嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

分享dvd浴室門背後春光+2張太太沖涼前掛有底底

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 15:26 發表   " ]3 g, k1 O5 m* C6 Q
9 |7 X4 c! i3 f8 d. n( k# ~
係呀!但有一樣唔比得佢知道!!!
$ U9 M* H/ \0 n2 n/ u* b擁有朋友太太及別人的胸圍底褲!
' c2 W% g- `  V( W4 ^慢慢調教

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 15:35 發表   
0 C6 g0 ^- l) I5 L& F4 n, F
) F; d* i- K& J8 r- Y  L: k女性內褲一個碼,如果身材相差不太大都合穿著,唔會知道,! r/ b! o! A' S7 Y5 T
我新年在朋友家中團拜所取走的內褲顏色,款式正與太太一條較少著的差不多相同,6 G* f3 |. M# u8 n5 ^
適當時機我便掉換給太太穿著,因太太少著,對款式細節不大注意!
& q& x: @5 ?' H# m. z# }師兄又有機會興奮

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-23 18:26 發表   # k2 Y" c7 _, Q

2 e9 @- p$ Y; r8 m5 U* z1 r有冇叫師兄俾意見
# W: v( V7 m8 F3 ]- j有,周時都問我喜歡穿著那一套胸圍內褲.但有時我反叫太太自己決定,
! B0 u) {6 O! Z0 l. d$ z樣我打開她的衣服時,令我有個意想不到的款式,0 U* L6 e5 X" X6 p* T0 M, `! S
由其旅行期間在房中的氣氛更刺激!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 09:08 發表   - `1 E! e- Z4 n) W7 E. d' k
) k; n; l" r0 |, {5 K- ~' K! D! W6 U
有,周時都問我喜歡穿著那一套胸圍內褲.但有時我反叫太太自己決定,
0 ?0 _& U& _& V4 V( r樣我打開她的衣服時,令我有個意想不到的款式,
; G$ I/ e4 k. {/ Q% R3 m由其旅行期間在房中的氣氛更刺激!
2 y" Q, N+ ]( z3 l
不過我相信最終師兄太太都迎合師兄口味

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-24 13:32 發表   
# ]% q4 {9 q( T2 E, W  u8 F% C5 s3 N) O9 t+ M. |% G0 W) K
不過我相信最終師兄太太都迎合師兄口味
* ~# }- k* f* p0 T/ S+ Y
對,太太所買的都全部喜歡,因知我的口味,要性感,款式靚.

今明目張膽

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-2-24 14:02 發表   
$ g, ^: m' `! t. {, j& {& H* [ 今明目張膽
' J) n, e& |# a- h; T冇問題,以現今,其實都好普通啫,好多人都一樣喜歡,! @; [# g8 }: e8 T% |
但唔出聲在自己心中,還假道學地非以.

天啊好棒的VEIW~
* x% R: q4 E2 ?  e6 n2 L6 `% [想必你跟太太感情一定很好,情趣好的無話可說!!

引用:
原帖由 gemini27 於 2013-2-24 14:33 發表   6 m& ?  t/ j& F9 e) e
天啊好棒的VEIW~- `- N. L( S* n4 ?; b, u
想必你跟太太感情一定很好,情趣好的無話可說!!
- V- g5 S# `# I
真的,因為能夠不用隱門,互相信任,與太太是無所不談,不干涉私下喜好.
) t% Y$ w# ^7 c; K' z& j- }- P6 m7 `7 L/ m  i7 L8 B$ I

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 14:53 發表   ( c2 C; `1 S+ r  q7 ?9 n

G; [$ b& Y6 P: ]真的?你太衝動了,可能到時見到真實撫摸到時,; F5 I8 [4 N9 f
會令你無法忍不住而射了,希望你夢想成真.
5 b9 N( e" X0 w5 ~; `+ {! i: [

' p% c, d1 ^+ j, \$ W: g, `' Nㄎㄎㄎ ; i+ j- l% X! x) {1 o+ e+ Z4 E
我一定會拿來射) B: @8 }# T6 r- {! t3 G
會每一件都射完一發再出來

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 13:59 發表   
8 Q% a; t' x$ ?" i
! o' s3 S& d- S7 b6 p對,太太所買的都全部喜歡,因知我的口味,要性感,款式靚.
8 }( v! D$ J% h' S  I' d6 ~有冇師兄唔鐘意的口味?

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 15:38 發表   
# r$ R8 O) I+ [" U$ e' m% E' z' V3 t! W4 I( ^
真的,因為能夠不用隱門,互相信任,與太太是無所不談,不干涉私下喜好.
5 \6 ?: X# {1 `! o' J
模範夫妻

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-24 17:43 發表   
% J+ A" m4 G- g
- S6 N' j; s7 a# z* }+ W+ B1 m6 j6 o+ w) [! Y: A+ x$ R( t
ㄎㄎㄎ + u# L1 Q2 Q! X  n. r% Z# T
我一定會拿來射
( C4 b/ ^4 C' s會每一件都射完一發再出來
" B9 L) z1 k9 v" ^' g) }. |+ h小心身體受不了

這麼美又性感的胸罩內褲/ E+ I/ e7 Y6 ^
我願意

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-24 17:43 發表   
0 c6 a( t9 I7 O+ Z2 `
, W. H" G" A" K/ e& f# x- ^+ n( n. D9 ^& ~7 |+ y9 m
ㄎㄎㄎ
7 @# p2 L( ]: o: C5 u0 i我一定會拿來射
5 S9 B7 O/ @! ^8 A會每一件都射完一發再出來
# w2 p! U1 }) Y2 R$ _嘩!之後點呀?搞到咁!度度都精,太太知道喎!9 \& u' B5 l7 [) e" `, Z1 [

# h$ `0 w; N* C& A[ 本帖最後由 dvd750igm 於 2013-2-26 00:26 編輯 ]

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:54 發表   
" Z; X9 t/ d+ ?: {# v
4 o5 k  w+ g- J; d9 @& h% l4 D( d2 @& D有冇師兄唔鐘意的口味?
- w  `7 n: m: F% K; e間中都有,太密實果啲.

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:55 發表   
/ i3 k+ [) N; o5 {. l' C% x8 S" _( t$ O( j5 d
模範夫妻
7 v4 @5 u; S) m% f: R自問,我倆的思想已踏入最高境界.夫妻間比一般更幸福開心,
% N: N4 b$ q4 r所以有好多朋友都羨慕我倆恩愛,但不知道什麼方法能做到呢?) J) l/ g7 ~( `5 j
但我倆又唔講得係從性思想為出發點

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-25 10:01 發表   
# B9 a, [! F! g" g: t2 z這麼美又性感的胸罩內褲
, ~& [1 w9 U; b* @/ B6 B我願意
4 n* E# d- @! e) {
已把不能公開你要的發到你fb內,請往收件.

好多好漂亮的內衣
% ?6 I! I4 _2 u. G最喜歡左邊數來第二套黑色的

挖~真是多啊!!
& Z6 M# ~, [$ T6 q9 H可見你有個很棒的老婆!!