嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

俾屋企人發現??

俾屋企人發現??

如果你地俾屋企人發現個D野??你地會點做@@?$ K2 O! R4 f) i# ?; M
同埋你地多數收埋係邊?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未發現
" n- e- t" G4 [4 ?4 k  }  M; C: |7 b唔知會點做
* ~+ |* T6 Y4 e! J7 G3 }( p- `9 ]6 g4 O1 z
我就收埋o係有鎖o既櫃的
- \) G4 H( Z# h# d# ~所以唔驚俾人發現

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-2 21:53 發表
# r) n# Z- F3 I. R% ^& S0 y3 }未發現
5 I2 O; p6 B/ H5 k; ~2 O0 S唔知會點做8 O& g. U3 z) h. v+ T3 X

! p2 l  g& j7 m) u2 c我就收埋o係有鎖o既櫃的' \' K5 u' G2 H* L3 u- s8 `+ h
所以唔驚俾人發現
0 ^2 Z. d5 g. u* H7 v6 w3 I3 C( m4 }1 k" h: i( K
我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!

引用:
原帖由 DenzeL 於 2-2-2008 21:59 發表 * S+ K  G4 W0 L. |8 l9 t

( Y3 l' H9 q* c6 ~. u& y: b1 d. K3 j  L% z' U2 a8 I0 a
我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
7 y- C$ V3 @2 c' k5 Q- u鎖住都會俾人發現 咁跟住呢 我都係鎖响柜入面,暫時未有人發現

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表
! m; n; D8 R) E. K) v; x5 T, |* Z, g3 l3 Q/ O- X

- v8 n7 K: ]' T! J我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
8 W( v' y+ ^! A8 X* I! k# C; w俾人發現左!?: p* z" z4 Z, }6 y& g+ |
咁e+點呀?

廁所假天花上面......

引用:
原帖由 silly1234 於 2008-2-3 02:06 發表   {$ x4 s7 n: o% B: t; U; q" _
廁所假天花上面......
) h- f- e2 N1 \
最危險既地方最安全!?
! a9 \! T, f' Q/ i
4 m( a) x! a$ c/ r. ?1 i: C, F; p不過...
+ \! M8 E$ ^5 B. B+ S: q% E廁所咁潮濕...小心發"毛"

乜0甘大劑? @@ 家陣點攪?

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表
$ L" d( D% j, h& N& @/ u. Z! ?. `; n4 ?9 B  f: l

7 F/ o. S" [, J% N: H; ^4 V1 {我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
; v$ k2 |: Q% Y- a. e
: o1 ]# l: R5 A1 U" d: p0 K$ R/ E唔係瓜: {- u' w, F) A. x
你開完唔記得鎖返嗎?

我只能和媽說=.=
7 D; c% u% r0 a: p9 n6 f* \同學叫我幫佢keep住@@
$ D  ?% M$ S- s! @4 W- t& U' k算係無事~~不過我真係要加多幾把鎖= =
( l. N8 A4 X7 \! Y. K1 D: ~; P收得再入D~~

回復 10# 的帖子

你有幾多野?+ j# _7 v5 `2 K) Z4 `" k
你阿媽唔會懷疑咩?

引用:
原帖由 awd 於 2008-2-3 02:24 發表 " J5 S( e$ I9 G1 g  i
" p$ I. b  X2 k, k  D3 y( ?
最危險既地方最安全!?% j2 w) G% `0 e, S
, ^* s9 d4 ^* y& m9 }" r9 |2 f" {  f2 h
不過.../ G9 C1 d, N" I# o$ y
廁所咁潮濕...小心發"毛"
- A. P( r0 U% h0 M3 `
最多都係得幾對絲襪姐,因為我只係鐘意鐘絲襪姐,對裙(睇女著就ok),女裝底褲,高跟鞋冇興趣.# ?0 e9 E6 O- s1 d0 d' d
我踢波o既,男裝底褲都好快打柴,女裝恐怕
0 B& F1 @5 m9 T# x+ `我好憎尖頭鞋.因為d腳趾會變晒型好核突

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-3 13:26 發表
' X/ q: ?( ?. M, U, {你有幾多野?$ m2 v6 k) C8 X' m4 v. _
你阿媽唔會懷疑咩?
3 r( D* s. Z* h9 `9 ~5 a& Q7 A9 b
! u8 \5 n2 V7 ^% n$ R1 O0 a
目前得一件校服@@0 y: u& v) S7 n5 f
呀媽應該唔會懷疑既~

o........咁慘啊!
7 m9 e: Z3 F: Z7 U我放左d袋到啊!如果佢想搵我個
. _2 k8 g4 O7 p) N( L8 v# s  d舊袋d野就慘啦!不過我屋企人# z6 X( V0 N+ D% q+ B( P
唔多搵我d袋d野!
1 D" c0 D8 E- `: f除左我屋企人唔見野就大件事d
- ^. ?8 f: N8 o6 t% c" j8 C會可能周圍搵!

我都係著阿媽d絲襪~
0 _( N8 |$ ]1 D著完擺番入去一d事都無3 Z+ Q9 ^% c& @  b* {% o
哈哈~

我就擺o係衣櫃度,不過我好驚我阿媽搵到

我前年都試過俾亞媽發現我全部絲襪同cd 野, 雖然佢好震驚(佢只係震驚在我有咁多絲襪), 但我都嬲左佢大半年(因為隨便摷我d 野, 仲要連續幾次, 每次摷亂晒), 其間一句野都無同佢講過, 之後佢都無隨便摷我d 野啦, 就算摷到都唔出聲, 依家我d 衫都係就咁放係衣櫃無鎖
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

其實家人係好應該留 d 私隱好 =.=, 摷人野真係唔好

解決了= ='解事完左啦= =
4 `+ `4 i' F; t4 [- K+ V發誓下次唔會再發生尼種事

我好耐之前都俾阿媽抄到過= ="
* Q" P* |% \5 X) t我自己都o左咀
7 x& ~, c9 J6 N  E' n咁都俾佢無啦啦見到