嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

分享dvd太太新年紅色套裝內衣+2張相

引用:
原帖由 samou 於 2013-2-21 11:31 發表     c: `  j/ `  N7 J8 j) O0 w' |
最鍾意依款新年紅! 影埋內褲更吸引!
3 X4 N, L& E* o# c7 g& E$ O* l好的,叫太太影張比你睇,ok.

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-21 12:28 發表   
0 s9 {! E: ^! ?' b3 ?  R/ W6 F; x$ I/ a8 J! j3 y5 t% F3 u
好的,叫太太影張比你睇,ok.
1 k: K# n# c% M5 ?1 c* {一張唔夠, 影多幾張

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-21 08:45 發表   " r" v7 G# u+ ~% u$ Z! n
' b- i: e3 g! i
多謝你,太太係幾勁架,32c
6 B: \1 m6 @" @  w% w0 A( M好多女仔/人都冇咁好波

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-21 23:51 發表   8 s5 L2 U& d/ B# d
# X: h) ]# G1 ]4 t3 O
好多女仔/人都冇咁好波
+ U1 r5 X3 ]) J6 T6 Y- @6 c
太太身型細細,但波仔大大,兼思想開放(係經我長時間改造)!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-22 08:52 發表   
' ?4 D9 ^8 U) n
9 v. k: d. M9 D$ W7 L% V! `& t7 b  q太太身型細細,但波仔大大,兼思想開放(係經我長時間改造)!
# y5 @3 S; y9 P7 g# ?
夫復何求

對的,令人衝動的衣物^_^

引用:
原帖由 rita 於 2013-2-23 08:54 發表   
8 D8 t: j' D: P, a( f3 H1 t" Y對的,令人衝動的衣物^_^
0 J: a3 R$ b1 S' E8 R- x
亦係太太滿足我最愛的精神食糧.成人玩具!

太太的胸部很大唷 正

好長o既事業線!!
3 P  M2 `, r5 R) ~3 k  }
' R+ ^2 |/ I& m8 b新年一定旺!

引用:
原帖由 陳美美 於 2013-2-23 17:06 發表   ) k/ E4 i/ F+ q  m
太太的胸部很大唷 正
6 d0 e4 Z  h5 O# ^2 {/ b美美,太太的乳房32c都不算細小,
% l/ [7 l9 L" u9 v1 L) X: z7 P4 L所以我都算有福,可享受一對豐滿香味的乳房!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 08:49 發表   % n5 p& V! ?" H
2 h' f: ?' [" Z, b
美美,太太的乳房32c都不算細小,
* a5 v. N* f! U" K( M所以我都算有福,可享受一對豐滿香味的乳房!
& n$ }$ i! T# E- n8 W) E
重要一人獨享

引用:
原帖由 1677 於 2013-2-24 03:20 發表   * s; v6 y# A# R+ f. e1 T
好長o既事業線!!
4 h6 u& e4 j9 [
  s0 o) r* _  }7 s$ T; q0 z6 G新年一定旺!
, H. r+ w, d" ]( N3 f! c( k+ C+ `* L各位睇完都一定旺

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-24 13:33 發表   - O7 Z$ e2 @' y( u4 [
; {/ b  ?  G! u& K# E" i
重要一人獨享
5 d2 l7 U( K% w+ k( H, X9 S
no.也曾分一個給友人一齊共享!3p樂!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 13:56 發表   * a: v+ }3 L/ ]/ u5 P' W

- Y8 U% u/ Q6 x# |$ uno.也曾分一個給友人一齊共享!3p樂!
7 ^3 o2 U4 n, v$ b師兄個位友人真幸運

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:52 發表   
0 A6 ~; ]( P5 X
$ S, H3 T5 z7 E5 B+ k5 W5 s師兄個位友人真幸運
( z% c" {6 H  S: p
都係太太接受為主,嗰位朋友好錫我太太,樣子好,又氹得佢好開心,7 U8 y1 }: o0 s& |+ f! d
而對我又好,關照我搵錢,所以低益佢嘅,其實你哋都幸運,可以睇到我太太的裸露及神秘的內衣套裝,5 E' L1 P( t/ J4 ?
其他喜歡,愛慕,單戀我太太的朋友都冇機會睇到!
; @: c6 N, e/ {4 X5 A4 f( L. p: T" a
0 @9 ^3 D' y# L

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-26 09:58 發表   
) c: l4 D! e* ?$ e
+ a% F0 Y/ \2 x7 D& g都係太太接受為主,嗰位朋友好錫我太太,樣子好,又氹得佢好開心,! s9 _8 r: _$ H) }. @# q7 Q) E
而對我又好,關照我搵錢,所以低益佢嘅,其實你哋都幸運,可以睇到我太太的裸露及神秘的內衣套裝,
( v' f6 |1 J7 N/ e" l. U我其他喜歡,愛慕,單戀我太太 ...
: b9 \8 J) X) D8 H- ]  J叫他們一齊上來

小心身體;樓主

好正呀

sex sex.................

紅色的真性感呢!!