嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

點樣可以買學生白襪

點樣可以買學生白襪

本人十分喜愛~~
. X# o0 f' @- o4 B; u) f每次行開旺中都想買幾對返屋企~- z0 N* {. [' V2 p3 L8 _% [# K
但又驚比人見到男人老狗去買學生襪~) T! }  R9 ?0 K. w, S! |8 Y0 ]
有咩地方多款又平而入去開又唔會監介~
; c' e7 ~9 y- ?! h, o. m: n大家幫幫手
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想買咪買囉
4 u/ G" B2 C* ]# U$ F+ ?" Gd人都唔會理你架啦0 @; j  n$ W; i
買俾女朋友都唔係咩好出奇o既事姐

既然喜愛就買吧, 又唔係偷唔係搶,  d人鬼知/理你買黎做乜咩
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

我都買左一對學生白襪
; h  V$ S- T6 _1 ]! d遲d影比大家睇

學生白襪jei, 係學生就有需要ga la, 就算你買長到上膝頭果d都無問題, 有d人係鍾意著長襪ga ma, 而且白襪無咩話刻意分男女裝, 可能有d花紋比較女仔, 但大致上只係size大定細ge分別, 根本無得怕或者其他問題

係囉$ l  U7 ~, S5 b* F- n
學生襪都無分男女既
9 e' a3 z( B" Z: W我之前踢波踢到穿左都自己買個對啦
  c7 j1 u- [5 B# f1 Q5 o! v; H3 g不過較女仔d既紋就真係未買過...

好似日本城都有學生白襪賣,你可以去睇睇

引用:
原帖由 applechoi 於 2008-2-3 19:00 發表 7 J. F* {5 z4 k0 U! ?, m: H* _& P
學生白襪jei, 係學生就有需要ga la, 就算你買長到上膝頭果d都無問題, 有d人係鍾意著長襪ga ma, 而且白襪無咩話刻意分男女裝, 可能有d花紋比較女仔, 但大致上只係size大定細ge分別, 根本無得怕或者其他問題
# q5 f7 T/ [( Z' J/ X
! n& z, \, q' h6 o$ {& y. J點會無分男女呀
% J! p1 U* E& w$ q, C. c4 T8 r# R" l你試下著呢d花紋款返學
* u0 m: `1 m" |/ H俾d同學睇到睇下佢地笑唔笑死你
& ?* V9 O' ~8 m& g呢d根本就係女裝嘛) ~: \; f4 {( l, V
重有d毛巾襪款又係 for 女仔的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

依度有
7 M6 J" g) }# Y9 Q$ `$ N
- E6 R  F* u; R; L$ E" ]http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1115037119

thx大家既意見~~

thank you for sharing your opinion

學生白襪去百貨公司買就OK喇

唔一定係旺中買; X% m- H6 R  X. r6 H: \/ m8 X
白襪周圍都有得賣

咪玩啦你,我平時穿3個骨襪(到上5 吋下5吋)都冇比人笑XD
4 }7 v, s* |  w- @  h我呀媽買o既(C9買都唔會比人笑,你又有咩可能比人笑)

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-4 00:21 發表   
" t+ d9 R# b0 ^" }: F4 a2 f" p2 ?! ^. {
# s7 M. k7 C0 s
點會無分男女呀' m' S8 C' _  _
你試下著呢d花紋款返學; ~$ k2 m  s/ ]/ ~1 @2 N% w
俾d同學睇到睇下佢地笑唔笑死你
9 v& H; g% t, M) C呢d根本就係女裝嘛: o1 |' h* q# q* B# @7 R
重有d毛巾襪款又係 for 女仔的
; A& m: G3 c/ ]9 l
咦, 依款百貨公司有嗎?

百貨公司有

引用:
原帖由 ricky888hk 於 2010-6-9 16:09 發表   + n, \7 A: d0 n) X2 ?( l, q! X8 G
百貨公司有
/ O3 u4 m' h+ U& e1 n
GOOD, 搵日入貨, 幾$$?

引用:
原帖由 Prog1 於 2010-6-9 14:48 發表   
2 r8 Z2 s/ f. g3 Y唔一定係旺中買* q7 |5 q8 p% G3 _6 e! q3 Q' Y$ W
白襪周圍都有得賣
( j# R8 J0 |' K- B& a
6 Y9 X! I( z# x- \' P$ b6 f4 {9 c4 j但係旺中真係好平, $6/對, 我響其他地方買>=$10呀~~

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-6-9 17:31 發表   ; n% _; p$ }8 f! b" q& C/ n6 W
) L* J) h: M* U, ?7 R
GOOD, 搵日入貨, 幾$$?
9 d$ I+ b: w  {, [

9 p5 @; E& n+ B  \百貨公司款少, 響街舖/街市檔仲多款揀呀~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-29 00:40 發表   " n* G6 P) f' N+ r
' y$ Y  A3 x# D: H4 g2 k& C

6 G+ w  `7 Z* x' f! g. Q/ a# C但係旺中真係好平, $6/對, 我響其他地方買>=$10呀~~
: f( _5 |9 W, h1 R
邊一層,邊一間?