嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求救! 買左條裙著上身後除唔番落黎

求救! 買左條裙著上身後除唔番落黎

如題~~~
+ i2 M7 E  k0 a) h% a宜家點算好呀?2 l4 q1 k2 P' l; t, P( ^
有冇人可以教小妹應該點做?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
這個時候要泠淨,慢慢一點點除' P1 o- `& ~  S7 E3 ~1 @
2 a1 V; Y6 N5 B8 B; s
而且這時候以全身大汗,要吹乾才能而除D( A# }* ], K; s7 M- H3 Z7 w, F! {
7 E7 R7 A/ g3 r% E# @2 W

很有興趣想知是怎樣的裙.

交又腳得唔得 ??

引用:
原帖由 gila 於 2013-4-16 11:52 PM 發表   9 h- b, E3 l# Y4 s) t
很有興趣想知是怎樣的裙.
9 m; H  P# M8 i! n& N& F' q; c
; z9 [' {* j$ o* H2 R# h4 |
要看看是什麼裙 ,而且我減左肥現在連S碼都可穿得下以沒有發生這種事了

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-16 23:47 發表   
/ F- Q" J5 V  b- o; _ 這個時候要泠淨,慢慢一點點除5 \  e7 X, l  }. L+ M) V
( l- E* W, U+ T* J7 @$ D6 g
而且這時候以全身大汗,要吹乾才能而除D
8 N0 A; S- [, v0 D! k% ], o) ?7 F) L& j: z" k6 y2 T
唔係呢個問題呀 (我冇出緊汗)2 C( ~! j& u. V. u+ i# D! g
係連身裙, 總之著左上身先覺得有D緊, 但除極都除唔到呢

有冇人幫到我呀~~
6 }- O- T' [2 w* R' E8 j# x唔想就咁犧牲條裙

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 00:00 發表   2 p7 F9 K( w/ `4 _
3 t3 P# ]8 W' V6 O

8 W+ p( q& f2 I- I) L3 ^  j要看看是什麼裙 ,而且我減左肥現在連S碼都可穿得下以沒有發生這種事了
! M0 C: t% W: s8 }+ ?/ l
好羨慕 可以講下你點減嗎?

有方法, 但好難講. 最直接搵家人, 女友求助. 或者像變形俠醫一樣爆衫.
2 |  h$ K" O# [& h. z$ w& ~" m4 Z6 P4 W
(其中一個方法: 把裙尾繞過頭夾起衣櫃, 再"吞"個身出來. 最後成條裙會內外反轉左, 而你就全身而退.)

引用:
原帖由 gila 於 2013-4-17 00:55 發表   $ ^: U5 x$ v$ f8 s! ]
有方法, 但好難講. 最直接搵家人, 女友求助. 或者像變形俠醫一樣爆衫.
$ r0 j3 b! f" s3 H# e0 h! ~5 \
/ A: E& \3 }' Q# Z( \(其中一個方法: 把裙尾繞過頭夾起衣櫃, 再"吞"個身出來. 最後成條裙會內外反轉左, 而你就全身而退.)
0 J. \  m2 C1 r: H2 Z

+ C8 ?& g: p8 n& `4 R8 C  V: ?- a 唔好講笑啦
' B6 P. _" e9 o! }' Y, x& N+ O4 f係咪真係冇得救喇?

都唔知你咩裙. 窄腳裙? 又唔知"CAKE" 左起邊個位.
" o# Q+ h4 M3 g, o5 @, K
% g7 A! k5 |1 e  k7 Z, ^8 G0 B% f我估係過唔到手同膊頭姐. (諗方法舉直對手, 而又可以令條裙走出來.) (如: 倒樹衝?!)

會唔會只係拉鍵位 cake 住 ?

引用:
原帖由 fishball1342 於 2013-4-17 01:07 發表   3 @" V2 `4 f, ?% k
會唔會只係拉鍵位 cake 住 ?
3 r5 B# d  I+ H' X- _% _0 Q5 R# [2 w0 j8 O. B( S9 p8 x+ W
條裙冇拉鏈呀
5 }' C# }" _5 a唉, 腰位同搏頭位都太窄

無拉鍊7 _$ X# f# J- N! H  t  I; x

% U( c: V6 x! i& G唯有暴力

鳴嗚~~~
' K6 C9 }  e- D# O其實試左咁耐都唔得都知出事
0 L9 w. ^% k2 q8 S, u唯有狠狠將條裙犧牲
2 l* G; C1 E5 U6 O( i" a3 ?當買個教訓
! L  F3 n( `) i4 V* V6 X. \0 t7 R' m1 F9 e# K
多謝咁多位既答覆

引用:
原帖由 cding_man 於 2013-4-17 01:33 發表   ! W& b; ~$ i  s2 ~& G) i
鳴嗚~~~ 1 Y8 T0 M4 t& o) I- p% ~' j
其實試左咁耐都唔得都知出事
% |$ F9 `4 {) w" @1 N. \& p1 ?. t唯有狠狠將條裙犧牲
6 r2 C, v8 {' S. z& p+ ~當買個教訓( R* U6 X& L2 A1 J* D% X* R: P( `

4 M% d% o* A* Q: k- W多謝咁多位既答覆
5 b9 E" l' M; j* Y" {5 s4 _# J6 W有落點可能冇上l....

通常我遇到呢d情況就烏低身慢慢拉上面拉出黎) i) P. L7 K, N
拉底上唔夠位過
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

用剪刀

吸氣個~~~~~  肚收起就可以啦
HIHI
我系CD 有冇人教教我禮儀 行為 表情方面^^

我FB:[email protected]

真唔真咁攪嘢?