嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇全身(LATEX)乳膠衣同好者,交流一下

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-11 17:27 發表   

甘穿好咗出汗,是不是散5到出來
所以做娃娃奴係咁辛苦架啦!

而家天氣漸變熱,時間好似唔多啱,都係留番天冷玩。

引用:
原帖由 G雲喱拿 於 2014-4-11 18:43 發表   
而家天氣漸變熱,時間好似唔多啱,都係留番天冷玩。
如果主人中意娃娃,天熱都無計!

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 11-4-2014 21:18 發表   

如果主人中意娃娃,天熱都無計!
姐姐對主人真好,zoe前陣子借的冬季校服未趕得切著就轉季了
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

台灣有同好嗎?希望能交流一下~~

引用:
原帖由 newplayer3 於 2014-4-12 16:14 發表   
台灣有同好嗎?希望能交流一下~~
我是香港......可交流嗎?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-12 08:33 發表   

姐姐對主人真好,zoe前陣子借的冬季校服未趕得切著就轉季了
唉....未有主人=.=""(幻變的一生 默默期待一份愛)
妹妹,你D栛因,德愛,新法....唔係夏季黎既咩?(好似有D離題bor!)

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 12-4-2014 17:06 發表   

妹妹,你D栛因,德愛,新法....唔係夏季黎既咩?(好似有D離題bor!)
系牙!旦借咗果d冬季勁想著,旦而家過哂時間刀未著,要等半年law

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 12-4-2014 17:06 發表   

系牙!旦借咗果d冬季勁想著,旦而家過哂時間刀未著,要等半年law

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 12:35 發表   

嘩..嘩....借咗咩冬季牙?
d冬季又係出自個位姐姐架?

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 16-4-2014 12:59 發表   

嘩..嘩....借咗咩冬季牙?
d冬季又係出自個位姐姐架?
系牙,刀是上次提過的姐姐
拒借咗得望冬季全套同尚智高年冬季比我

中意leotard同埋zentai

種緊身嘅感覺真係好正

有冇香港嘅同好?

引用:
原帖由 brian123 於 2014-4-19 20:27 發表   
有冇香港嘅同好?
+1!!!!

latex很不透氣,但是很過癮

真係睇到都覺得焗...會好hot的

I have multiple latex catsuits. They are very tight to wear. I always have to put on lubes in the inside of the suit first. Once put on, it is very fun to wear. You feel like an elastic band and you will be able to feel the latex with every move of your body. The down side is that you do sweat a lot when you are wearing it, but i enjoyed that too. On a nice cool day, it is very comfortable to wear.

引用:
原帖由 latexlover 於 2014-8-24 02:00 發表   
I have multiple latex catsuits. They are very tight to wear. I always have to put on lubes in the inside of the suit first. Once put on, it is very fun to wear. You feel like an elastic band and you w ...
(小倫,喵寶手痕)
我有多套不同的全身乳膠衣。因為非常窄的關係,穿上前我總是會先塗點潤滑油在內,之後就非常好玩,你會覺得自己像條橡筋,和當你郁動時,你會感到緊貼在身上的乳膠。壞處就是你會流很多汗,但我會很享受那種感覺。而在清爽的天氣下穿著是非常舒適的。
Dare to be Different~♡

一直都好想摸下乳膠衣,