嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無女仔中意在做爰時戴手套...

有無女仔中意在做爰時戴手套...

有女仔會中意呢樣野嗎
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都等緊...女仔,cd都想

同志   我都想

引用:
原帖由 rathui 於 2012-10-12 18:35 發表   
同志   我都想
有冇自己玩手套?

好似女仔係戀物方面係比較少,唔知大家同唔同意

香港女仔咁保守,性知識咁貧乏,我估唔會有

引用:
原帖由 yk19880223 於 2012-10-12 23:41 發表   
好似女仔係戀物方面係比較少,唔知大家同唔同意
以前同ex 玩要威逼利誘先肯戴

好難,好難開口但又好想,有無好計

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2012-10-12 21:34 發表   

有冇自己玩手套?
感覺別人玩跟自己不同  所以很少

for what purpose ??

引用:
原帖由 misslady 於 2012-10-16 08:59 發表   
for what purpose ??
if u are not a glove fetishest it is hard to explain

or misslady is gloves fetishest?

我會叫佢洗碗,等佢戴手套洗到一半,就去撫摸佢,攪到佢高高地,就可以就地解決...如果佢想除手套,就話想試下d新鮮感,今次唔好除...

引用:
原帖由 yk19880223 於 2012-10-24 21:31 發表   
我會叫佢洗碗,等佢戴手套洗到一半,就去撫摸佢,攪到佢高高地,就可以就地解決...如果佢想除手套,就話想試下d新鮮感,今次唔好除...
我都有咁嘅幻想

我估HK地無乜女仔會like
不過我ex就乜都肯玩, 想點玩就點玩仲任我影..手套絲襪OL灌腸sm諗得出都玩過

同女仔就未試過…
我帶住手套同人互打飛機就有

never wanna try if able

我大方坦承地跟她說,只要她愛妳,一定會配合的^^

我都想
不過最後都係得我戴膠手套,她嫌太焗唔戴

我好想有年輕女性戴長皮/中長皮手套/晚裝手套幫我打飛機
唔知會唔會有咁既機會呢??