嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

成人尿片的選擇和使用心得

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-11-24 18:12 發表   $ y; o  f8 t; S( j5 ^) L, T

: g3 F' P- P) H條片包住時吾會臭
. E. H4 g' K# N6 f換/除片果陣先臭
% H0 `2 U& S. p; f5 k

) h3 {- A0 K4 y/ o不過事後清理就要唔少時間.....

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-11-26 17:59 發表   
0 M) T' H* e: f0 J
7 o; o$ N! E" Z7 r" S6 U鴨衛生帶仍然穿底褲嘛
1 i' F/ f( @# A; x0 V+ m
& P% e  z5 N; A& h, w9 o
唔怪得姐姐啲相見到一大舊嘢

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-26 19:13 發表   7 T- O% g" I: k9 C7 P
5 g( \5 U* j: t. O7 g1 H3 A

z# ]/ }% k) \% }1 A不過事後清理就要唔少時間.....
) x, N5 N: x# Z& R

! P3 g9 @/ ]0 k! X$ w4 ]反而點丟條尿片先煩
* `7 H$ \" I- W6 n* A6 J清理都係除左之後用水沖身

姐姐真係好勵害!

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-26 09:45 發表   
& x+ D7 }, y3 p: g! D, X/ z: z. U) C1 _, i, ^
同埋如何包得緊,味應該唔會走到出嚟
6 J8 z4 ?% G4 A' P% L& ]# T
我用膠帶包緊尿片,大便後都會覺得有O的味

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-27 10:25 發表   - |/ \- V# ^$ W& F
. R: k0 @# i& v5 t

, M. s* z8 t. w8 k8 Q唔怪得姐姐啲相見到一大舊嘢
! X7 U, j9 o( G# d
以前我亞媽/家姐都係咁( |9 ?$ X, t) ~$ m2 `( i1 [
穿夏天睡衣褲時成條衛生帶睇到

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-27 10:26 發表   
9 s+ p5 ~8 ?: Q, N6 L; S% y+ H, r# v+ V! f+ [7 v

7 N1 m, X0 f; R$ Y* g( p- a! R反而點丟條尿片先煩- V6 s# V* ^! f- K, X
清理都係除左之後用水沖身
$ H9 p. O" H0 h& C: A) T8 R" R
7 ]8 |5 |2 O# _1 a
呢個一定係, 所以我都係等屋企人去旅行先有得玩...

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-29 20:24 發表   , W" B) v* c6 i$ d. ^: ?

1 P2 V! m8 X/ o* S2 D
1 l5 y" L3 C9 q2 D9 V! ^8 @- g3 z呢個一定係, 所以我都係等屋企人去旅行先有得玩...
+ r* p# s6 n; o7 n) D
M巾可能冇呢個問題

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-27 10:26 發表   
' x/ h, D: E' k; o% y* g4 j
: P& L" G' W/ e
9 p4 F: v6 ]# h0 c3 y8 ^, m6 J+ s反而點丟條尿片先煩) }0 `* [) G- G/ w' O5 t+ \
清理都係除左之後用水沖身
# r5 q4 F+ Z! B( x0 l
要用膠袋密封好先丟得

大家好,我新嚟架,只鐘意鴨片,正宗dl

引用:
原帖由 cornholio 於 2014-9-7 10:58 發表   3 x( J# ]' H2 B$ f' M+ p2 U( y
大家好,我新嚟架,只鐘意鴨片,正宗dl
4 m/ ?* O8 U: |有冇相睇下?# w; }: m3 X. \5 A% e4 z- j
我都喜歡見剄人鴨住片的相

不好意思呀,唔敢影相住...反而話你知我平時用開邊隻片就無所謂。

let's be friends...2 v, n. h+ k" Z' u5 u+ x
I love diaper too =)

不知不覺,已連續2星期24卅7穿尿片了。 上班睡覺也yap片。# \& G/ a  I8 {. t. u4 ^
) q/ w/ _) y8 ?) y& B; \& ]7 \

咁開心?!我都係...3 R6 M3 {! S0 Y! Z' H) _+ F1 l
不過返工就呷goodnites laaaaa

我Abena Abri-flex M1 同Molicare Mobile 交替咁用。

引用:
原帖由 cornholio 於 2014-9-12 18:00 發表   ; i# i% ^$ V' g
不知不覺,已連續2星期24卅7穿尿片了。 上班睡覺也yap片。
! R, ^* h9 @: e, f* Z# N" ]9 e, o

6 A: \9 c0 H( C4 H3 d9 }1 \
; g8 |" p. N+ |' m8 O真係開心, 我都想禁, 可惜同屋企人住, 無計......

引用:
原帖由 willy 於 2014-9-15 20:10 發表   
* C  M. N5 @5 J0 i4 s" ~' A+ e0 l$ D: ], E+ |2 Y2 b% A

( n  |) k, d7 A& d6 e+ ~) A, g8 R& e- ]
真係開心, 我都想禁, 可惜同屋企人住, 無計......
4 b: Y9 Z% s$ }4 L用M巾就方便收藏

TENA 已變成 棉柔外面 ... ... 有無 膠面推介 ... 吸力要好 又 透氣

買條PVC套囉