嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 交友及交流

CD 交友及交流

新手想認識 CD , 約埋去買女裝衫、鞋、同化妝品, 交流化妝及其他技巧心得' X! F* _$ T- W# B9 ?/ r$ Y1 t

" e9 O5 O5 Y: F! \( o我完全唔識化妝 ) ]  z3 u( J1 Z! N
假髮, 衣服, 連鞋都無問題, 只欠化妝至出到街, 唔想嚇親人
: M$ m; @3 z, y8 [
; X% _/ w! c1 s' ]9 Y有興趣就 pm 我 ( h* X& j  t! o7 i, T
/ J/ M3 U8 j2 T* m1 Y+ k2 X0 _; Z
覺得好的就按一下感謝吧~~

Do you have skype?

ADD我FACEBOOK啦!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我比較想找人一齊去買內衣褲. S, H4 {4 Q) W( U1 }' z
不過我未算係cd,早排買左套lolita,但仲差假髮化妝品未有

引用:
原帖由 catherineL 於 2013-6-3 05:17 發表   ) ?; [8 }; X. w: ~0 V  ~% D
Do you have skype?
6 e" g. h/ g  N' ?9 A有, 不過無乜點用

引用:
原帖由 MS-06 於 2013-6-3 13:44 發表   
3 M2 \! Y' F/ C7 a! M( [我比較想找人一齊去買內衣褲) ^2 E6 u1 y5 [' E" i' a
不過我未算係cd,早排買左套lolita,但仲差假髮化妝品未有
8 }, e- q# W3 ^9 f, J$ f/ Q咁買假髮去邊度有多D選擇呢?

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-6-3 12:11 發表   
. v% F. A" i( `; D* pADD我FACEBOOK啦!
& g/ x3 {' j( k: b
咁快?!

引用:
原帖由 samsonma 於 2013-6-4 01:35 發表   1 W' t9 y+ N- H7 d9 _! ~' R; _

1 }* c/ ~, T3 e3 D6 r6 B" p0 |咁買假髮去邊度有多D選擇呢?
5 N- R& U& h0 }
朋友話上網店/淘寶比較好,女人街d質素好杯具

回復 8# MS-06 的帖子

同意* f# C. u6 s+ ~8 d
不過係女人街一買就有," B. m9 x0 d, v$ M
仲都有唔少STYLE TIM...

個PM系統好難用, 好難約人
0 c) \: G6 e$ M呢度係咪唔俾放 YM / Skype 架???: i. p2 ~- n3 `; |& J+ ^) W

回復 4# MS-06 的帖子

我早兩日買咗假髮, 不過仲研究緊點帶

我都想搵人買呀
& g7 H) _5 x' t. f+ w(不過要等出糧了 )
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

回復 12# fung2006 的帖子

月中就使晒錢 9 F/ n) q# W; d2 K/ |* O
其實唔貴, 大約 $2xx - 4xx,  有喱士邊就貴D

引用:
原帖由 samsonma 於 2013-6-15 09:14 發表   
5 ~1 ]. ~8 f8 k7 {3 f我早兩日買咗假髮, 不過仲研究緊點帶
/ S" T7 L& l4 k4 _! P
$ x6 @" n$ U* |: d) U' D( P
要先用髮網

回復 14# MS-06 的帖子

個 sales 話我短頭髮, 唔使用髮網 + I! J* C$ W; h
我總算帶到上個頭度, 都幾穩陣下, 不過硬係覺得再加固會安心D

引用:
原帖由 samsonma 於 2013-6-17 01:45 發表   4 L/ D, p1 ^9 u0 Z8 l
個 sales 話我短頭髮, 唔使用髮網 2 {3 t; l: C$ I
我總算帶到上個頭度, 都幾穩陣下, 不過硬係覺得再加固會安心D
! Q$ U) ]# n! o1 e4 R( b* k7 t
有髮網會穩d吧?