u8 z同意啊。它們的size太小了。

我去開H&M同瑪莎,SOGO,任揀冇人會眼望望,不過價錢會貴少少,當然質素亦成正比,一分錢一分貨!~

謝謝大家的意見
$ e) s  a0 T+ w( U我放棄買超市的