嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無試過著比人射過架bra同底褲??

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表     j1 d( {: p5 H6 j* K
5 ?* z5 B) Y& C5 W
咁你最多試過比幾多人一齊射過?
& S$ n. h/ `! g' D) [- _) w6 Z想百人斬av?哈哈

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-10-19 13:51 發表   : ]+ {1 k! r3 w) K$ L1 s- |3 b
6 n3 I' k: k, y( w! \
咁你最多試過比幾多人一齊射過?
; h! ^2 V9 S' V1 Z9 T3 M
三個男人對住射

gay?! J* G+ H2 [- `# A$ p
你地真係好變態

引用:
原帖由 seecsee 於 2013-11-13 19:15 發表   & l0 [7 L4 T* J4 q
gay?. \7 y: e4 D  j1 S9 w
你地真係好變態
) \2 q1 }8 r  M, r7 S5 s$ u5 Y: x0 X; {
我唔覺得呢啲係變態LOL

全身射??!!

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-11-26 21:48 發表   ( d; H; z$ H- t- `1 s7 |5 f. H
全身射??!!
* v" E" H2 r$ O1 H% i( A0 P6 ^( @
, n' f2 o. X2 @
SHOOT ON MY FACE

幫佢含or打飛機?

回復 3# MUI 的帖子

鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正

試過 著住黎比人射落bra到 3 m2 }( o0 o( a$ t
Up住精係胸到
9 }) O# }. u) Z, l2 X' [4 A感覺好正好淫好女仔

試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲" V# V9 a$ K( J) Y) V5 \+ ]3 Z8 l+ u
: \& Y: b: w+ s" M
至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,' ?' h& D1 F4 [7 w% u
  w+ G& U& o* j+ v  }, \, h
講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著左,8 j; ?: V: m& y( F
/ x9 b$ M( B2 O2 u" k) X; O
第2次就更加唔洗講,被含完、被插完仲要對著高跟鞋裡面狂射然後比我著
& r9 T: @  k8 G7 K- z* f# G9 s. q; d: s! ^2 f! H
至此著起高跟鞋已經忍唔住想淫起來

引用:
原帖由 bkkss 於 2012-12-26 12:49 發表   
4 f# I9 O+ N* ?# R; o+ q有無試過著比人射過架bra同底褲??有d咸味!好正~
' ]5 \5 J) z" a& H+ o

3 l( `) U, ]- E. z3 z6 V如果有我會舌一吓,啲精華

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2018-11-30 22:07 發表   
5 n8 E( e" t- q* ^8 C( J" u2 i+ P" A試過就一定試過,印象中試過2次,但冇你地想像中咁,又Bra又內褲0 d7 J* H0 ?+ B1 }" A+ i$ Z  r) K

. E/ B- r# q4 K4 J; \7 K至於咩又食番又含對方,真係做唔到,反而被插被含就試過,感覺好正好淫,5 w' S- d4 l7 L# i
: \! e! @) B6 s) |  h
講射,只係射落對高跟鞋,初時的確射完唔敢著,但憑著勇氣最終都係著 ...
) K# v9 q& c- _! w3 o

9 f, V- V6 i3 ^7 L: Z好好的經驗⋯⋯我也想試試

引用:
原帖由 73A 於 2018-11-16 08:10 發表   , a' Z2 y6 P7 ~0 V; C) M, J8 [
試過 著住黎比人射落bra到 7 Z0 P1 u0 s; p  ?, K, h% T
Up住精係胸到# `1 {" B7 ?5 G9 w
感覺好正好淫好女仔
1 r* d7 o" ?0 K4 i# @& j9 x/ U/ a8 s1 ~
我也十分想被射

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-11-10 12:46 發表   4 p0 y: W6 [& \: h2 q" e
鞋先正,隔著絲襪黏黏滑滑,高跟鞋本身就已經向前滑架啦,感覺好正
1 Y; R# f, g5 C5 u# L* c/ u6 _' ^# \! g( g+ \% n
可以射在我,穿cc 的腿

引用:
原帖由 bkkss 於 2013-1-26 14:02 發表   
( ]' z6 T* B3 p9 S, P/ D/ |+ N$ T係粒連度熱熱地幾好feel呀!!!!
% C6 d4 A+ @5 M# Q$ I  H
$ ]- f# f, m1 b  l0 M0 g
被射也十分舒服

引用:
原帖由 GE9596 於 2013-3-5 20:20 發表   " y& j. t4 j  s9 V  z$ `* Q
想試 , 但我想有多D精會更加爽 ,
: F( g# B; ?5 p1 K只得我一個份量唔夠
/ q8 d# ~3 D) k" T% D: j
1 n. H. f9 k/ I$ j0 }/ Z9 H* ^
被射的感覺真好的9 R# E# `9 K( G- g! d
想要感受到阴道高潮

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   
' x: j4 _( G# z1 s( h著住比人射可能更正
" U" H' _2 \2 P  U9 w
1 B7 _" y; F! ^( F9 a( ^我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-10-14 00:14 發表   5 f& n3 D2 `! Y; |% @4 j
著住比人射可能更正
4 T6 F3 b( j# J3 D8 p
7 `2 M' q$ Q2 Z; T! \; i# r. ?# v
我要感到阴道之感覺

引用:
原帖由 christychristy 於 2013-10-14 00:23 發表   2 e. J6 B" g3 s- }: Z/ |
自己倒立顏射自己吞返就試過^^+ A2 ?$ T! ]" s/ O& r
真係好似女仔咁架
* E1 J1 G, p" r$ T: t) M5 s; R- E) l: O: g* u
我也吃過自己分泌物

引用:
原帖由 yoyochan 於 2013-10-15 16:40 發表   
  S# I/ S& J7 ~; T3 Z8 v' H  s我都想試下射人同比人射.
7 w! s  j+ x* c( w6 ~$ d2 c, e

! j% c% J4 p4 Q/ y& I9 R被射可能更爽